JESSY Написано Март 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2014 znaci, onda kada nema para, nema ni izlazaka.... :.mislise. ili se nadju oni koji primaju plate razlicitim delovima meseca....recimo, Danka i Ivan..... Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 meni krajem meseca Meni sredinom meseca Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 Море ја би у таквим приликама увек увлачио руку у свој буђелар . JESSY and Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 znaci, onda kada nema para, nema ni izlazaka.... :.mislise. Zašto mora da bude izlazak sa ždranjem ? Kad ima bezbroj drugih načina i lokacija da se nađete i bolje upoznate. Gde su ideje i kreativnost ? Izleti ? šetnje? kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2014 Zašto mora da bude izlazak sa ždranjem ? Kad ima bezbroj drugih načina i lokacija da se nađete i bolje upoznate. Gde su ideje i kreativnost ? Izleti ? šetnje? ne mora Rado....narocito ne mora zdranje... ali u ovoj temi ne govorimo o potencijalnim lokacijama za upoznavanje.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2015 da li su muskarci jos uvek dzentlmeni...? Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2015 da li su muskarci jos uvek dzentlmeni...? Нисам у току, али сам чула скоро да је сад тренд да девојке плаћају рачуне. JESSY and Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2015 Нисам у току, али сам чула скоро да је сад тренд да девојке плаћају рачуне. Samo sebi ili i partneru? Ovo prvo je u redu, glede ravnopravnosti polova. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2015 ццц..... Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2015 Samo sebi ili i partneru? Ovo prvo je u redu, glede ravnopravnosti polova. За обоје..што је мени у реду баш због те равноправности полова, а одвојено плаћање ми је некако одувек било одвратно, па тако могу да дођем у ресторан, седнем поред неког непознатог, наједемо се, напијемо, свако плати свој рачун и довиђења, пријатно...али не слушајте мене ја нисам у току... Sanja Т., Данче*, Џуманџи and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2015 @, Mo, you`re totally right.... Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2015 одвојено плаћање ми је некако одувек било одвратно Mada kad pogledas i to kad jednom platis ti, drugi put neko drugi, to se izravna tako da mu dodje na isto Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2015 @@feeble, Па није исто ако делите рачун, и ако свако свој рачун плаћа одвојено (на то сам мислила када сам рекла да ми је одвратно) Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2015 Meni je Pavle rekao da je to na pocetku upoznavanja normalno...muskarac sve placa...ali kasnije kako se veza razvija i jaca,pocinju sve da dele,jer ce pre ili kasnije,ponavljam pre ili kasnije muskarac poceti da oseca da za sobom vuce teret,a to je njegova lepsa polovina... Daklem...tako nekako...ne drzite me za rec...mozda se nisam lepo izrazila,zurim,ne zamerite... Idem sada... da podelimo racun na 4 dela.... Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Септембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2015 Нисам у току, али сам чула скоро да је сад тренд да девојке плаћају рачуне. Živa istina, bio sam svedok (i akter) divnih primera gentlewoman-izma Tipa, drugarica me častila ruskim kvasom, ili druga drugarica (i drugar sa njom) me hranila kokicama dok smo šetali kucova jer su mi ruke bile prljave... Nisam bio toliko u toku, pa ne zamer'te ako omanem, al nisam ni ja za to da se odvojeno plaća... Kad mene zvaše davno braća iz crkve na kafu posle službe, ja kao onako stisnuto: "Pa, nemam pare..." A oni će: "Nemoj ništa da se brineš, nemamo ni mi..." I kud ćeš dalje, aj na kafu A sa devojkama isto nisam za to odvojeno da se plaća, više sam za ono tipa ode drugarica do venecije i ti na kvarno platiš :0203_cool: За обоје..што је мени у реду баш због те равноправности полова, а одвојено плаћање ми је некако одувек било одвратно, па тако могу да дођем у ресторан, седнем поред неког непознатог, наједемо се, напијемо, свако плати свој рачун и довиђења, пријатно...али не слушајте мене ја нисам у току... Slažem se, ljubav se gura za drugog Mada, opet ako je ljubav prisutna, ne vidim ništa loše ni da se podeli. To je ono kad neće niko da popusti, onda jedino ako poznaješ kelnera mož da mu kažeš da ne uzme pare od ove druge/drugog Снежана је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука