internetdoktor Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 iza bombasticnog naslova ,,ratnici svetlosti" se krije devojka koja je samo, da zargonski kazem ,,ubola" bombastican naziv kanala i sajta. ona ima i drugi YT kanal, na kome se predstavlja kao ,,vina", na kome se bavi preprodajom i reklamiranjem kozmetike i sminke. bacio sam pogled na nekoliko klipova, jer se bavila temom o kojoj sam i ja objavio nesto na netu - povrsna je i agresivna u svom neznanju (o medicinskoj temi) - sve u svemu ne lici mi da iza tog kanala stoji "neko"... Lekar, specijalista interne medicine. Rado cu odgovoriti na Vasa pitanja. https://www.facebook.com/Internet-doktor-1034611066561672/?ref=hl https://www.youtube.com/channel/UCofiOKZJ3l4XBTjpRaYrbtw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 iza bombasticnog naslova ,,ratnici svetlosti" se krije devojka koja je samo, da zargonski kazem ,,ubola" bombastican naziv kanala i sajta. ona ima i drugi YT kanal, na kome se predstavlja kao ,,vina", na kome se bavi preprodajom i reklamiranjem kozmetike i sminke. bacio sam pogled na nekoliko klipova, jer se bavila temom o kojoj sam i ja objavio nesto na netu - povrsna je i agresivna u svom neznanju (o medicinskoj temi) - sve u svemu ne lici mi da iza tog kanala stoji "neko"... Можеш да отвориш тему где да те питамо, ево мене занима да ли је ел карнитин чист витамин или има и хемије у њему? Да ли се може давати крв у добротворне сврхе ако се он користи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 Da li ste citali -" Prirucnik za ratnika svetlosti " , Autora P. Koelja ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Libero Написано Април 4, 2017 Пријави Подели Написано Април 4, 2017 Skoro sam naišao na ovu temu tražeći nešto na Google-u nevezano za ovo; javljam se samo da vam kažem par stvari. Možda će post zvučati čudno u odnosu na to šta sam pisao pre njega, ali ovo je moje najiskrenije mišljenje na celu ovu temu. U vreme kada sam pisao ovo imao sam jedva 15 godina (znam da je bilo pre 2 godine, ali imam osećaj kao da je bilo baš davno), cela priča je došla u momentu kada smo bili u teškoj situaciji i tragao sam za nekim smislom i mislio sam da sam ga pronašao. Sad kada pogledam moj prvi post u temi nasmejem se na to koliko sam bio indoktriniran celom pričom. U međuvremenu je prošlo neko vreme, malo sam odrastao, počeo da razmišljam kritičnije, pridružio se grupi Ateisti Srbije, čitao malo o različitim religijama (pre svega hrišćanstvu i Islamu) i saznao dosta toga. Onda sam izašao iz grupe naših ateista jer mi se nije svideo način operisanja većine i imao sam osećaj kao da sam u nekoj sekti. Tada sam i shvatio da sam agnostik i totalno raskrstio sa svim ovim stvarima, iako i dalje gledam na religiju sa istraživačkog ugla. Ukratko, jedino pozitivno iskustvo proizašlo iz svega ovoga je to što sam saznao za Budizam i počeo da čitam malo više o tome. A onima koji dolaze ovde bih preporučio da ne troše vreme na ovo. Jedino što je tu po mom mišljenju korisno jeste meditacija, ostale stvari su dosta preuveličane. Shvatio sam da pozitivno razmišljanje zaista pomaže, ali ne u smislu u kom sam tada mislio, već da motiviše čoveka na velika dela. Valjda je tako sa svim stvarima u životu, čovek se uči dok je živ. Postavio sam sebi neke ciljeve i počeo da ih ostvarujem, počeo sam da radim kao web developer u jednom domaćem timu i krenuo sam da razvijam život u dobrom smeru, a želja mi je da ispravim ovu grešku koju sam napravio misleći da sam na pravom putu; nikada nemojte prestati da istražujete ili što bi Buda rekao Nemoj verovati mojim rečima samo zato što sam ih ja rekao - redovno ih preispituj, budi sam sebi svetlost. Pozdrav Love is the only force capable of transforming an enemy into friend - Martin Luther King Jr Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 5, 2017 Пријави Подели Написано Април 5, 2017 пре 15 часа, Libero рече Skoro sam naišao na ovu temu tražeći nešto na Google-u nevezano za ovo; javljam se samo da vam kažem par stvari. Možda će post zvučati čudno u odnosu na to šta sam pisao pre njega, ali ovo je moje najiskrenije mišljenje na celu ovu temu. U vreme kada sam pisao ovo imao sam jedva 15 godina (znam da je bilo pre 2 godine, ali imam osećaj kao da je bilo baš davno), cela priča je došla u momentu kada smo bili u teškoj situaciji i tragao sam za nekim smislom i mislio sam da sam ga pronašao. Sad kada pogledam moj prvi post u temi nasmejem se na to koliko sam bio indoktriniran celom pričom. U međuvremenu je prošlo neko vreme, malo sam odrastao, počeo da razmišljam kritičnije, pridružio se grupi Ateisti Srbije, čitao malo o različitim religijama (pre svega hrišćanstvu i Islamu) i saznao dosta toga. Onda sam izašao iz grupe naših ateista jer mi se nije svideo način operisanja većine i imao sam osećaj kao da sam u nekoj sekti. Tada sam i shvatio da sam agnostik i totalno raskrstio sa svim ovim stvarima, iako i dalje gledam na religiju sa istraživačkog ugla. Ukratko, jedino pozitivno iskustvo proizašlo iz svega ovoga je to što sam saznao za Budizam i počeo da čitam malo više o tome. A onima koji dolaze ovde bih preporučio da ne troše vreme na ovo. Jedino što je tu po mom mišljenju korisno jeste meditacija, ostale stvari su dosta preuveličane. Shvatio sam da pozitivno razmišljanje zaista pomaže, ali ne u smislu u kom sam tada mislio, već da motiviše čoveka na velika dela. Valjda je tako sa svim stvarima u životu, čovek se uči dok je živ. Postavio sam sebi neke ciljeve i počeo da ih ostvarujem, počeo sam da radim kao web developer u jednom domaćem timu i krenuo sam da razvijam život u dobrom smeru, a želja mi je da ispravim ovu grešku koju sam napravio misleći da sam na pravom putu; nikada nemojte prestati da istražujete ili što bi Buda rekao Nemoj verovati mojim rečima samo zato što sam ih ja rekao - redovno ih preispituj, budi sam sebi svetlost. Pozdrav Узрасташ. Добро је. "Иштите и даће вам се; тражите и наћи ћете; куцајте и отвориће вам се. Јер сваки који иште, прима; и који тражи, налази; и који куца, отвара му се." Јеванђеље по Матеју 7:7,8 Свако добро од Бога. П.С. Сад имаш 17 и чини ти се да знаш много више него пре 2 године. Тачно. Али, то је мање него што ћеш знати са 20, опет доста мање него са 30... Take your time... Goku, Жика and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука