Aquilius Cratus Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 ...чији је поглед пагански не разумем, надам се да не мислиш Оцима Цркве, јер у овоме што пишем моје су само грешке, остало је њихово Богом дано... Onog koji se vodi magijskim misljenje. Kome je bitnije da li je nesto napisano malim ili velim slovom a ne sta je sustina cele recenica/teksta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 To je cena genijalnosti. Ne moze se biti i genije i normalan i umreti idilicnom smrcu okruzen unucima. To je za prosecne ljude za genije je rezervisan jedan daleko opasniji put. Ali svakako cena mu je ludilo, bozansko ludilo. To bozansko ludilo ga dovelo onda da ne veruje da bog uopste i postoji??? zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 ...чији је поглед пагански не разумем, надам се да не мислиш Оцима Цркве, јер у овоме што пишем моје су само грешке, остало је њихово Богом дано... Нормално да не разумеш. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 To bozansko ludilo ga dovelo onda da ne veruje da bog uopste i postoji??? Ne, nego da uprkos neverovanju iznese istine o coveku koje su mu tada u tom momentu bilo neophodne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Naravno da necemo, ti si vec odavno izgrudvan a ja nisam vican tome bar ne u tvom stilu. BMW gotika je za elitu, a ne za svakodnevno piskaranje po forumu. Ене, ем што сам "vec odavno izgrudvan" још је и у "mom stilu". То су општеприхваћени стандарди Aquilius Cratus, шта ти је? "Bi_em_dablju gotikа", нек ти Grizzly Adams одспелује ако већ тол'ко немаш поверења. Сад си исп'о крајње неозбиљан и "za svakodnevno piskaranje po forumu". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Ене, ем што сам "vec odavno izgrudvan" још је и у "mom stilu". То су општеприхваћени стандарди Aquilius Cratus, шта ти је? "Bi_em_dablju gotikа", нек ти Grizzly Adams одспелује ако већ тол'ко немаш поверења. Сад си исп'о крајње неозбиљан и "za svakodnevno piskaranje po forumu". Evo prihvati pivo kao ispriku za neozbiljnost Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Evo prihvati pivo kao ispriku za neozbiljnost Па и јес' "isprikа" ако вопи-вопс није ћирилицом. Мис'им, крајња neozbiljnos(t). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Da sam vladika, vozio bi se u stojadinu. Ako nizbogčega drugog, onda zbog popularnosti! Лазар Нешић and Orthophill је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Брате Аквилиусе, Шта је поента цитирања оне причице? Да се одапне стрела ка поповима? Или ти је само занимљива или можда да би се скренуло с теме нашег дијалога? Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Хехе,има истине у томе што причаш Сунцокрету, али то му дође ко још један алиби да ове наше лопуже живе још боље а раја још горе... Nisu vecina lopuze, nego su dobili na poklon. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Можда у некој визији Цркве из времена када је била гоњена. Од када је Црква постала прихваћена у држави, владике се виђају и са странцима, и са домаћим политичарима и државницима, а врло често путују, јер им је обавеза да све што у епархији имају од цркава и манастира обиђу у току једне године, најмање једанпут. Зато, рецимо, Амфилохију треба џип за који га доле доста критикују, јер мора да стигне до сваке црногорске чуке. А то да виђаш владику сваки дан... Он ти је негде у црквеној хијерархији као генерални директор у фирми. Не знам где радиш, али сумњам да си икада попио кафу са својим генералним директором, јер се бави другим пословима. Владику отприлике можеш да видиш кад дође да посети твоју цркву, или ако пратиш сајт епархије, кад посећује друге цркве/манастире, па одеш тамо, ако би баш да га гледаш. To je zato sto smo svi jednaki... Tesko mi je da priznam, ali ja imam mnogo vise nego sto mi treba, a u stvari nemam nista. -Владимир- and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Мени је стварно поражавајуће када читам такве равнодушне коментаре у стилу "ето тако мора"... Па људи моји, да л` су св. Лазар и Карађорђе тако размишљали!? Где су бре Срби!? Шта је ово? Гомила баба и килаваца која ће да прихвати да га свака будала јаше и силује дваес, триес, педесет година... Истина је - тако не мора. Није то "судбина" него избор. И пасивност је избор који има своје последице. Србија је у беди и страда не због "светске завере мрачних сила" него зато што је већина тако изабрала. Да ћути и трпи сваку будалу и манијака. Да прихвата њихове сумануте идеје и послушно их следи макар у највеће лудило. И зато је тако како је. Ви сносите одговорност за своју децу и пазите шта ће вам рећи када одрасту. Немој само да им одговорите "тако је морало". Не знаш ти американац шта је ХААРП Suncokret54 and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Мислим вако сви сте у праву а и нисте. Прво реално владикама треба добар ауто који може без честих кварова дуго да се вози и на дугим релацијама да не штекће. Друго ако им треба добар ауто не значи да треба да буде скуп. Овде чини ми се на првој страници сваки ауто кошта ко једна солидна кућа, или тек нешто мало мање а то је ипак претерано добар ауто. Што се тиче критичара на овој теми питање је које су побуде. Ако је сујета и завист онда шта су бољи од оних које критикују. На крају ко вам брани да се замонашите па ћерате каријеру па и ви једног дана будете владике и возате скупа кола? Што се тиче ових који правдају владичанска претерано скупа кола тобоже неком побожношћу за њих важи она народна: Док је оваца биће и шишања. Не свиђа ми се тон којим су се неки обраћали форумашу Сунцокрету који је очигледно један од најстаријих форумаша. Ако постоји неспоразум због генерацијског јаза требало би барем да постоји поштовање према старијем. Једино што ми је овде дискутабилно-која је поента ове теме? Aquilius Cratus, Џуманџи, Suncokret54 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Једино што ми је овде дискутабилно-која је поента ове теме? Па ето,не могу све теме бити паметне,занимљиве,имати поуку и поенту достојне светих отаца или рецимо ко Жељкове теме... Дакле ова слика на фејсу има хиљаде лајкова и негативних коментара на рачун Цркве и ја помислих да би можда ваљало да и ми верујући кажемо коју реч на ту тему. Или ако админи одлуче,ајмо онда сви да пишемо на темама типа "слике пчела на цвету" па да имамо поенту... :4869: Баба, Жика, Лазар Нешић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Не знам шта бих вам реко....ја се дружим са неким монасима и игуманима који возе Ренаулт 4 и слично.... Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука