Manolis Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Нови-стари посланик напредњака у скупштини Србије. И њему је опроштена ружна прошлост. лол! http://www.youtube.com/watch?v=63aHPkMrYQ8 http://www.youtube.com/watch?v=jRLWL9apYl0 feeble and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Ко би рекао да ће једног дана бити у коалицији раме уз раме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Je li makar ostavio bedz sa Sekijem Crveni Baron, Млађони and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Jel ovo neki imidz medju Wadikalima? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Je li makar ostavio bedz sa Sekijem Поклонио Томи, за успомену и дуго сећање. :Д Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Jel ovo neki imidz medju Wadikalima? Мислиш Напведњацима? Млађони and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Ово су за сад две оставке Динкић први сад и Коштуница. Знам ко сигурно неће поднети оставку, то је Чеда. Ђиласу се дрма столица због Шукија. Шуки ми рече да се чујемо после избора кад сам га нешто зезо на твиту, сад ми без везе да га цимам јер су једва прешли целзијус, а велика је вероватноћа да ће управо Шутановац поделити оно што је остало од ДС-а на још пола. Реално Србија је остала без опозиције, а то уопште није добро. ( За Тадића се не може рећи да је опозиција јер је он Вучићев пројекат) Милан Ракић, Срђан Шијакињић, Trifke and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Реално Србија је остала без опозиције, а то уопште није добро. Ne mora da znaci. Nemci su u ovo krizno vreme napravili "veliku koaliciju" te su i oni bez opozicije ... Moze biti i bolje tako, bez previse talasanja ... Bolje je sada imati mirnije vode kada vec ni do sada nismo imali opoziciju vec nekakve Cede ili Srbljanovicke koje veze nemaju sa zdravim razumom a kamo li politickom opozicijom .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ово су за сад две оставке Динкић први сад и Коштуница. Знам ко сигурно неће поднети оставку, то је Чеда. Ђиласу се дрма столица због Шукија. Шуки ми рече да се чујемо после избора кад сам га нешто зезо на твиту, сад ми без везе да га цимам јер су једва прешли целзијус, а велика је вероватноћа да ће управо Шутановац поделити оно што је остало од ДС-а на још пола. Реално Србија је остала без опозиције, а то уопште није добро. ( За Тадића се не може рећи да је опозиција јер је он Вучићев пројекат) Мени дошло да размишљам... А чиме ће се рецимо бавити ови ситнији вршиоци дужности српске елите, има их у нас најмање мелеон, сад кад су надживели корисност којекак'им интересним групама? Страним, домаћим, небитно. Та производња пропагандних илузија, тзв. политика, је у Србији задње деценију-две скоро па прерасла у индустрију... и цап, одједном нестаде тржишта, јача конкуренција, природно. А сви у кредиту, с акцентом на друштвеним занимањима... тачније убоги за било какав занат. Треба ту хитно неки синдикат за пропале "друштвено-политичке раднике" навикнуте на конфор властољубља/властохлепља. Шта ће сироти на ову скупоћу? Ил' бар нека нова НВО, не знам... Пг and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Мис'им да је најбоље ту увести и други круг ванредних парламентарних избора 2014. године, чисто да не буде овако конфузно. Шта сад? Како сад? Ил' бар ове минуле прогласити неважећим, па расписати неке динамичније. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Skala357 and Пг је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Резултат показује да само 3,4 одсто правих Срба има у Србији. Реалан резултат. Штета. Ти као да за Вучића радиш. Срби спавају а ти их на спавању убијаш. Manolis, feeble, Skala357 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ово су за сад две оставке Динкић први сад и Коштуница. Знам ко сигурно неће поднети оставку, то је Чеда. Ђиласу се дрма столица због Шукија. Шуки ми рече да се чујемо после избора кад сам га нешто зезо на твиту, сад ми без везе да га цимам јер су једва прешли целзијус, а велика је вероватноћа да ће управо Шутановац поделити оно што је остало од ДС-а на још пола. Реално Србија је остала без опозиције, а то уопште није добро. ( За Тадића се не може рећи да је опозиција јер је он Вучићев пројекат) Od 99. opozicija nije ni postojala. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Od 99. opozicija nije ni postojala. Radikali u jednom trenutku imali 40%? ...pa ih onda Englezi po principu dve muve jednim udarcem xD Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Radikali u jednom trenutku imali 40%? ...pa ih onda Englezi po principu dve muve jednim udarcem xD Pa to su odradili Nikolic i Vucic, preusmerili Srbiju na EU vodenicu i naravno za to stize nagrada njima dvojici. Onimogu ono sto ni Djindjic ne bi mogao jer cine uslugu EU ... Ruka ruku mije, rekli bi nasi stari ... Skala357 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука