Jump to content

За кога нећу гласати

Оцени ову тему

61 члановâ је гласало

1. 1. Нећу гласати за:

• СПС ПУПС ЈС
      1
    • ЛДП
      8
    • СНС
      12
    • ДС
      1
    • СРС
      2
    • ДСС
      1
    • ЛСВ
      0
    • УРС
      3
    • Двери
      5
    • Нећу уопште да гласам за било кога од ових
      28

Препоручена порука

Пошто увек имамо гласања или питања за кога ћемо гласати, ово нека буде мало другачије, тј за кога нећете гласати. Чисто да видимо ко највише није по вољи форумаша :)

Нисам ставио странке мањина, нити избор "ни за један од понуђених" или "нећу гласати".

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

Dodao sam glasanju najvazniju od svih opcija... :ladan:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Nije to dobro, jer to znaci da SNS pobedjuje.

pa u sustini meni je to sve isto.ja nisam nikakav boljitak videla ni pre ni sad.

Подели на овим сајтовима

Obično ispunim svoju građansku dužnost, ali nisam sigurna da li ću i ove godine, prvi put od punoletsva.

biranje-gospodara.jpg

Подели на овим сајтовима

Ja necu glasati kao i obicno jer i ne zivim u Srbiji pa ne bi imalo smisla da glasam ali je svakako greska ne glasati jer zivimo u demokratskom sistemu u kome je glasanje temelj svega. 

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Мени ће бити занимљиво оснивање неких фантомских странака.

Смејао сам се пре неки дан када сам отишао на сајт велике странке, великог човека, Покрета радника и сељака од Зорана Драгишића, и када се са њиховог сајта оде на њихову фејсбук страницу, добије се страна пуна хвале на рачун Драгишића и Драгише Терзића :) Јесте старијег датума, али је са њиховог сајта.

А можете видети и сами:

http://www.prs.org.rs/kontakt.html

https://www.facebook.com/pages/Pokret-Radnika-i-Seljaka/235868536500139?sk=wall

Треба гласати, али разумем и људе који неће да гласају, јер нас толико праве веверицама да је из њиховог безобразлука и нелегалног то постало нешто нормално и легално. Сада када крену предизборна обећања, биће лудница. Зато ће ми тв бити на страним каналима до формирања нове владе.

А гласање сам ставио да се чисто види ко се форумашима највише смучио од једних те истих фаца које гледамо годинама, а и деценијама.

• Волим 1

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

Покрета радника и сељака од Зорана Драгишића

Јеси л` се и код њега учланио? :)) 

Подели на овим сајтовима

Нисам. Чим су их хаковали, нећу да остављам податке, али им је седиште у мојој близини, па ћу свратити до њих :)

• Волим 1

orthodoxlighthouse

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...