Raymond Red Reddington Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=R2fhKCWRTBE geronymo је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 geronymo and Jelena 76 је реаговао/ла на ово 2 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 evo jedna momačka pjesmica tačno iz kraja odakle je moj pradjeda, sa Kyjovska na južnoj Moravi tj, na moravskem Slovacku, ne mješajte to sa Slovačkom, Moravske Slovacko je oblast na Moravi a Slovačka se kaže Slovensko. napime sa vinečka, vodu pije žabička, ahahahaha http://www.photosnack.com/5977A67EFB5/pt98v3m9 tamo kliknite na to zatamnjeno pa će se ukazat slike a zvuk isključite i uključite lijevo gore na slajdu gdje je sličica zvučnika a ovdje su još dvije takve slične na ovoj temi "Biti muškarac": prvi i treći post i jedan dole malo niže s dva kozačka videa, jednim ruskim i jednim ukrajinskim. https://www.pouke.org/forum/topic/29873-%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D0%BC%D1%83%D1%88%D0%BA%D0%BE/page-15 florenntina је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Solomon Kane, Баба, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=dY0O-8b-wcc Iz Vandeje kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Ово су они наши Келти мазнули, ако ово спада у тему florenntina, Иван Ивковић, Баба and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=cGOnoPIrK3M Jelena 76, kordun and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 evo jedna momačka pjesmica tačno iz kraja odakle je moj pradjeda, sa Kyjovska na južnoj Moravi tj, na moravskem Slovacku, ne mješajte to sa Slovačkom, Moravske Slovacko je oblast na Moravi a Slovačka se kaže Slovensko. napime sa vinečka, vodu pije žabička, ahahahaha napravio sam i i video, kad stignem napravim i duplo dužu verziju sa drugim slikama, extended version with split two mp3, ahahahahaha, taj track se kratak, ja ga imam na magnetofonu u originalu al na internetu je samo fragment, s tim prebacivanjem muzike sa magnetofonskih traka na digital se pozabavim sljedeće godine, sad nemam vremena za to: Košt vina Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Rumunská hudba s překlady Miluji rumunskou hudbu I love the Romanian music Ich liebe die rumänische Musik YOKA and Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Nemate samo vi Vlahe, imamo ih i mi - Karpati su tu odmah do nas. Evo naših Vlaja moravskih: STRÁŹNICE - nejlepší pořad festivalu VALAŠSKO MOJE, ZDRÁVO BUĎ VI. YOKA је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 moja omiljena Tavita, Raymond Red Reddington and Zayron је реаговао/ла на ово 3 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 A ovo nisu Rumuni, ovo su Moravaci, sviraju i igraju rumunski folklor. Tako imamo sad to sve komplet. Melodie ze Sedmihradska VESELÍ N.MOR.-soubor ONDRÁŠ:Pohlednice ze Sedmihradska-závěr vynikajícího vystoupení YOKA and Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
РадованД Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 (измењено) http://www.youtube.com/watch?v=abwN4cN-Bpw Измењено Децембар 16, 2013 од РадованД Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Evo još tri lijepe balade, prva je od moravskih Vlaja, druga od valašskih Moravana a treća od moravskih Slezana. postoje još i njemački, poljski i austrijski Slezani osim tih moravskih tj. čeških. Osim češkog Slezska postoji još geografsko Gornje i Donje Slezsko a inače se cijelo Slezsko još dijeli i prema državama na austrijsko Slezsko, češko Slezsko, prusko ili njemačko Slezsko i poljsko Slezsko. .Komplikovano jel de, gore i od entiteta u BiH, jesu li vas zabolili glava i zubi od ovog nabrajanja Slezana? Hajd da BiH nije najgora, kako vidite ima i gorih, ahahahaha. I kad je stvarno dosta teško bit gori od nas. Taj posljednji video iz Slezska je odtama ili ztama (tako se ovdje kaže u dijalektu, ahahaha) tačno gdje ja živim. Tu te pitaju. Z kama jsi. A ti odgovoriš: Odtama, z Bosni. Ili: Odtama ze Srbska. Ahahahahaha. Traditional folk song from Moravian Wallachia VUS Ondráš - Valašské o lásce Cimbálová muzika Friš Ostrava - Viaže mamka . Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 8086.gif evo nesto i od mene.. Zayron, Иван Ивковић and виноградар је реаговао/ла на ово 3 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука