Jump to content

Otvorili smo lažan profil da namamimo pedofile. Mi smo ostali u šoku!

Препоручена порука

A sta cemo sa zenama koje pocine to sa decacima?

To je toliko retko da nije ni vredno pomena.

Uostalom, meni je nepoznat slucaj pedofilije koji ima veze sa zenama.

Ima veze ako zene vide , a cute, a radi se o njihovoj deci.

Ali to nije ovde prica.

Подели на овим сајтовима

Капирам ово што ПиП пише до неке границе, ал овде се поставља тотално другачија ситуација.

Једна је ситуација када жена од 25 година крене са човеком од 45 година, а акроз друга ситуација када човек од 35 година крене са дететом од 15 година.

У првој ситуацији, човек ће своју изабраницу чекати испред њеног радног места, а у другој испред њене средње школе.

Нисам неки превелики морализатор ил да се саблажњавам о појаве које гледам свакодневно, ал не прича се уопште о истим стварима.

Zakoni su tu savrseno jasni. Preljuba sa maloletnicima se kaznjava. Nego ako nema zrtve nema ni kazne.

Подели на овим сајтовима

Ne znam dal je tacno al neko mi koro rece da nas zakon pedofilijom smatra sex sa osobama mladjim od 14 godina (?!)... ako je to tacno, mislim da je granica preniska.

То је класична педофилија, ал због одређених група становништва који рано улазе у брак ту су границу спустили на границу млађих малолетника где је потпуно забрањено (14 година). То не значи да су у потпуности дозвољени односи са старијим малолетницима, само да су правила другачија.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Uostalom, meni je nepoznat slucaj pedofilije koji ima veze sa zenama.

Ima veze ako zene vide , a cute, a radi se o njihovoj deci.

Ali to nije ovde prica.

U Australiji je osudjena profesorica 35 godina koja je spavala sa svojim ucenikom od 16. I uopste nije tako retko kao sto ti kazes. A to sto tebi nije poznato ne znaci da to ne postoji.

• Волим 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Zakoni su tu savrseno jasni. Preljuba sa maloletnicima se kaznjava. Nego ako nema zrtve nema ni kazne.

Види, не знам која је твоја мотивација на овој теми, пошто сам претходни твој пост изигнорисао рачунајући да си га писала у неком посебном стању које ти је битно смањило урачунљивост, ал није баш здраво све ово што пишеш.

Какви су закони ту, не верујем да знаш, нити судску праксу у вези тога ко је и када жртва, а ко и када није, не знам што све то уопште и помињеш.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ko to kaže?

Ja nisam srela majku da se pohvalila tako nečim...zaista ne razumijem na šta se pozivaš.

Pa pozivam se na to sto su to takvi komentari kada se tako nesto desi. Cak postoje i ponosni roditelji koji se hvale svojim soinovima koji su oborili staru iskusnu koku. I mogu ti reci da je to vrlo ceto tako. Niko ne pita tog decaka sta on oseca posle svega i niko ne misli o posledicama po njega.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

U Australiji je osudjena profesorica 35 godina koja je spavala sa svojim ucenikom od 16. I uopste nije tako retko kao sto ti kazes. A to sto tebi nije poznato ne znaci da to ne postoji.

Znam , ima slucajeva i u USA, ali su ti decaci ( pretpostavljam) pristali na to, ali se radi o nastavnom osoblju pa je tako i pukla bruka

i zakon je stupio na snagu.

Подели на овим сајтовима

Pa pozivam se na to sto su to takvi komentari kada se tako nesto desi. Cak postoje i ponosni roditelji koji se hvale svojim soinovima koji su oborili staru iskusnu koku. I mogu ti reci da je to vrlo ceto tako. Niko ne pita tog decaka sta on oseca posle svega i niko ne misli o posledicama po njega.

Takvi "slučajevi" nisu moj reper. I to posmatram kao anomaliju...dijete je povrijeđeno.

Подели на овим сајтовима

Чек бре брате је л оног брадоњу не би назвао педофилом? А и зар нема правило да Црква благосиља брак само ако је разлика до 15 година м?  :)))

Иначе, одакле толики примитивизам, коме год се "удварали" је посебна тема.

Tu se Crkva poziva na kanon Svetog Vasilija Velikog o neprikladnom braku,a to je 20 godina razlike jer tada mogu jedno drugom da budu roditelji. Tako da je za takav brak potrebno odobrenje nadleznog episkopa.

Подели на овим сајтовима

Znam , ima slucajeva i u USA, ali su ti decaci ( pretpostavljam) pristali na to, ali se radi o nastavnom osoblju pa je tako i pukla bruka

i zakon je stupio na snagu.

Pa i devojcice pristaju na to. Sta to znaci pristao na to? Nemogu da zamislim da si to rekla! :fmqmtx:  :fmqmtx:  :fmqmtx:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Takvi "slučajevi" nisu moj reper. I to posmatram kao anomaliju...dijete je povrijeđeno.

:good2:  :good2:  :good2:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

A sta mislis o zenam koje pocine to isto sa decacima?

Ne mogu da shvatim da se ovo može postaviti kao odgovor. Jedno povrijeđeno dijete je vrijedno pomena i zaštite...a najveća tragedija je što pojava nije rijetka.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...