Walter Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Stalno smo nesložni umesto da budemo ujedinjeni... pa evo i ovaj nastup Obradovića... otvorio je veoma teške dileme... pola mojih prijatelja ga smatra za priglupu seljačinu a druga polovina za neotesanog retarda... kako pomiriti ta podeljena mišljenja? Видим друштво ти је све сама господа .. Одмах се препознају.. свака част. Оно.. јес .. с ким си такав си .. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 @@Avocado, A družiš se sa gejevima i ateistima. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Ja koliko sam video, naša braća iz dveri kao najveći argument i svoje programsko načelo baziraju na tome, da niko iz njihove stranke nije pljačkao ovaj naš narod, jer dveri još nisu bili na vlasti.... da ne veruješ ali istina... i to na RTS-u. Hm ne bas. Pre ce biti da su jedini predstavili program i jedini smogli snage da obecaju narod proveru imovine svih politicara i tajkuna ako dodju na vlast. Milosavljevicu Vladan Glisic je bio pomocnik javnog pravobranioca u opstini Rakovica i jos je pravnik,veliku vlast je imao,veliku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Milosavljevicu Vladan Glisic je bio pomocnik javnog pravobranioca u opstini Rakovica i jos je pravnik,veliku vlast je imao,veliku. Bio je i u kabinetu ministra finasija. Itd ostala prica... Sto je drugacij od "nikad nismo mi bili na vlast".. mozda niste kao pokret dveri ali pojedini od vas pre pokreta jesu bili u vlasti. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Znaci nedoslednost je sto su oni negde,nekome pricali da nece uci u politiku,a posle su usli. Ajde sad ko Milan Rakic stil dajte dokaz da su igde pricali da nece nikada uci u politiku? Cak i da to mozda stvarno negde postoji,to je ono ko kad neko kaze ja necu nikad ici u rat,pa te rat snadje ispred praga i onda neko vice etoooo lazovcina. Ali dajte dokaz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Bio je i u kabinetu ministra finasija. Itd ostala prica... Sto je drugacij od "nikad nismo mi bili na vlast".. mozda niste kao pokret dveri ali pojedini od vas pre pokreta jesu bili u vlasti. Ja stvarno ne znam sta je bio u kabinetu ministra finansija pogotovo sto u vreme dss-a taj ministar je bio iz g17 plus Mladjan Dinkic tako da ta prica je supljikava. Sta je bio ? koliko je bio? da li je uopste bio? Bio je pomocnik javnog pravobranioca u opstini Rakovica,medjutim ja imam veze sa dva javna pravobranioca u pojedinim gradovima i stvarno se cudim da je to politicka funkcija,jer za ove za koje ja znam recimo tetku moje supruge bila je javni pravobranioc dok su radikali bili na vlasti,pa sps a i sada je kada je sns i znam da to apsolutno nije nikakva politicka funkcija. Ostalih 10oro u staresinstvu Dveri a Vladan nije ni iznad ni ispod njih,niko nikada nije se bavio politikom a pogotovo ne bio na vlasti. Jedino je jos Branimir Nesic 2000 jedno kratko vreme bio u pokretu Otpora. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Bitno je glasati protiv ulaska u EU. Svaki pošten čovek će tako postupiti. Poverenje i nada u EU su se iscrpeli. Ići dalje za EU je samouništenje. Dveri su za sada previše radikalni - tj. pomalo paranoični. Ali vremenom mogu biti stabilizovani. feeble and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Izvini sto remetim program,ali sta si sad napisao majke ti? Koliko sam shvatio rekao si da nisu dosledni,ako sam dobro shvatio posto je zaista tesko shvatiti sta si ti ovde uopste napisao obrazlozi,pa nije valjda to toliko tesko. Или не желиш или се правиш блесав или једноставно немаш појма .. нема даље. А то што ти кажеш '' ајде докажите да су рекли да неће у политику'' ... то је чиста бљувотина.. па и доказ да знаш да су рекли да никад политика.. Него излизана је то прича поодавно, као и њихов ''дверистички'' пуританизам националног типа и исто такве ''побожности'' некакве. Не излизан него никад није ни постојао и био је и обмана и самообмана још у старту. Млађони је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Baš teško sklapaš reči. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Znate iza Dveri ne stoje neki mocnici,tajkuni,ne stoje biznismeni,ne stoji zapad,ne stoji niko,oni nemaju medije,nemaju svoje novinare,svoje ljude svuda,oni nemaju strucnjake koji ce im za nekoliko miliona evra raditi kampanju,oni nemaju "profesore" koji ce ih uciti da kad gostuju na televiziji kada da podignu ruku,kada da zazmure,kada da stave zabrinut fejs,kada da se saljivim i vickastim stvarima nasale. Или не желиш или се правиш блесав или једноставно немаш појма .. нема даље. А то што ти кажеш '' ајде докажите да су рекли да неће у политику'' ... то је чиста бљувотина.. па и доказ да знаш да су рекли да никад политика.. Него излизана је то прича поодавно, као и њихов ''дверистички'' пуританизам националног типа и исто такве ''побожности'' некакве. Не излизан него никад није ни постојао и био је и обмана и самообмана још у старту. Kada su rekli? daj dokaz,evo ja sam se rodio danas nemam pojma o nicemu i eto ti mi otvori oci. I druga stvar iako su rekli nikad politika ako su,sta je lose u tome sto su spoznali tezak trenutak i videli da vise nema nikoga u koga se mogu pouzdati i usli u nju? Pa to je ko onaj primer nikada necu ratovati i snadje te rat na sopstvenom pragu i sad ces ti misliti o tome sto si obecao ili ces uzeti pusku? I politika je na neki veliki nacin rat. Pa oni su na prvim izborima ikada izasli i osvojili 4.5% (verovatno i vise) presli cenzuse u mnogim velikim gradovima,prema tome ocigledno je to bila i potreba naroda u datom trenutku. Pa imate toliko politicara koji su 20 godina na vlasti,koji 20 godina izlaze na izbore,koji nam iskacu iz frizidera,pa mogu da sanjaju taj izborni rezultat. Pups,JS,Canak,Ldp bez koalicionih partnera,Rasim Ljajic,Ugljanin,Vulin,Draskovic da ne pricam o jos mizernijim licnostima nase politike pa oni bi dali dupe da im neko obeca 4.5% a na vlasti,koriste sve pogodnosti 20 godina vladaju... A Dveri se pojave danas,sutra izadju na prve izbore i uzmu toliko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Програм двери је толико утопијски ,нереалан,искључив,патетичан, беспотребно националан, тако да се у њиховом случају двери могу затворити,што се мене тиче... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 U suštini pitanje je samo da li su otvorene ili zatvorene dveri. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Програм двери је толико утопијски ,нереалан,искључив,патетичан, беспотребно националан, тако да се у њиховом случају двери могу затворити,што се мене тиче... Za razliku od drugih koji su 20 godina na vlasti,ciji je program toliko dobar da svakodnevno osecamo to na sopstvenoj kozi. Milan Nikolic, nedeljko, kordun and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Iz godine u godinu je sve gore. Bolja je bilo kakva promena. Натан and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 treba ugasiti ove teme o politici u Srbistanu .. jednostavno vonj je nepodnosiv. DYNABLASTER and DrNeoCortex је реаговао/ла на ово 2 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука