Jump to content

За кога нећу гласати

Оцени ову тему

61 члановâ је гласало

1. 1. Нећу гласати за:

• СПС ПУПС ЈС
      1
    • ЛДП
      8
    • СНС
      12
    • ДС
      1
    • СРС
      2
    • ДСС
      1
    • ЛСВ
      0
    • УРС
      3
    • Двери
      5
    • Нећу уопште да гласам за било кога од ових
      28

Препоручена порука

За оне који неће да гласају и позивају да се не гласа јер су сви исто зло, сетите се који је највећи успех нечастивог. Тако је и огроман успех оних који су до сад побеђивали са 35% излазности да убеде свакога да његов глас ништа не значи и да ништа не може да промени па боље да иде у шетњу са породицом и да заборави да је роб.

Једини неважећи листић је онај на којем не може да се тачно дефинише за кога је гласач хтео да гласа а то се постиже заокруживањем два или више кандидата. Чисто да знате ако мислите да можете да опструирате систем, да урадите то на исправан начин.

Надам се да ће неком пасти на памет да промени изборни закон у смислу легитимности избора у зависности од излазности бирача.

Подели на овим сајтовима

Шта је боље:

Да их све заокружим или да их све прецртам?

Хм, ово друго ми је некако негативистички,није у складу са постом.

Значи, све заокружујем...

Не, него само немој да заокружиш онога који је ти најмање драг .

Али, какве су памети, тачно ће томе глас урачунати.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Не, него само немој да заокружиш онога који је ти најмање драг .

Али, какве су памети, тачно ће томе глас урачунати.

Ма ја их СВЕ волим, да имам - уплатио бих им свима колективно крстарење око света до краја живота...

• Волим 1
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Ма ја их СВЕ волим, да имам - уплатио бих им свима колективно крстарење око света до краја живота...

A onda bi dosli isti takvi. Pa bi i njima neko trebao uplatiti krstarenje :) I tako u krug...

Подели на овим сајтовима

Нећу гласати за оне који се залажу за улазак у ЕУ ! А таквих је много . НЕ У ЕУ !!!!!!!!!!

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Зато децо, немојте веровати ни странкама ни политичарима да ће неко добро ни напретка донети, нити било чијим обећањима, то су лажи. Благослов Србији може само са неба сићи, и то опет молитвама Мајке Божје и Светих Немањића, са свима Светима. Свети Сава плаче пред Богом, чули сте "Небеску Литургију", па се подучите. Зато од неба само помоћ очекујмо, и полажимо наду у Бога, а не у људе.
-СТАРАЦ ГАВРИЛО

Пс.Ја не гласам!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Зато децо, немојте веровати ни странкама ни политичарима да ће неко добро ни напретка донети, нити било чијим обећањима, то су лажи. Благослов Србији може само са неба сићи, и то опет молитвама Мајке Божје и Светих Немањића, са свима Светима. Свети Сава плаче пред Богом, чули сте "Небеску Литургију", па се подучите. Зато од неба само помоћ очекујмо, и полажимо наду у Бога, а не у људе.

-СТАРАЦ ГАВРИЛО

Пс.Ја не гласам!

Зато други гласају место тебе...

П.С. слажем се са поуком старца Гаврила..

Подели на овим сајтовима

Додаћу и ја, па макар леба не јео!

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Зависи који је екуменизам. Доста тога треба објаснити.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

https://www.youtube.com/watch?v=m6gytDH1wW4

12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha:

Ono kad ne znaš da l' da plačeš il da se smeješ...

joooj joooj joooj joooj

Подели на овим сајтовима

ni za koga...

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...