Jump to content

Олимпијске Игре

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja 80-te bio na radnoj akciji Sarajevo 80, i pravio staze za spust, slalom i skijaške skokove, a 84 moji klasići učestvovali u sletu ...mene mrzilo da se lomatam svaki dan. Podelili im tako blesave kostime da to nije bilo normalno :D...Au, koliko je godina prošlo :)

Posle sam skijao na tim stazama...užas koliko je to strmo :)

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 597
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ja sam rođena te olimpijske godine, i živela sam u ulici Olimpijskih pobjednika, koja je i bila sagrađena u vreme Olimpijade za smeštaj, jel'te, olimpijaca :)

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ja 80-te bio na radnoj akciji Sarajevo 80, i pravio staze za spust, slalom i skijaške skokove, a 84 moji klasići učestvovali u sletu ...mene mrzilo da se lomatam svaki dan. Podelili im tako blesave kostime da to nije bilo normalno :D...Au, koliko je godina prošlo :)

време лети само тако....сад видимо колико смо и ми прошли и шта смо све просшли са пролазом времена хехехе

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ja sam rođena te olimpijske godine, i živela sam u ulici Olimpijskih pobjednika, koja je i bila sagrađena u vreme Olimpijade za smeštaj, jel'te, olimpijaca :)

хехехе ти си право олимпијско дете хехехе

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Jeeeee, Vučko! Otkad ga nisam video :cheesy3:

Pošao sam u osnovnu te godine. I na kraju godine smo imali neku nagradnu igru u odeljenju, i ja osvojio rezač za olovke sa Vučkom na njemu!  :brokoli:

Подели на овим сајтовима

142047018.jpg

http://cdnolympic.files.wordpress.com/2011/09/142047018.jpg

Ево костима Мидраше... 

Радила их "Јаса"... 

Иначе, ја сам од стаза "оверио" све на Јахорини и нису тако опасне рекао бих... Додуше нисам био на Бјелашници... Тамо су праве мушке :)

Подели на овим сајтовима

• Гости

@@DankaM,

хехехе гледано на саму годину и место боравка, а и та је година била госина олимијаде хехехе самим тим си и ти си била бебац олимпијац у пеленама хехехе

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Гости

142047018.jpg

http://cdnolympic.files.wordpress.com/2011/09/142047018.jpg

Ево костима Мидраше... 

Радила их "Јаса"... 

Иначе, ја сам од стаза "оверио" све на Јахорини и нису тако опасне рекао бих... Додуше нисам био на Бјелашници... Тамо су праве мушке :)

тад су ове капе биле чувене и у моди хехехе нисам сигуран али мислим да ми још та капа на селу негде у неком ћошку ормара и дан данас борави.

имао сам бело-браон капу.

Подели на овим сајтовима

• Гости
  • Гости
  • Гости
  • Гости
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...