Иван Ивковић Написано Децембар 31, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2014 Orion's Bow - Glass Island Reel and Accordion Crimes https://www.youtube.com/watch?v=0qPZCtFjNls "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 31, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2014 Golden Bough - Christmas in the Celtic Lands "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Away in a Manger (Celtic Christmas) "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Si Bheag Si Mhór Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 13, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=vXZHWB6KynE "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Adrian von Ziegler - Part of the Pack Adelaida and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Човек Жоја, Bashful Anna and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Sláinte - Jig of Slurs. Dublin Reel - Merry Blacksmith. The Mountain Road Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 kakva divna tema Човек Жоја and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Иван Ивковић and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Slainte - The Banshee Reels https://www.youtube.com/watch?v=RpWa6bjWCLs "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Мој први сусрет са овом врстом музике десио се кроз филм "Braveheart". Кад сам чуо онај овај главни инструментал толико ми је био добар да сам имао жељу да уђем у њега...и тај осећај сам имао и касније слушајући сличне песме. После сам доста слушао Тhe Pogues, Dubliners, ове наше Келте и свашта друго. Оно што ме је дефинитивно преломило било је кад сам видео и чуо Irish rover , баш овај снимак: Foggy Dew у извођену Ортодокс Келта је песма коју сам вероватно највише пута преслушао и највише суза пролио. Оно што ме одушевљава код ових Келта је и оно кад на утакмицама фудбалске или рагби репрезентације сви заједно певају, цео стадион. На пример ово : Ево и једне слике из тог периода: Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Balcony Fountain May 2015 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Јун 19, 2015 Пријави Подели Написано Јун 19, 2015 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Orthodox Celts - One / Milk & Honey "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука