Grizzly Adams Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 naravno da radim i za koji dan otvaram si firmu u EU, ali to nema veze sa srbijom, drugo sam ja kao pojedinac mogu da odem da radim u australiju to nikako ne znači da se zalažem da srbija uđe u ekonomski savez sa australijom, ja ako radim u eu radim za novce, ne idem tamo zato sto mi se sviđa njihova drzava i njihovo drustvo, a jos manje njihov odnos prema nama šumadinac. eno ti rumunije,bugarske, hrvatske ne znaju sta će od progresa u EU... Па ти брате живиш све супротно од онога што говориш. Подржаваш војну обавезу, а ниси био у војсци. Не волиш ЕУ, а радиш у ЕУ. Волиш Русију, а не идеш тамо... Знаш како каже наш народ - put your money where your mouth is. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Па ти брате живиш све супротно од онога што говориш. Подржаваш војну обавезу, а ниси био у војсци. Не волиш ЕУ, а радиш у ЕУ. Волиш Русију, а не идеш тамо... Знаш како каже наш народ - put your money where your mouth is. iz Upravo tako. Dakle ako zelis i imas mogucnosti da radis u eu, pusti nas druge da stvaramo i gradimo Srbiju nalik na te uspesne zmelje iz Eu a nemoj da nam pricas o tome da "ne volis trgovce" "ne volis advokate" i da nas kritikujes zbog nekih "eu kolacica"... kada se tih kolacica ti prvi 'vatas. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ја бих воло да видим Москву и Токио и Јерусалим. Друго ме ништа не занима. Москву јер је Трећи Рим и будући Византион. Токио јер је насавременији град на свету, па ме занима како то изгледа у будућности. Јерусалим да осетим дух места и интуитивно се скопчам са људима и пејсажима, да упоредим сличност светиње са Косовом. И то је то. Ал проблем су $ Manolis, kordun, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Знаш како каже наш народ - put your money where your mouth is. Je li se ovo prevodi: "Lako je tudjim ... gloginje mlatiti" Grizzly Adams, Млађони, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Je li se ovo prevodi: "Lako je tudjim ... gloginje mlatiti" Хахаха... Тако некако. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Па ти брате живиш све супротно од онога што говориш. Подржаваш војну обавезу, а ниси био у војсци. Не волиш ЕУ, а радиш у ЕУ. Волиш Русију, а не идеш тамо... Знаш како каже наш народ - put your money where your mouth is. ne zloupotrebljavaj, ako ne moreš pomoći ne podmeći noge u vojsku znaš da nisam mogao, mogao sam u hrvatsku ali to nije dolazilo u obzir zbog 2 krupna razloga, to nije razlog da se ja ne zalažem za istu... ne volim ja da radim nikako pa moram da radim, šta ćeš, to ne znači da se zalažem za nerad, u petrograd idem na ljeto kao turista već imam dogovor u vezi sa time , raditi tamo ne mogu zbog dva razloga, ne znam jezik, ne valja mi klima i mnogo je daleko od srbije, pare su skoro indentične ko i u njemačkoj gdje odlazim. da su dveri recimo formirale vladu, nikada ja odavde mrdnuo ne bi, ovako vidim da od ove propasti nema ništa i kad se budem vraćao u srbiju kroz koju godinu dobro ću razmisliti da li ću se vratiti u državu srbiju ili u republiku srpsku! nego ako si programer, daj nabaci nekog dobrog posla nama srbendama , pripomozi malo, ja sve sto skupljam pare to sve ide na oružije za stvaranje velike srbije ako more velika britanija što ne bi i srbiaj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 ne znaju sta će od progresa u EU... Погледајте филм "Môj pes Killer" са Феста, реалан приказ онога што је европска унија наменила појединим државама чланицама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ал проблем су $ Што проблем, можеш у свакој мењачници да их купиш? коЖељ њацИ , Ђуро Станивук and kordun је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 , pare su skoro indentične ko i u njemačkoj gdje odlazim. da su dveri recimo formirale vladu, nikada ja odavde mrdnuo ne bi, ovako vidim da od ove propasti nema ništa Da su dveri formirale vladu - tek ne bi imao sta da radis. Tad bi nam tek propala privreda. Tek tad ne bi imalo nista da se radi. Tuzno je to sto to ne shvatas... Da bi imao uspesnu Srbiju srbija mora dai ma sistem slichan nemackoj, norveskoj, estoniji, americi, britaniji, svajcarskoj. Ako ti sistem koji nude dveri - lici na taj sistem... onda.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Tvoj glavni problem je u tome sto ne vidis sta EU cini uspesno, zemlje u EU Bogatim. ne vidim ja nikakvo bogastvo u eu, ja tamo vidim samo nesto para koje mi trebaju za neku ideju, ja tamo da sam vidio neka bogastva ja odande ne bi ni dosao za srbiju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Meni i dalje nisi objasnio kako si bio na reguratciji u Srpskoj vojsci, ali nisai mogao da sluzis.... koliko si to bio odlagan za sluzenje? Kako to nisi povukao vezu? Evo moj ortak hteo u 63coj da sluzi, potegao veze i upao. A sad isapde da ti nisi mogao da uopste sluzish vojsku. pa ja sam ti lijepo objasnio sve a to što ti ne možeš da shvatiš je druga vrsta problema,jel oćeš opet da objašnjavam? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Српска посла - сви смо све објаснили и ником ништа није јасно... R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 ne vidim ja nikakvo bogastvo u eu, ja tamo vidim samo nesto para koje mi trebaju za neku ideju, ja tamo da sam vidio neka bogastva ja odande ne bi ni dosao za srbiju VIdis bogastvo i prosperitet veci nego u Srbiji. I to je jasno. SAmo mi josh uvek nije jasno, zasto ti smeta toliko sistem koji obezbedjuje takav prosperitet ovde u Srbiji. pa ja sam ti lijepo objasnio sve a to što ti ne možeš da shvatiš je druga vrsta problema,jel oćeš opet da objašnjavam? Ma jok, sklonio sam taj deo iz posta nema potrebe na to da skrecemo diskusiju. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ја бих воло да видим Москву и Токио и Јерусалим. Друго ме ништа не занима. Москву јер је Трећи Рим и будући Византион. Токио јер је насавременији град на свету, па ме занима како то изгледа у будућности. Јерусалим да осетим дух места и интуитивно се скопчам са људима и пејсажима, да упоредим сличност светиње са Косовом. И то је то. Ал проблем су $ al šta ćeš u tokiju, jel voliš japanke ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Српска посла - сви смо све објаснили и ником ништа није јасно... ...и само да кажем да је Вучић...шта? То се више не плаћа? Од кад? Готови избори? Самарџићу, зашто ме ниси обавестио да су готови избори? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука