grigorije22 Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Odkada je to pedofelija seks za devojcicom od 16 godina? Kod nas je zakonom kaznjiv polni odnos sa devojcicom do 14 godina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Odkada je to pedofelija seks za devojcicom od 16 godina? Kod nas je zakonom kaznjiv polni odnos sa devojcicom do 14 godina. Кад будеш имао своју девојчицу од толико година и бдео нада њом да јој се не догоде овакви "случајеви", као што је овде изфингирано, вероватно нећеш постављати таква питања. Trifke, Mилена КШ, nana and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Кад будеш имао своју девојчицу од толико година и бдео нада њом да јој се не догоде овакви "случајеви", као што је овде изфингирано, вероватно нећеш постављати таква питања. Izvlacis pogresan zakljucak, ovim pitanjem nisam imao nameru da opravdam ovakve slucajeve. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Izvlacis pogresan zakljucak, ovim pitanjem nisam imao nameru da opravdam ovakve slucajeve. Можда је закључак и погрешан, јер свакако не могу да ти читам мисли, али је твоја порука на коју сам реаговао, тј. питање-констатација, а спрам саме теме и мишљења већег дела чланова Форума који су учествовали на њој, у најмању руку неумесна... Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Ja ne žalim Исти програм може да се емитује на две различите таласне дужине па се учесници међусобно не чују. То и даље не значи да је "програм" различит. _________________________________________________________________________________________________________________ По питању педофилије, мислим да имамо ако не исти, а оно врло сличан став. Ниси "ухватила" поенту мог писања о мушко - женским односима у различитом старосном добу. Иако сам то већ написао у некој од претходних порука, поновићу: Моје поруке које говоре да велика већина мушкараца (ако већ не не можеш да прихватиш 99%) када већ дође у зрелије године, наравно да ће макар кришом да погледа у лепу девојку, (још ако је минић, деколте или бикини у питању) иако по разлици у годинама може ћерка да му буде. И то је потпуно у складу са природом палог човека. Ако ћемо бити потпуно доследни, то се слаже и са Божијом заповешћу о "множењу" која је у стварном животу, полни нагон у ствари. Без тог нагона данас неби ни света било а ни твог брака вероватно. Са друге стране већина мушкараца (на жалост тенденција је да постану мањина) ће вољом и моралним начелима одбацити искушење да ступа у неке присне односе са особом која је толико млађа. И то је такође нормално, и доказује разумност и Боголикост човека. Додаћу само да је моје писање о томе иницирано неким личним коментарима на теми, а који суштински немају везе са педофилијом како се она помиње у почетку ове теме. Дакле да резимирам: Мушкарце увек и док је света привлачиће млађе жене, поготово у добу када почињу на видљив начин да спознају своје старење. То се може сврстати под феномен "криза средњих година" и свакако не мора да буде патолошке природе. То је један процес непрестане човекове борбе са старењем т.ј. суштински гледано, са смрћу. Пошто нису сви "борци" на "бојишту" исти тај феномен може да поприми патолошке облике, и тада настаје неприхватљиво друштвено понашање т.ј. педофилија која је само последица необуздавања сексуалног нагона. Дакле једна је ствар природни нагон и непомирљивост са пролазношћу, а друго је патолошка девијација - педофилија. Са друге стране увек ће постојати женско неразумевање према томе, али не зато што су жене моралније, него зато што је женска природа полног нагона другачија од мушке. То се види у млађем животном добу, тиме што се мушкарци већином понашају само као "мужјаци", док је жена више "задужена" за емоције. Зато и постоји брак, који Црква благосиља, да би се из те две непотпуне природе "родила" једна пунија природа. Пошто сам већ доста написао, нећу да претерујем јер онда читалац не прочита целу поруку па долази до неспоразума. Биће ми драго ако ће после ове поруке онима који нису разумели шта говорим, сада бити јасније. Свако добро Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Кацмо већ кренули са народњацима... Ево песме... А ево и једног од погледа на целу ствар из песме... http://vukajlija.com/mitar-miric-maloletnica/688869 -Владимир- and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 А ево и једног од погледа на целу ствар из песме... " Митар се не каје, Митар се само плаши затвора" DankaM and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Zanimljivo, "najtvrdji" u veri , što se busaju u svoje srBske antiekumenističke grudi su najliberalniji na ovoj temi... Mилена КШ, Лидија Миленковић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Zanimljivo, "najtvrdji" u veri , što se busaju u svoje srBske antiekumenističke grudi su najliberalniji na ovoj temi... Зато што су ваљда вазда за та времена прошла, кад смо сви били правоверци и кад је све било сјајно. Што би се рекло "во времја оно, кацам мого да шмекам клинку од шеснес и да ми нико ништа не каже лоше" Trifke, Срђан Шијакињић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Зато што су ваљда вазда за та времена прошла, кад смо сви били правоверци и кад је све било сјајно. Што би се рекло "во времја оно, кацам мого да шмекам клинку од шеснес и да ми нико ништа не каже лоше" Није него зато што оћемо све "девојчице" само за себе. Иначе ови из сестринске цркве има све да нам отму. Судећи по вестима, познати су по томе. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Ljudi i njihovi bolesni nagoni. Teško je odupreti se kada je iskušenje tu složićete se samnom. Ovo jeste strašno jer muškarci ovoj devojci- detetu mogu dede da budu. Koga okriviti koga osuditi? Ali ko sam ja da krivim ili sudim? Čak i ove "Dede" znaju da je ovo bolesno, mislim da vrlo dobro znaju. Ja ništa drugo ne mogu da uradim osim možda da se pomolim za njih da ono št vrlo dobro znaju istinski i shvate i da se svim svojim bićem zgroze svog pospupka i da im više nikad tako nešto ne padne na pamet. Trifke and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Није него зато што оћемо све "девојчице" само за себе. Иначе ови из сестринске цркве има све да нам отму. Судећи по вестима, познати су по томе. Kada nisi upućen, nemoj gluposti da pričaš, njih klinke nisu nikada zanimale, gde si video nešto sa klinkama, uvek su neki dečaci u pitanju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Bioloski, ona je odrasla, polno zrela jedinka i kao takva je seksualno privlacna po prirodi. Psiholoski - jako mlada, neiskusna devojka. Psiha ne prati biologiju, tacnije zaostaje za njom. Njen psiholoski profil prosto trazi ovakve likove, devojcicu je tata napustio i sad trazi kompenzaciju u starijem muskarcu, nista neobicno. Ono sto je meni pogano u celoj prici sto se nadju matorci koji ce zloupotrebiti emotivno nezrelu, jako zbunjenu devojcicu. Bukvalno, oce da ... siroče, e to je odvratno. Лидија Миленковић, Дијана. and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Није него зато што оћемо све "девојчице" само за себе. Иначе ови из сестринске цркве има све да нам отму. Судећи по вестима, познати су по томе. ločično, uvek je neki sebični interes bio razlog razjedinjavanja kačavendina škola, istureno odeljenje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 kačavendina škola, istureno odeljenje To kad otvore nalog sa dečakom http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука