Grizzly Adams Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Па, заиста није "атентат" већ атентат, свако у целом свету назива атентатом и неочекивани, тајни, оружани напад на окупатора. Осим тебе. Дакле, да ли је легитимно користити се акцијама које по свим обележјима имају одлике атентата, ма како их ти звао? Па већ сам ти одговорио брате, немој да смараш... У рату је свака акција против непријатељских војника легитимна, зови је како `оћеш. У миру убиство није легитимно. И то је то. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Ма шта неки знају о херојству. Они мисле да је херојство да простите натрћити задњицу и пустити да неко са њом ради шта хоће. Е па моји момци мало сте се забројали то код Срба не пролази нисмо ми швајцарци. А ко би своје Србство да продаје за шаку злата може слободно да баљезга разне гнусне глупости и пакости против свог народа нико му не брани. Широко му поље. Нико није нити помињао твоју импресију херојства! Према томе, молим те да не спамујеш... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Био је тиранин и то опасан, да не кажем психопата. Добили би Словени своје државе али мало морген! Поготово без проливене крви. Рат би избио и без атентата. Рекао си лепо да је Србија стала иза свега тога, немој сада да поричеш. Због чега? Због тога што није хтела да пусти АУ полицију на своју територију да вршљају као пацови, због тога? Данас је то најнормалније да вршљају, али тада, а не не, никако, недопустиво, безобразно! А свако "НЕ!" Аустроугарској би послужило за рат. Нисам рекао да је "Србија добила шта је заслужила" како си некоректно покушао да подметнеш. Већ ми је мука да одговарам на та ваша подметања... А за ово остало навео сам историјске податке који јасно говоре о плановима које је Фердинанд имао за АУ федерацију. То су чињенице. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Па већ сам ти одговорио брате, немој да смараш... Не, ниси, на све начине избегаваш конкретан одговор, али није да нисам навикао. Смарам те? Јер се не слажем са твојим, јединим исправним виђењем ствари? Јеси ли размишљао ти о гордости? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Не, ниси, на све начине избегаваш конкретан одговор, али није да нисам навикао. Смарам те? Јер се не слажем са твојим, јединим исправним виђењем ствари? Јеси ли размишљао ти о гордости? Па како избегавам одговор када сам ти одговорио већ неколико пута? Ево поново: У рату је свака акција против непријатељских војника легитимна, зови је како `оћеш. У миру убиство није легитимно. И то је то. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Нисам рекао да је "Србија добила шта је заслужила" како си некоректно покушао да подметнеш. Већ ми је мука да одговарам на та ваша подметања... А за ово остало навео сам историјске податке који јасно говоре о плановима које је Фердинанд имао за АУ федерацију. То су чињенице. Јеси. И мени је мука да слушам лажи које поноваљаш све време. Ма какве црне википедија чињенице... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Јеси. Цитирај. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Већина аустријских историчара каже (данас) да је рат био неминован и без атентата. Толико предавања, толико документарних филмова, научних радова је објављено где са каже да Принцип није значио ништа већ је тај атентат искоришћен на најперфиднији начин како би се послао ултиматум Србији и објавио рат. Да није тога било био би неки други разлог. "Морају се казнити! Поздрав из школе ратовања." Volim_Sina_Bozjeg and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 I bombasi se zrtvuju ali iz drugih razloga i u tim njihovim napadima stradaju najcesce nevini. Nisam sigurna da se to moze porediti... ...pa, i oni bi svoj čin "pokrili" objašnjenjem, kao... Borba za slobodu sa spremnoscu da se zrtvuje sopstveni zivot ima u sebi nesto dostojno divljenja. ali ipak... ima u tom nesto herojsko, valjda u tom bezinteresnom prinosenju sebe na zrtvu... (eto ) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Kad te tuče tvoja mjaka to je prihvatljivo, ali kad te tuče tudja onda nije... Srbima nije odgovarao Austrougraski kralj, Hrvatima Srpski i sl... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Цитирај. Рекао си да је Српска тајна служба убила Фердинанда, зар ниси? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Рекао си да је Српска тајна служба убила Фердинанда, зар ниси? Нисам рекао да је "Србија добила шта је заслужила". Напротив, рекао сам да рат није био оправдан и да је АУ требало да решава проблем дипломатски. Без обзира ко је организовао убиство. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 ...pa, i oni bi svoj čin "pokrili" objašnjenjem, kao... (eto ) Maliciozno. No comment. "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Нисам рекао да је "Србија добила шта је заслужила". Напротив, рекао сам да рат није био оправдан и да је АУ требало да решава проблем дипломатски. Без обзира ко је организовао убиство. Није без обзира, лепо си написао да је Српска тајна служба организовала смакнуће. Шта значи Српска тајна служба? Сви знамо шта то значи када се каже: "британска, израелска, франсцуска" и сл. Ко стоји иза такве службе, па неће ваљда Индија? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Maliciozno. No comment. Ne budi tako tužna...i da, nisu ono moje riječi...tvoje su. Iz toga slijedi - malicioznost nije meni etiketirana, sebi si je uputila Svako dobro želim ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука