Jump to content

Вучић, Фекетић и цензура

Оцени ову тему

Avocado

Препоручена порука

Nakon Vučićeve predizborne akcije u Feketiću, pojavilo se na Youtube-u dosta klipova koji su to ismevali i desilo se nešto što do sada nismo imali prilike da vidimo - veoma ekspresno, u roku od nekoliko sati, su svi skinuti sa YT...

Jedan blog o tome:

http://www.draganvaragic.com/blog/vucic-feketic-negativna-kampanja-cenzura/

Parodije skupljene na jednom mestu:

http://www.teleprompter.rs/najsmesnije-vucic-spasitelj-fotomontaze-na-internetu.html

Šta vi mislite o tome?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

mislim da ćemo i mi da obrišemo ovu temu :D

možda su naprednjaci organizovano prijavljivali klipove pa su ih administratori poskidali.

Подели на овим сајтовима

Da li je bilo bas toliko puno videa? Meni se cini da je bilo nekoliko njih, tj mozda samo jedan i to reportaza RTS, u nekoliko satiricnih varijanti. 

Kako su uspjeli da ga skinu, to mi nije jasno, ako je tu cega bilo. Vjerovatno je jedini nacin da je masovno prijavljivan pa je Youtube skinuo bez prethodne provjere. Ali opet sa druge strane ima fantastican kanal od izvjesnog Mr.Zajebavancija koji pravi toliko dobre montaze na racuna SNS i drugih politicara da se usiskis od smijeha. Ako ovo nisu uspjeli onda kako su uspjeli ovo u Feketicu, bas bih volio znati. 

Inace bas sam se pozitivno iznenadio kolicinom satire na racun predizbornog marketinga prvog i jedinog supermena Srbije. Zasluzuje da ima jos tri puta vise, samo sto je steta sto ovo dolazi samo od vrlo malog procenta, i to najcesce izborno neaktivnih, dok kod one velike vecine ovakve stvari uopste ne dopiru i oni smatraju da Vucic radi dobro za Srbiju i zato ce mu dati legitimitet premijera na sljedecim izborima, i onda Srbija moze da nastavi da se ukopava jos vise tamo gdje su stali u DS. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Da li je bilo bas toliko puno videa? Meni se cini da je bilo nekoliko njih, tj mozda samo jedan i to reportaza RTS, u nekoliko satiricnih varijanti. 

Kako su uspjeli da ga skinu, to mi nije jasno, ako je tu cega bilo.

Laznim prijavljivanjem za krsenje autorskih prava, preko neke strane firme ( Merlin KVZ Digital). Fora je da u tom slučaju autor klipa, ako osporava tvrdnje, mora da dostavi svoje lične podatke.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Мислим да су га поново поставили, видео сам данас негде на неким вестима да је Вучић на свом Фејзбук профилу дао линк до тог новопостављеног клипа (оне монтаже са РТС прилогом) уз неки свој коментар како није цензурисао ништа, ал му се не свиђа да се детету подсмевају ил тако нешто.

Предизборна кампања у пуном замаху, ко зна како смештају једни другима.

Штета што не мож да се изабере нека опција у животу да те поштеде свих тих прљавштина јер те не занимају а не мож да се одбраниш од свега тога. Макар на Вукајлији добро зезање :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ја сам се прописно насмејао, признајем. Ипак, мислим да су људи претерали са сатиром. Прешло је границе укусног и претворило се у неукусно иживљавање, да не кажем у садизам. А цензура, то је безвезе. Вероватно је скинуто због многих дојава/пријава, поготово у вези ауторских права. Тако то, мислим, функционише на јутјубу, фејсу и др. Не верујем да се ради о "налогу" ЦИЕ, БИЕ, УДБЕ....

Подели на овим сајтовима

Ја сам се прописно насмејао, признајем. Ипак, мислим да су људи претерали са сатиром. Прешло је границе укусног и претворило се у неукусно иживљавање, да не кажем у садизам. А цензура, то је безвезе. Вероватно је скинуто због многих дојава/пријава, поготово у вези ауторских права. Тако то, мислим, функционише на јутјубу, фејсу и др. Не верујем да се ради о "налогу" ЦИЕ, БИЕ, УДБЕ....

Сматрам да помоћ треба да дође од локалних служби, полиције и војске без пратње "Супермена". Па зар је дотле дошло поред војске и полиције?! Циркус је циркус!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Laznim prijavljivanjem za krsenje autorskih prava, preko neke strane firme ( Merlin KVZ Digital). Fora je da u tom slučaju autor klipa, ako osporava tvrdnje, mora da dostavi svoje lične podatke.

Prvo da se ogradim od eventualnih napada: Protiv sam cenzure i glup je potez cenzura ovih video klipova, to je autogol SNS-a

Međutim, šta ako je RTS prijavio sve ove klipove jerbo je video njihovo vlasništvo ?

Imaju apsolutno pravo da prijave.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Šta vi mislite o tome?

Mislim da je sama prica o svemu tome losa i da pacovima u partijama pogoduje ma kakav publicitet. (ukljucujuci i ovaj post, avaj)Vidi kako je ispao dasa = vidi kako je ispao ljakse = slobodna prica = cenzura. Treba ih iskulirati i pustiti da rade sta god pozele, bez navijaca. Da se pise o salatama u zimsko vreme, o farbama za kosu, o zanimljivostima iz sveta filma, o bob sankanju i karvingu, o gradjanskoj neposlusnosti, o mirnim protestima, o radu na crno, o prijavljivanju na minimalac, o vezi kriminala sa drzavnim sluzbama, o cenovnicima narkotika, o reketiranju, o ceni jednog radnog casa, o lepoj umetnosti, pa sudoku, pa topli napici u zimsko vreme, pa razno... Recimo tutorijali za prezivljavanje u snegu, namestanje lanaca, gde su najeftinije one male butan boce, koje konzerve su najukusnije, kojim se vlaznim maramicama najbolje zaprati u zatvorenom vozilu, koliko je sveze vode potrebno po coveku na 24h, koliko puta presaviti maramicu u nedostatku toalet papira, pa o stampanju neregistrovanog oruzja uz pomoc 3d stampaca, kako uz pomoc vestackog djubriva i dzaka eksera napraviti planetarnu vest broj jedan, pa razonoda, pa telesne vezbe u skucenom prostoru...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Još nešto na ovu temu:

http://www.postar.rs/?p=9082

Vidim da se ovde moze slobodno pisati,ocigledno da su nam vecina poznatijih domacih protala sa vestima pretrpani ovakvim placenim komentarima podrske,velicanja partije i zamajavanja ljudi,dok u isto vreme istima to i odgovara zbog kolicine komentara koje dobijaju sto utice na popularnost njihovog portala,dok dosta njih i izrazito podrzavaju odredjene poloticke opcije,verovatno da ima i patrijskih vojnika-botova i u drugim redovima,al ocigledno je da su clanovi sns-a dominantni i da vrlo dobro rade svoj posao,sto se moze videti i kad je upitanju cenzurisanje parodije iz Feketica,pa evo da i ja malo doprinesem temi.

Vodja internet tima naprednjaka

Upustva

gerila.jpg

BZ8TVVJCcAAuMZw.png

Igra sa Vucicem supermenom iz Feketica
Подели на овим сајтовима

Vučić: "Neki Mario sprovodio cenzuru u moje ime? Ne znam ja nikakvog Marija Maletića, gospodine." "Nismo vam rekli kako se preziva."

POSLEDNJA VEST Širom Srbije građani se zatrpavaju snegom u nadi da će upoznati Vučića!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...