Jump to content

Олимпијске Игре

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Вела Вела рече

Ххахха како вас је Исус довео овде хвала му на томе..Србе католиче ти си на православном сајту..Да ли ти то нешто говори..Ја у животу на католичком сатанском не би била..

Pa doveo isto kao i pravoslavce nama na naš Forum. Bez njih bi bilo tamo strašno dosadno, samo bi se grickali i glockali oni naši tridentinoziloti, lefebvristi i sedevakantisti, (to su naši "artemijevci" i "akakijevci"),  sa reformistima , drugokoncilašima i svim ostalimi novotarima dok ne bi popadali u nesvijest oboji od toga. Ovako imamo postarano bar za zabavu i nikad nam nije dosadno ani ne može biti, sa pravoslavcima na katoličkom Forumu je to neizvodljivo, da nekom bude dosadno ili da se tako osjeća. Ovo su sve prilozi našeg pravoslavnog člana, pravoslavnog sveštenika i "pro life" (antiabortuus aktiviste, u njima čak učestvuje ekumenski zajedno sa katolicima). Vidite da je naprosto nemoguće dosadjivat se kraj ovakvih priloga, evo mali izbor i pregled iz njegovih priloga:

Ovdje su svi ostali njegovi prilozi:

https://gloria.tv/Libor Halik

Подели на овим сајтовима

• Одговори 597
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Вела Вела

Meni ne mozes da se obracas na taj nacin. Ja ti to ne dozvoljavam.

Ako ti nije dobro i imas probleme, potrazi strucnu pomoc. 

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Вела Вела рече

Све могу да схватим али да католици Срби су на овом сајту?

trebalo ja da se bolje upoznas sa sajtom pre nego sto si pocela da pises...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Вела Вела рече

Ххахха како вас је Исус довео овде хвала му на томе..Србе католиче ти си на православном сајту..Да ли ти то нешто говори..Ја у животу на католичком сатанском не би била..

Па ти вређаш и своју и туђу веру.
Моли се администрација да санкционише "вређања верских осећања".

• Волим 1

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Сада сам приметила да сте опоменули. Хвала. За вређање верских осећања требао би бан из прве руке. Јер некако не иду опомене...

• Волим 1

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

и сада да се вратимо на тему....:945729:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

16 minutes ago, Тања1 рече

Ово сте ви, споља.

То сам ја-изнутра!

Da, samo kad bi toga bio i svjestan, ali nažalost nije. Od većine takvih kad odrastu postanu ovakvi, umjesto da nadju svoju cestu imitiraju nas i žele postati kao mi, bogati i sa puno para, dakle u svemu onom što nije dobro. Zbog toga i dolaze u Evropu, misle da će im Evropa to omogućiti, da se izravnaju sa nama i postanu kao mi a pobjegnu od sebe siromašnih i bijednih. Na kraju ne postanu ni bogati kao mi, ostanu i dalje siromašni i bijedni i izgube sami sebe i svoju sopstvenu dušu:

Подели на овим сајтовима

Sto se tice teme...

Ana Ivanovic ispala u prvom krugu, veslacki dvojac je, cini mi se prevrnuo camac pre pocetka trke...( mada sutra imaju novu priliku), Ivana Sapic nije uspela da se plasira dalje, biciklista odustao u sred trke, strelci nisu prosli dalje, plivac stigao 14., ali osvojili smo zlato u stoni-tenisu :)

• Волим 1

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Adelaida рече

Sto se tice teme...

Ana Ivanovic ispala u prvom krugu, veslacki dvojac je, cini mi se prevrnuo camac pre pocetka trke...( mada sutra imaju novu priliku), Ivana Sapic nije uspela da se plasira dalje, biciklista odustao u sred trke, strelci nisu prosli dalje, plivac stigao 14., ali osvojili smo zlato u stoni-tenisu :)

Kakvo zlato u stonom tenisu?:)

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Ronald рече

Kakvo zlato u stonom tenisu?

Najbolji stonoteniser Srbije pobedom započeo takmičenje u Riju. U preliminarnoj rundi pobedio je Australijanca Ksin Jana rezultatom 4:2

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

27 minutes ago, Zayron рече

Da, samo kad bi toga bio i svjestan, ali nažalost nije. Od većine takvih kad odrastu postanu ovakvi, umjesto da nadju svoju cestu imitiraju nas i žele postati kao mi, bogati i sa puno para, dakle u svemu onom što nije dobro. Zbog toga i dolaze u Evropu, misle da će im Evropa to omogućiti, da se izravnaju sa nama i postanu kao mi a pobjegnu od sebe siromašnih i bijednih. Na kraju ne postanu ni bogati kao mi, ostanu i dalje siromašni i bijedni i izgube sami sebe i svoju sopstvenu dušu:

Zayron, за разлику од тебе...

Мени је илустрација од  члан Adelaida случај сваких Олимпијских игра у којима се прича о олимпијским профитерима - низ моћних  интереса, који виде игре као добит града домаћина. Сваки пут игре узму милијарде фунти, долара од прихода/пореза земље домаћина и губе их на величанствене стадионе, олимпијска села, милитаризацију града и помпезне инсталације културе које се задрже неколико недеља. Буџет олимпијских игара у Лондону 2012 је првобитно коштао 20 милијарди, али је достигао 200 милијарди...Свуда где се игре увучу, прича је иста: почне се са лаким жртвама, бескућницима - и касније чишћење етничких мањина и радника из свог града.  А популарна тактика је да негирају било какву везу између тих радњи и игара. Игре се, између осталог, одржавају да  очисте град од сиромашних и нежељених становника и јачају мотив профита ту и тамо стварајући град за богате.

• Волим 1

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

22:35 - Jelena Janković i Aleksandra Krunić će uskoro na teren, one će u dubl meču odmeriti snage sa Džoanom Kontom i Heder Votson.

21.55 - Već na startu košarkaškog turnira desilo se veliko iznenađenje. U grupi A Australija je deklasirala Francusku 87:66. U ovoj grupi igra i Srbija koja se od 3.30 sastaje sa Venecuelom.

21.17 - Biciklista Ivan Stević nije uspeo da završi drumsku trku. Ovo su mu bile četvrte olimpijske igre, a odustao je sredinom trke.

20.57 - Atletičarke Amela Terzić i Tamara Salaški krenule su iz Beograda ka Riju.

20.50 - Ni plivač Čaba Silađi nije uspeo da se plasira u polufinale pošto je u kvalifikacijama zauzeo 26. mesto. On je postigao vreme 1:00,76.

20.23 - Britanac Adam Piti postavio je novi svetski rekord u plivanju na 100 metara prsno vremenom 57.55 sekundi.

20.22 - Mlada 16-godišnja plivacica Anja Crevar nije uspela da se plasira u finale Olimpijskih igara u Riju na 400 metara mešovito. Ona je u svojoj kvalifikacionoj trci zauzela drugo mesto.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, JESSY рече

Najbolji stonoteniser Srbije pobedom započeo takmičenje u Riju. U preliminarnoj rundi pobedio je Australijanca Ksin Jana rezultatom 4:2

Ali to nije zlato?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...