Аурор Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Сигурно прелази цензус. Ако не верујеш мени, веруј Вучићу и његовим ботовима који су просто индикатор за те ствари. Сви Вучићеви медији претходних недеља провлаче ту причу како не треба да се гласа за Радуловића јер ће остати испод цензуса. Ali baš ne bih hteo da moj glas ne bude protiv ovih (da se ne važi)... Ne znam šta da radim. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Мис'им, то је неко моје тумачење, делом су се и упрпали мало јер су многи од њих део тог паразитског система и џабалебаре на државној грбачи. Весна Пешић га је опљувала због писања у Информеру (Хеј, у Информеру!), па ти види колико су нервозни. Vesna prica svaki dan drugu pricu. Плутон је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 http://media.rtv.rs/sr_ci/pravi-ugao/17994 Ево га, човек убеђен да ће имати 6% Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Eto vraga, a ja mislio nece dobaciti ni do 3%. Cak sam bio spreman i da se opkladim sa Plutonom, ali sad ne bih imao hrabrosti. Баба је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 @@feeble, Кад смо код клађења, баш ме занима кол'ке ће квоте сад да буду. Знам лика који је на прошлим изборима узео добре паре на то да ће Радуловић да оде изнад 1.5%. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 @@feeble, Кад смо код клађења, баш ме занима кол'ке ће квоте сад да буду. Знам лика који је на прошлим изборима узео добре паре на то да ће Радуловић да оде изнад 1.5%. Јао,јао,јао. Ево тих двоструких аршина. СНС нема подршку , ал хеби га освојиће опет преко 40% како, немамо појма. А радуловић ће сигурно освојити 6% ( тако он каже) а то је сине огромна подршка. хахахахаха Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Pa za njega bi bio kolosalan uspeh da uzme 6%. Ovi imaju sve medije, armiju botova i drzavnih uposlenika a Radule samo twitter i youtube. Plus za njega mislim da ne zna 50% glasaca. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 СНС нема подршку , ал хеби га освојиће опет преко 40% како, немамо појма. Како како? Зар нисам једно 300 пута реко како? А радуловић ће сигурно освојити 6% ( тако он каже) а то је сине огромна подршка. Радуловић сигурно прелази цензус, мада уопште нећу да се убеђујем око тога, избори су ускоро па ћеш сам да видиш. Друго, Радуловић би без проблема отишао на 15-20% да може да иде на ТВ онолико колико је Вучић могао под Тадићем. Такође, тих 6% је без и једног јединог бота, нико у покрету ничим није условљен на било какву активност, локални одбори сами бирају да ли ће, када и колико да спроводе неку акцију и сами се финансирају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Ово сам морао да усликам feeble and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Ali baš ne bih hteo da moj glas ne bude protiv ovih (da se ne važi)... Ne znam šta da radim. Онда гласај за ДС, Двери/ДСС, СПС, СРС... И они прелазе цензус па ко ти се свиђа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Ово сам морао да усликам Ако, нек остане, да видимо после избора ко је бољи политички прогностичар. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 И? За кога гласам(о)? Жељко? (мрзи ме да се враћам назад и прегледам - ако со напис`о. Овај мој колега уби са Радулом) "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Да, Жељко, за ког ти препоручујеш да гласамо? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 @@Плутон, Ovde podrzavas Radulovica a preko bare dedu Bernija? Kako to ide zajedno? Ili ovde ides samo kontra Vucica? Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 кад су расписани избори? feeble and Баба је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука