Плаво Небо Написано Фебруар 15, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2020 Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 16, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2020 пре 16 часа, Jecić рече Dunja da li si gledala film, Viktorija, život mlade kraljice? Ovo su prelepe scene iz filma. Nisam, druže. Ako je, kako slutim, priča romantique, odgledaću. Vredi li? "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Фебруар 16, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2020 пре 36 минута, Дуња рече Nisam, druže. Ako je, kako slutim, priča romantique, odgledaću. Vredi li? Otkud znam da li tebi vredi isto što i meni? Meni da. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 16, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2020 пре 2 часа, Jecić рече Otkud znam da li tebi vredi isto što i meni? Meni da. Cenim da je dobra preporuka. Pogledaću. Hvala na ideji. <3 Jecić је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Фебруар 16, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2020 Пре сат времена, Дуња рече Cenim da je dobra preporuka. Pogledaću. Hvala na ideji. <3 Nema šta, pomislila sam da si gledala, zbog izbora spota. ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 16, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2020 https://www.youtube.com/watch?v=3lkJ8HRXTMw ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 1, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Март 1, 2020 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 26, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2020 Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 30, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2020 Neka i nje u kolekcijici. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Март 30, 2020 Пријави Подели Написано Март 30, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 31, 2020 Пријави Подели Написано Март 31, 2020 Klasika neka znacii . ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 31, 2020 Пријави Подели Написано Март 31, 2020 Ez ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 31, 2020 Пријави Подели Написано Март 31, 2020 Pesma je ultra poznata i odlicna, ali spot je najbolji Eutythmics spot Odmah zatim ista grupa, pesma nije losa ali spot je genijalan! Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 31, 2020 Пријави Подели Написано Март 31, 2020 @Драшко Jedno pola sata pokusavam da se setim naziva pesme, znam ovaj spot od pre jedno 10god i koju osobu da tagujem i konacno se setih. Idemo Drale careeeeeeee, zameziiiii, priznaj da ti se svidja muzikicaaaaaa. <3 Драшко је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 31, 2020 Пријави Подели Написано Март 31, 2020 пре 4 минута, Nikola Stojanovic рече @Драшко Jedno pola sata pokusavam da se setim naziva pesme, znam ovaj spot od pre jedno 10god i koju osobu da tagujem i konacno se setih. Idemo Drale careeeeeeee, zameziiiii, priznaj da ti se svidja muzikicaaaaaa. <3 prva liga muzika pazljivo sam odgledao i mnogo sam se oraspolozio BRate hvala ti i da ti se dobrim vrati Поет је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука