Саша од Москве Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Izvinjavam se mislila sam da je Zosima žensko ime Mislila sam na to da li ste tamo otkrili da se poznajete na forumu ili ste se preko foruma upoznali pa ste znali da ćete se tamo sresti ? neee, ja sam ga prepoznala (rekoh ti da jako dobro pamtim likove), i ako se ne varam baš sam mu se tako i obratila ,,ja tebe znam'' - i lepo kulturno se upoznali Рада. је реаговао/ла на ово 1 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 „Сви долазе у наш живот с разлогом, добрим или лошим. Неки ће нас волети, неки сломити – али на крају сваки од њих нас учини оваквима какви смо сад…“ “Заборави људе из твоје прошлости. Постоји разлог зашто их нема у твојој садашњости и зашто их неће бити у твојој будућности. Они који су отишли сами су то изабрали, тиме и не заслужују да више размишљаш о њима.” „Нема случајног сусрета. Свака особа у нашем животу је или испит, или казна или дар судбине.“ „Прошлост је место где си научио лекцију. Будућност је место где ћеш применити научено. Немој одустати у међувремену!“ “Постоји тренутак у животу кад човек схвати ко је важан, ко више није важан, ко никад није био важан и ко ће увек бити важан!” ines and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Ок Дуња,у питању је "Гост" или Лена,јавиће се она већ на овој теми,ако је прочита (али ми смо само другари) Дуња је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 A jeste li zadovoljni slučajnim susretima? ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 evo danas, šetala sam se kraj jezera i začula zvona crkve, pozivaju na službu, tj. misu...i ja krene za zvonima, pitam jednu osobu da me uputi, pa drugu i dođem do raskršća i sa suprotne strane stoji žena i vikne: OPROSTITE; GDE JE CRKVA? ČULA SAM ZVONA PA SE UPUTILA i ja pređem cestu i u tom nailazi čovek, pokaže nam smer i eto, stigoh smo ... Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 A jeste li zadovoljni slučajnim susretima? UVEK! Саша од Москве and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 A jeste li zadovoljni slučajnim susretima?Da, ali ja mislim da svaki susret - bio on slučajan ili ne - nosi u sebi i mogućnost zadovoljstva i nezadovoljstva - ljudi ako žele i mogu - oni se usredsrede na dobro/korisno. Sva mudrost i težina jednog odnosa je u tome možemo li da prepoznamo šta je do nas. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 " Kada god ljudi stupe na naš put, donose nam neku poruku. Slučajni susreti ne postoje. Ali, da li ćemo biti u stanju da primamo poruku, zavisi od toga kako ćemo odgovarati na ove susrete. Ako razgovaramo sa nekim ko je stupio na naš put i ne vidimo poruku koja se odnosi na naš trenutni problem, to ne znači da poruka ne postoji. To samo znači da smo je iz nekog razloga propustili. Rukopis, medjutim, kaže da u takvoj situaciji moramo da se zaustavimo i da otkrijemo poruku koju ta osoba ima za nas i poruku koju mi imamo za nju. Rukopis kaže da kada ljudi jednom budu shvatili takvu realnost, naši susreti će se usporiti i postati mnogo smisleniji. " Dzejms Redfild Celestinsko ... Danima je stajala na uzglavlju, na kraju, priznajem, ostavila je utisak...poseban JESSY је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Pa neznam da li ti susreti uvek nose poruku ali da uticemo jedni na druge sto svesno sto nesvesno to je sigurno. Sada ponekada susretnem neocekivano nekoga koga kao da sto godina znam i za 15 minuta se lepse ispricam sam njim nego sa rodom rodjenim. Ponekada izbegnem susrete jer ih ne zelim. Ne zato sto sam nekome kriv vec zato sto nemogu da trpim nekoga koji ce me gnjaviti necim sto ja ne podnosim. A onda ispadne da me on ili ona nebi ni davio ni gnjavio vec da sam mu stvarno bio potreban. Eto tako covek nikada nezna sta se krije iza ugla. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Jung je pokušao da teorijom sinhroniciteta objasni vezu između kauzalnog i posljedičnog sa nesvjesnim u nama. Naime, ništa se ne događa slučajno, već sve ima svoju namjenu i događa se u tačno određenom trenutku. Otprilike kao, na koga mislite, taj bi trebao da se pojavi u neko dogledno vrijeme. To bi trebalo da ima veze sa našim energetskim potencijalom tj kakvu poruku odašiljemo svemiru. Za razvoj te teorije zašao je u astrologiju, i što se mene lično tiče tu mu se gubi svaki trag. Ja lično volEm da mislim, da svak u mojem životu se pojavljuje ili kao lekcija ili blagoslov, kao i ono, da me ništa ružno mimoići neće dok ne naučim što treba da naučim. JESSY, Калеидоскоп, Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Otprilike kao, na koga mislite, taj bi trebao da se pojavi u neko dogledno vrijeme. To bi trebalo da ima veze sa našim energetskim potencijalom tj kakvu poruku odašiljemo svemiru. Ako ti uvek imaš izbor - taj neko može da bira hoće li ili neće da se pojavi u tvom životu, i kako mu nije palo na pamet šta može da se desi čoveku koji u nedogled priziva nekoga ko ne želi da bude u njegovom prisustvu? Da li baš priziva datu osobu ili nekog drugog neželjenog? Zato ne volim te poruke poslate,,svemiru'' - mislim ti ne znaš ko prima kad tako neodređeno šalješ poruku u,,boci''... Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Ako ti uvek imaš izbor - taj neko može da bira hoće li ili neće da se pojavi u tvom životu, i kako mu nije palo na pamet šta može da se desi čoveku koji u nedogled priziva nekoga ko ne želi da bude u njegovom prisustvu? Da li baš priziva datu osobu ili nekog drugog neželjenog? Zato ne volim te poruke poslate,,svemiru'' - mislim ti ne znaš ko prima kad tako neodređeno šalješ poruku u,,boci''... Pa, ovo je bilo i za slučajne susrete kao i za nekog određenog na koga misliš. Što se tiče poruka svemiru, ne radi se o porukama kao vanzemaljcima koje mi sa zemlje šaljemo recimo, nego o energetskom naboju koji izazivaju naše misli u sprezi sa nesvjesnim na šta univerzum odgovara po, recimo principu zakona održanja energije, ako mi dozvoljavaš ovakav sataraš od koncepta : ) Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Pa, ovo je bilo i za slučajne susrete kao i za nekog određenog na koga misliš. Što se tiče poruka svemiru, ne radi se o porukama kao vanzemaljcima koje mi sa zemlje šaljemo recimo, nego o energetskom naboju koji izazivaju naše misli u sprezi sa nesvjesnim na šta univerzum odgovara po, recimo principu zakona održanja energije, ako mi dozvoljavaš ovakav sataraš od koncepta : ) jaooo samo ne sataraš Naravno da dozvoljavam - ja samo kažem ono što mislim o tim konceptima, moram da priznam da sam malo alergična na te vrste teorija, jer sam uverena da takva praksa može biti vrlo pogubna, ali možda za one koji se koncentrišu na isključivo takvu vrstu duhovnosti... Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Pa to je malo ozbiljnija teorija ako ćemo pravo, jer pokazuje zašto nam se dešavaju neke stvari koje se dešavaju. Jer ukoliko ne poznamo nesvjesno, ili riječima Pisma: dešavaju vam se stvari jer nijeste sebe ispitivali, život tj univerzum će nam slati sve ono što nam je potrebno da spoznamo upravo to što nas koči u daljoj evoluciji svijesti, tj što nam smeta na našem duhovnom razvoju, pokazajući tačno ono za šta smo se vezali nauštrb vječnog i neprolaznog. Драшко and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Ne verujem da je svaki susret, susret sa porukom. Ali prema svakom treba biti čovek. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука