RYLAH Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Koji su tvoji? Jos nisam izgubio nadu da cu saznati! Па кажем ти, тек треба да дођу, да се појаве. Моји ће да буду они који овом народу предоче колко је бесан, и који ће одма целу нацију да ставе на маст, леба и алеву паприку, недељом евентуално рибу, а вишак имовине и стамбеног простора да конфискују и предају у руке Држави, Цркви и Мени. Тек ће онда овај народ да схвати колико заправо данас има. Али биће вам касно, Нижњи! Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Па кажем ти, тек треба да дођу, да се појаве. Моји ће да буду они који овом народу предоче колко је бесан, и који ће одма целу нацију да ставе на маст, леба и алеву паприку, недељом евентуално рибу, а вишак имовине и стамбеног простора да конфискују и предају у руке Држави, Цркви и Мени. Тек ће онда овај народ да схвати колико заправо данас има. Али биће вам касно, Нижњи! Previse si fin. Ja bih prvo zabranio verske organizacije na tlu drzave i proglasio ih za unistitelje nacionalne svesti, patriotizma i ustavnog poretka. Onda bih vlast prepustio tajkunima. Ako neko zna s parama to su oni... Za deset godina- eshaton пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Имаш на сајту Валва водич за запослене, баш је интересантно и несвакидашње, ако имаш времена да прочиташ. http://www.valvesoftware.com/company/Valve_Handbook_LowRes.pdf Hvala Plut evo sta Cirko( Milan Cirkovic) misli o izjavi Vesne Pesic o Radulovicu. I ja isto tako mislim o DJB, kritikujemo ih racionalno i konstruktivno, kako ne bi popustili u idejama i bili jos konkretniji i bolji, a mislim da za njih treba glasati svakako http://forum.b92.net/topic/74951-sasa-radulovic/page-18#entry5216706 Плутон је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Информерова секција за истраживачко новинарство доноси нове доказе о лоповлуку Радуловића, само Вучић не сме да га ухапси јер је Радуловић најмоћнији човек у земљи и штите га светске силе. Извор: Информер Juanito, GeniusAtWork, florenntina and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Е сад ћу баш да гласам за њега. Manolis and florenntina је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Е сад ћу баш да гласам за њега. Гласао бих и ја, него се бојим да ми не пропадне глас ако не пређе целзијус и онда нисам гласао против Вучића и СПС и нисам урадио ништа. :/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Информерова секција за истраживачко новинарство линк Плутон and Manolis је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Гласао бих и ја, него се бојим да ми не пропадне глас ако не пређе целзијус и онда нисам гласао против Вучића и СПС и нисам урадио ништа. :/ Брате, стоти пут пишеш ово, гласај онда за неког другог ил' немој да гласаш, ал' ако још једном ово напишеш појешћу ти оног зеку што си се слико с њим! florenntina, Grizzly Adams and cloudking је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ako uopste i bude izbora Ovaj ako proceni da nema 50% nema nista od izbora. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ел победио Радуловић више на тим изборима? Manolis, Плутон and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ел победио Радуловић више на тим изборима? Неће да победи на овим него на наредним, све је већ испланирано. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Неће на овим да победи него на наредним, све је већ испланирано. Добро онда, да се не бринем ако не стигнем да изађем да гласам за њега. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Брате, стоти пут пишеш ово, гласај онда за неког другог ил' немој да гласаш, ал' ако још једном ово напишеш појешћу ти оног зеку што си се слико с њим! Пишем можда други пут, смири живце... И не помишљај на зеку (Софроније се зове)! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Пишем можда други пут, смири живце... И не помишљај на зеку (Софроније се зове)! Ма шалим се (осим овог дела за зеку). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ако гласаш, гласај за оно што заиста мислиш да је добро. Немој да калкулишеш "ко може да добије" итд. Или немој да гласаш уопште. Плутон, Manolis, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука