Jump to content

Otvorili smo lažan profil da namamimo pedofile. Mi smo ostali u šoku!

Препоручена порука

Да се одма разумемо да не причам о деци. Али хоћу једну ствар да ти разјасним јер вероватно је нећеш чути од мужа. Рецимо човек који има 40-50 година, нормална је ствар да му се више свиђа (физички) девојка од 20 година, него жена од 40-50 година, иако реално може да му буде ћерка. Ја у томе не видим ништа ненормално и мислим да сваки мушкарац који каже другачије лаже и тебе и себе. Чак шта више, обрнуто је за мене ненормално. Друга је ствар поремећеност код неких особа, које на један вулгаран начин приступају било коме (била девојка или жена), и то да ли ће мушкарац подлећи таквом искушењу и погазити неке моралне принципе или не. За то постоји разум да расуди и воља која треба се одупре таквим искушењима.

Mozda je to normalno za neku vrstu muskaraca, ne kazem, ali takvi obicno imaju i neku ulogu u zivotu ocevi su,  muzevi, sinovi, braca ... I koji je to nedostatak mozga koji prozrokuje takvo ponasanje bez odgovornosti? Hoces reci da muskarca vodi testosteron kroz zivot?!   "Izem" ti takve "muskarce" !

Zamisli te jadne porodice koje stoje iza ovih ljudi, decu, zene ... ovih majmuna !?

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Не не не, не мислим на Стари век. Имао сам документ у рукама из друге половине 19-ог века где сам проучавао неке Белоцркванске Јевреје. И нашао сам тачно да је млада имала 12. година а младожења 14. година. Замисли а? Не знам докле је трајала та пракса али релативно "скоро" је то било.

Не ради се ту толико о дужини живота, него се више ради о полном сазревању које је од Бога по природи дато. За мене је данашње ступање у први брак у 30-ој и после, много ненормалнија ствар. А и начин живота децу дуже чини децом, што пре није био случај. То је оно: Дете које се носа, касније прохода.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Kako udvaranje djevojci od 16 godina moze biti pedofilija? Pa mnoge nase babe su se udavale u tim godinama. Cini mi se da  po predanju Bogorodica imala ne vise od 15-16 godina kad je zatrudnjela. O cemu se radi?

Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti.

Подели на овим сајтовима

Поента !

они маторе дртине, које можда имају ћерке или унуке њених година

Нема поенте, само ми се учинило да "попреко" гледаш на појаву што некоме може да се допадне девојка млађа 20-30 година од њега.

Ни та појава није ретка код жена, поготово кад уђу у године. ;)

Подели на овим сајтовима

Који си ти јеретик. Сад ће жене да те бију! :Д 

Оснивам мушку "сигурну кућу"! За почетак ћу само мало да преуредим кафану! ;)

Подели на овим сајтовима

Ни та појава није ретка код жена, поготово кад уђу у године. ;)

Очито још нисам ушла у ТЕ године, чим ми се то не дешава, а имам их скоро 50. :bleh:

Нема поенте, само ми се учинило да "попреко" гледаш на појаву што некоме може да се допадне девојка млађа 20-30 година од њега.

Не гледам исто на ситуацију када једно има 15, а друго 35 година, и ситуацију кад једно има 40, а друго 60. Намерно нисам нагласила да ли су млађе жене или мушкарци, јер ми је исто мишљење у оба случаја.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Не гледам исто на ситуацију када једно има 15, а друго 35 година, и ситуацију кад једно има 40, а друго 60. Намерно нисам нагласила да ли су млађе жене или мушкарци, јер ми је исто мишљење у оба случаја.

Slazem se. Samo treba pomisliti da je to 1. srednje i koliko to dete moze biti zrelo u to doba. Ili zamisliti svoju kcerku u toj situaciji. A sa druge strane matori bilmez od 35 ili vise godina.

Подели на овим сајтовима

Kako udvaranje djevojci od 16 godina moze biti pedofilija? Pa mnoge nase babe su se udavale u tim godinama.

A mladoženje su bili porodični ljudi koji bi mogli da im budu očevi i dedovi po godinama, i koji im šalju slike svojih polnih organa?

Подели на овим сајтовима

Kako UDVARANJE djevojci od 16 godina moze biti pedofilija? Pa mnoge nase babe su se udavale u tim godinama. Cini mi se da po predanju Bogorodica imala ne vise od 15-16 godina kad je zatrudnjela. O cemu se radi?

Онаква баљезгања се никако не могу назвати удварањем.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Чини ми се да су се ствари доста промениле, што је рекао један наш писац (можда г. Басара, не знам), не сећам се добро па ћу парафразирати : осамнаестогодишњаци су се пре сто година женили, бринули о породици као мушкарци, радили као мушкарци, ратовали и умирали као мушкарци, а данас су дечаци. Чини ми се да заиста и јесте такав тренд и да је праг зрелости и код мушкараца и код жена померен ка горе. Тако да то што се је моја баба са 17 већ имала дете, не значи много у 2014.

Али на страну и то, из угла појединца није ми јасно како може и физички да привлачи одраслог човека од, помену ПиП, 40-50 година, девојка од 20. Мени просечне девојке од 20 делују, у поређењу са просечним четдесетогодишњим људима, као деца, све њихово је у том поређењу дечије. И како то онда може да не буде вееелики turn off... Како било ко може да се пали на особу која је дете у поређењу са њим, ма како она изгледала и ма колико биолошки била увелико зрела кад је у глави дете...

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

A mladoženje su bili porodični ljudi koji bi mogli da im budu očevi i dedovi po godinama, i koji im šalju slike svojih polnih organa?

To sto su "udvaraci" primitivni ne znaci da su pedofili.

Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti.

Подели на овим сајтовима

Очито још нисам ушла у ТЕ године, чим ми се то не дешава, а имам их скоро 50. :bleh:

Или ти муж још није ушао у те "године". :bleh:

Значи 40/20 је златна средина. :navijanje:

П.С.

Ја имам 40.

Подели на овим сајтовима

Чини ми се да су се ствари доста промениле, што је рекао један наш писац (можда г. Басара, не знам), не сећам се добро па ћу парафразирати : осамнаестогодишњаци су се пре сто година женили, бринули о породици као мушкарци, радили као мушкарци, ратовали и умирали као мушкарци, а данас су дечаци. Чини ми се да заиста и јесте такав тренд и да је праг зрелости и код мушкараца и код жена померен ка горе. Тако да то што се је моја баба са 17 већ имала дете, не значи много у 2014.

Али на страну и то, из угла појединца није ми јасно како може и физички да привлачи одраслог човека од, помену ПиП, 40-50 година, девојка од 20. Мени просечне девојке од 20 делују, у поређењу са просечним четдесетогодишњим људима, као деца, све њихово је у том поређењу дечије. И како то онда може да не буде вееелики turn off... Како било ко може да се пали на особу која је дете у поређењу са њим, ма како она изгледала и ма колико биолошки била увелико зрела кад је у глави дете...

Колико ти имаш година, ако није тајна?

Подели на овим сајтовима

To sto su "udvaraci" primitivni ne znaci da su pedofili.

Чек бре брате је л оног брадоњу не би назвао педофилом? А и зар нема правило да Црква благосиља брак само ако је разлика до 15 година м?  :)))

Иначе, одакле толики примитивизам, коме год се "удварали" је посебна тема.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...