Зосима Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Za razliku od drugih koji su 20 godina na vlasti,ciji je program toliko dobar da svakodnevno osecamo to na sopstvenoj kozi. Ја ни о другима немам лепо мишљење, али овде је реч о "Дверима", и мој став је да они нису ти који ће побољшати стање у држави,дапаче, мислим да би нас завили у црно,јер се ложе на шибање,србство ,немањиће,мигове (29),козаке и тако то... Walter and Млађони је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Dodje neko tako napise u poslednje 2 stranice 5 poruka gde nekoga isproziva bez ikakvog argumenta,kad mu ljudi isti zatraze,on dodje i zgadi se na temu o politici i ode u neki lepsi i bolji svet hitajuci iz ovog smrdljivog. Pa ok,moze i tako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Ја ни о другима немам лепо мишљење, али овде је реч о "Дверима", и мој став је да они нису ти који ће побољшати стање у држави,дапаче, мислим да би нас завили у црно,јер се ложе на шибање,србство ,немањиће,мигове (29),козаке и тако то... Neko mora biti na vlasti dapace. Sa jedne strane imamo one u mnogo lepim i skupim odelima,dzipovima,vilama i jahtama koji mnogo lepo pricaju koji su prepametni i predobri i preduhoviti i koji nas jasu 20 godina i koji su od Srbije napravili groblje,a sa druge strane imamo Dveri,stvar je jasna. Za ove prve ne moram ni da mislim da bi nas zavili u crno,jer vec jesu njih smo osetili na sopstvenoj kozi i grbaci,valjda im je to prednost u odnosu na druge. Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Ја ни о другима немам лепо мишљење, али овде је реч о "Дверима", и мој став је да они нису ти који ће побољшати стање у држави,дапаче, мислим да би нас завили у црно,јер се ложе на шибање,србство ,немањиће,мигове (29),козаке и тако то... el i ti imaš kompleks i fobiju od srpstva , a Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Neko mora biti na vlasti dapace. Sa jedne strane imamo ne koji mnogo lepo pricaju koji su prepametni i predobri i preduhoviti i koji nas jasu 20 godina i koji su od Srbije napravili groblje,a sa druge strane imamo Dveri,stvar je jasna. Za ove prve ne moram ni da mislim da bi nas zavili u crno,jer vec jesu. Ima alternativa, LDp je bio u vlasti tri god, dakle ne jase 20, radulovic je bio tri meseca.. ne jase dvadeset... To sto ti radis zove se "lazna dilema" ne postoje samo dve srane u ovoj prici, nemoj da se lazemo. Mislim meni prosto smesna ona dveraska propaganda... da se Vucic boji Boska... ako nekog treba da se boji Vucic onda je to sigurno radulovic... "Fireriu, Radulovic je obrisao patos sa Slinom" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 treba ugasiti ove teme o politici u Srbistanu .. jednostavno vonj je nepodnosiv. a šta ćeš onda tu nije mi jasno, ako ti smrdi nemoj si pričinjavati neugodnost ima nas kojima ne smrdi ti idi u onu temu o raduloviću pa tamo nek ti miriše, nema potrebe da troluješ ovu temu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Nije, lazna dilema. Imas i radulovica kao alternativu. Zasto ga stalno preskaces? Mislim meni prosto smesna ona dveraska propaganda... da se Vucic boji Boska... ako nekog treba da se boji Vucic onda je to sigurno radulovic... Radulovic je bio i stecajni upravnik i ministar i u vlasti,prema tome nije novi covek,covek je ovog sistema. Lepo je sto on prica o partijskom parazitskom sistemu ali on je usao u vlast sa onima koji su taj pravili i odrzavali pa nije bio gadljiv. I ne zaboravi jednu stvar Radulovic je imao mogucnost da bude u emisijama gde su ljudi iz SNS-a, dveri nikada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Nije, lazna dilema. Imas i radulovica kao alternativu. Zasto ga stalno preskaces? Mislim meni prosto smesna ona dveraska propaganda... da se Vucic boji Boska... ako nekog treba da se boji Vucic onda je to sigurno radulovic... e brate mjenjaš te svoje favorite ko čarape, malo đinđić, malo tadić, malo živković, malo radulović, jesi se odlučio više.... ja ne znam ali nesto primjecujem da mnogo više vremena ulažeš u ovoj temi dveri, a radulovića tamo zapostavljaš pa mi nisi jasan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 I ne zaboravi jednu stvar Radulovic je imao mogucnost da bude u emisijama gde su ljudi iz SNS-a, dveri nikada. Privatnoj emisiji. A evo ja cu da ti kazem sta bi se desilo da obradovic dodje u neku emisiju. Drao bi se tamo kao majmun da su izdajnici, i svadjao bi se ko ciganka. Zato ga niko i ne zove, zato sto ne postuje domacina. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 e brate mjenjaš te svoje favorite ko čarape, malo đinđić, malo tadić, malo živković, malo radulović, jesi se odlučio više.... ja ne znam ali nesto primjecujem da mnogo više vremena ulažeš u ovoj temi dveri, a radulovića tamo zapostavljaš pa mi nisi jasan Aj ne lupetaj vise, smorio si sa bezobrazlukom. Nisam nijedan stav promenio, samo sam promenio politicara. Kad naidje bolja opcija ja je zamenim. Kada je bio tadic nije bio zivkovic, kada je bio zivkovic nije bio radulovic. I ne traazi vise "trn u oku mome " pozabavi se sopstvenim neznanjem, bolje za tebe. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Privatnoj emisiji. A evo ja cu da ti kazem sta bi se desilo da obradovic dodje u neku emisiju. Drao bi se tamo kao majmun da su izdajnici, i svadjao bi se ko ciganka. Zato ga niko i ne zove, zato sto ne postuje domacina. Jel ovo vic ili sta? Jel su u drzavnoj,privatnoj bilo kakvoj drugoj emisiji mogli da ucestvuju dveri sa nekime iz sns-a? Jeeee sta vise nece naci za opravdanje,cuj privatna emisija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 el i ti imaš kompleks i fobiju od srpstva , a Не,немам проблем са тим, али сгодинама схватиш да је ложење на национално, ајд да не будем превише груб,беспотребно, а што је најважније,нема никакво уточиште и алиби у хришћанству... Мада ме боле све ране нашег народа,који су посатрадали само зато што су Срби... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 @@Милош Обилић, Да ли ти схваташ, драги пријатељу, да се не може градити идентитет, па ни политички, на негирању других. Макар ти ''други'' заиста и били, а јесу, апсолутно зло и издајници. Не може! А Дверисти управо то раде. Оно што су били кад су почели, судиће им само.. и већ им суди .. јер су себе као личности које су почле на тренутак правим путем, потпуно диспозиционирали са тог ''путића''.. И да не дође до забуне.. јако их је мали број био заиста на тој ''стазици'' .. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Не,немам проблем са тим, али сгодинама схватиш да је ложење на национално, ајд да не будем превише груб,беспотребно, а што је најважније,нема никакво уточиште и алиби у хришћанству... Мада ме боле све ране нашег народа,који су посатрадала само зато што су Срби... Sa druge strane lozenje na lopovluk,novac,plavuse,jahte i vile ima veliko utociste u hriscanstvu. Bez uvrede sto meris Dveri na taj nacin a druge ne meris? Nemoj kriviti Dveri sto recimo otac Kirilo Hilandarac ih podrzava ili mnogi ocevi nase crkve,svestenici,monasi... Oni jedino sto iznose javno da veruju u Boga i to je sve,niti koketiraju sa crkvom u fazonu da prave ne znam sta,niti bilo sta drugo. Ne idu okolo da se slikaju sa episkopima,ne jure da nose kovceg patrijarha Pavla,ne jure da primaju ordenje i nista od toga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Jaoj ide kofa hladne vode 16. ovog meseca za sve one koji su protiv EU Srpski narod okrenut je Evropskoj Uniji i to će potvrditi na izborima 16. marta. Više od 90% izašlih podržaće stranke koje su za članstvo u toj organizaciji. Ne govorim o svojoj želji jer ja najverovatnije neću ni glasati jer se držim principa da ne izlazim nikada na izbore, nisam glasao nikad u životu i to me ne pali. Ali sada je ponuda jasna , koja stranka je za EU, a koja protiv. Istraživanja govore da je velika većina stanovništa okrenuta strankama koje obećavaju članstvo u EU, ajde, sačekajmo pa ćemo videti šta narod kaže, meni se čini da narod maše plavim zastavicama sa zvezdicama, ali videćemo. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука