R.Žiskar Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 За оне који неће да гласају и позивају да се не гласа јер су сви исто зло, сетите се који је највећи успех нечастивог. Тако је и огроман успех оних који су до сад побеђивали са 35% излазности да убеде свакога да његов глас ништа не значи и да ништа не може да промени па боље да иде у шетњу са породицом и да заборави да је роб. Једини неважећи листић је онај на којем не може да се тачно дефинише за кога је гласач хтео да гласа а то се постиже заокруживањем два или више кандидата. Чисто да знате ако мислите да можете да опструирате систем, да урадите то на исправан начин. Надам се да ће неком пасти на памет да промени изборни закон у смислу легитимности избора у зависности од излазности бирача. nana and Натан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Шта је боље: Да их све заокружим или да их све прецртам? Хм, ово друго ми је некако негативистички,није у складу са постом. Значи, све заокружујем... Не, него само немој да заокружиш онога који је ти најмање драг . Али, какве су памети, тачно ће томе глас урачунати. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Не, него само немој да заокружиш онога који је ти најмање драг . Али, какве су памети, тачно ће томе глас урачунати. Ма ја их СВЕ волим, да имам - уплатио бих им свима колективно крстарење око света до краја живота... Пг је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Ма ја их СВЕ волим, да имам - уплатио бих им свима колективно крстарење око света до краја живота... A onda bi dosli isti takvi. Pa bi i njima neko trebao uplatiti krstarenje I tako u krug... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Нећу гласати за оне који се залажу за улазак у ЕУ ! А таквих је много . НЕ У ЕУ !!!!!!!!!! Milan Nikolic, Натан, Јанко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Зато децо, немојте веровати ни странкама ни политичарима да ће неко добро ни напретка донети, нити било чијим обећањима, то су лажи. Благослов Србији може само са неба сићи, и то опет молитвама Мајке Божје и Светих Немањића, са свима Светима. Свети Сава плаче пред Богом, чули сте "Небеску Литургију", па се подучите. Зато од неба само помоћ очекујмо, и полажимо наду у Бога, а не у људе.-СТАРАЦ ГАВРИЛО Пс.Ја не гласам! Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Мрдни собом и Бог ће са тобом. Стара индијанска пословица Пг, Данче*, nana and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Зато децо, немојте веровати ни странкама ни политичарима да ће неко добро ни напретка донети, нити било чијим обећањима, то су лажи. Благослов Србији може само са неба сићи, и то опет молитвама Мајке Божје и Светих Немањића, са свима Светима. Свети Сава плаче пред Богом, чули сте "Небеску Литургију", па се подучите. Зато од неба само помоћ очекујмо, и полажимо наду у Бога, а не у људе. -СТАРАЦ ГАВРИЛО Пс.Ја не гласам! Зато други гласају место тебе... П.С. слажем се са поуком старца Гаврила.. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Ма ја их СВЕ волим, да имам - уплатио бих им свима колективно крстарење око света до краја живота... Додаћу и ја, па макар леба не јео! Натан and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Дефинитивно треба гласати за Двери. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Дефинитивно треба гласати за Двери. Pa kako sad to, oni su uglavnom antiekumenisti Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Зависи који је екуменизам. Доста тога треба објаснити. Драган Јашић, nana and Јанко је реаговао/ла на ово 3 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=m6gytDH1wW4 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: Ono kad ne znaš da l' da plačeš il da se smeješ... joooj joooj Јелина, feeble and florenntina је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 ni za koga... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 za SNS,SPS i LDP feeble је реаговао/ла на ово 1 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука