Млађони Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Овде је евидентно да се одређена екипа ложи на Радулета много више него што се ико ложи на било које друге политичке опције а опет та иста екипа прозива неистомишљенике залуђеницима... :.mislise. Kad ne mozes da napadnes argument, napadni coveka. Sta drugo reci.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Jedini koji danas moze nesto da promeni u Srbiji je Vucic. Вучић је егоманијак који је решио да уђе у историју као "спаситељ Србије", али има проблем што сва његова моћ почива на ономе што је у Србији труло. Сваки његов потез у правом смеру сече грану на којој седи. И зато једино може да прича празне приче. Камо среће да грешим. Видећемо. Ђуро Станивук, feeble, Аурор and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Kad ne mozes da napadnes argument, napadni coveka. Sta drugo reci.. -A sta je argument? -Bio je na televiziji ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Stavio sam jednu osobu na ignore, ali mi iskače da je objavila nešto i nudi mi opciju da svejedno pročitam. Kako mogu da sklonim to? Padam u iskušenje Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 -A sta je argument? -Bio je na televiziji ... Argumenti su - Smanjenje proeza je dobro za privredu - Smanjenje birokratije je dobro za privredu. - Subencije su (do sada visegodisnje dokazano) lose za privredu. - Tajne privatizacije su lose za privredu. To su argumente na koje ni ti ni Rilan niste adekvatno odgovorili. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Stavio sam jednu osobu na ignore, ali mi iskače da je objavila nešto i nudi mi opciju da svejedno pročitam. Kako mogu da sklonim to? Padam u iskušenje Мораш да постиш и нестаће. Grizzly Adams, Аурор, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Argumenti su - Smanjenje proeza je dobro za privredu - Smanjenje birokratije je dobro za privredu. - Subencije su (do sada visegodisnje dokazano) lose za privredu. - Tajne privatizacije su lose za privredu. To su argumente na koje ni ti ni Rilan niste adekvatno odgovorili. -Porez imas i to progresivan u svakoj razvijenoj evropskoj drzavi -Svaka drzava takodje ima birokratiju i njen broj zavisi od efikasnosti. Ne smanjuje se pausalno birokratija vec prema potrebama i proracunima kao i sve uostalom. -Evropa je rupa bez dna po pitanju subvencija i odlicno im ide ... -Kakve tajne privatizacije? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 -Porez imas i to progresivan u svakoj razvijenoj evropskoj drzavi Progresivni porez je nesto za sta se Radulovic zalaze, ne znam da li si ti toliki trol da ni ne znas sta kritikujes? Niko nije pricao o apsolutnom odsustvu poreza., vec o smanjenju pojedinih. -Svaka drzava takodje ima birokratiju i njen broj zavisi od efikasnosti. Ne smanjuje se pausalno birokratija vec prema potrebama i proracunima kao i sve uostalom. Takodje niko nije pricao o apsolutnom ukidanju birokratije vec o ukidanju suvisne birokratije. Radulovic i hoce da smanji birokratiju po proracunima, hoce da ukine suvisno. Nista pausalno. -Evropa je rupa bez dna po pitanju subvencija i odlicno im ide ... Nijedna evropska zemlja ne pokrece kompletnu privredu subencijama. vec odredjene grane. -Kakve tajne privatizacije? Sve privatizacije u srbiji su tajne, svi ugovori su tajni. JAvnost srbije treba da vidi ugovore koji su potpisani u njihovo ime i koji njih kostaju. meni je prosto vrlo zanimljivo da ti kritikujes Radulovica jer on ima mnogo stvar isa kojima se ti slazes, prosto mi se cini kao da prozivas sopstveno misljenje. Al bice da ti ni ne znash o cemu covek prica. Ustvari ti se vise slazes sa njim nego ja. Vero'vo ili ne. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Sa tim se i radulovic slaze, progresivni porez na prihod je po njemu ok. Niko nije pricao o apsolutnom odsustvu poreza. Takodje niko nije pricao o apsolutnom ukidanju birokratije vec o ukidanju suvisne birokratije. Nijedna evropska zemlja ne pokrece kompletnu privredu subencijama. vec odredjene grane. Sve privatizacije u srbiji su tajne, svi ugovori su tajni. I kakvo je sada to smanjenje poreza? I koja je to suvisna birokratija? Svajki drugi je suvisan ili svaki treci, peti ... kako se to odredjuje? I koje sada grane treba subvencionisaati a koje ne? I koliko)? i odakle? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Stavio sam jednu osobu na ignore, ali mi iskače da je objavila nešto i nudi mi opciju da svejedno pročitam. Kako mogu da sklonim to? Padam u iskušenje I meni se isto desava ... Cuti i trpi ... Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 I kakvo je sada to smanjenje poreza? Smanjenje poreza na prihod za one koji zaradjuju manje. Povecanje poreza na prihod onih koji zaradjuju vise. Smanjenje nameta na rad. I koja je to suvisna birikratiuja) Neozbiljno pitanje. I koje sada grane treba subvencionisaati a koje ne? I koliko)? i odakle? Ne treba dovesti firmu u Srbiju, pa onda placati plate radnicima te firme iz drzavnog dzepa, to jes od para gradjana. Npr. Za detaljnije pogledao video snimke koje sam okacio. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Проблем у Србији није само "вишак бирократије" него је пуно сложенији. Постоји спрега политичких партија, бирократије и државних предузећа. Они су задржали исти систем као у СФРЈ, само уместо једне партије сада их има два`ес које функционишу исто као СКЈ (тј. СДБ...). Државна предузећа им пре свега служе за финансирање партија, а и приватна да би могла да послују морају да у томе учествују. У таквом окружењу јасно је да не може да се мрдне са мртве тачке. Зато кажем како имамо "два`ес социјалистичких партија" које паралелно сисају крв народу и привреди. То је оно што Саша зове "паразитски систем". Значи, то мора да се размонтира. Без тога нема ништа. Млађони, Avocado and Аурор је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Smanjenje poreza na prihod za one koji zaradjuju manje. Povecanje poreza na prihod onih koji zaradjuju vise. Smanjenje nameta na rad. Neozbiljno pitanje. Ne treba dovesti firmu u Srbiju, pa onda placati plate radnicima te firme iz drzavnog dzepa, to jes od para gradjana. Npr. Za detaljnije pogledao video snimke koje sam okacio. A pazi ovo: Smanjenje poreza na oznovu oporezivanja svih gradjana. A ne jedan placa a drugi ne placa ... Povecati efikasnost birokratije sa ukidanjem slanja po obrasce i fotokopije i za uplate vec sve to omioguciti informaticki da se obavlja na samom salteru. Prekinuti zaposljavanje u drzavnoj administraciji ( sto su vec i ucinili) i taklo postepeno smanjiti broj zaposlenih ... A i pitanje nije neozbiljno, na osnovu kojih kriterijuma bi odlucio da je administracija glomazna? Stimulòisati i subvencionisati strateske grane privrede. Poljoprivredu, autoindrustiju, elektroniuku .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Зато кажем како имамо "два`ес социјалистичких партија" које паралелно сисају крв народу и привреди. То је оно што Саша зове "паразитски систем". Tacno tako, kod nas su sve partije "socijalisticke" ili "sociodemokratske" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Smanjenje poreza na oznovu oporezivanja svih gradjana. A ne jedan placa a drugi ne placa ... Ja sam lichno za flat tax, da svi placaju isti mali procenat, kao sto se radi u estoniji i pokazalo se vrlo efikasno. Radulovic oce da ozivi mala i srednja preduzeca kao sto se u evropi radi, pa zato oce progresivne. Npr ti koji imas primanje 30 000 ne placas veliki porez na prihod, onaj ko prima 300 000 placa 30 %. ovecati efikasnost birokratije sa ukidanjem slanja po obrasce i fotokopije i za uplate vec sve to omioguciti informaticki da se obavlja na samom salteru. Prekinuti zaposljavanje u drzavnoj administraciji ( sto su vec i ucinili) i taklo postepeno smanjiti broj zaposlenih ...A pitanje nije neozbiljno, na osnovu kojih kriterijuma bi odlucio da je administracija glomazna? Npr, za jednu prijavu (necu da kazem koju) treba ti potvrda da si neosudjivan, potvrda da si drzavljanin, potvrda da imas glasacko pravo. Ti za to moras da promenis tri kancelarija, koje ce da ti lupe tri pecata na tri papira. Sve to moze da se proveri tako sto odneses lichnu kartu, i neko ti tamo ukuca broj licne karte i vidi sve to. To ti je "visak birokratije" Stimulòisati i subvencionisati strateske grane privrede. Poljoprivredu, autoindrustiju, elektroniuku .. Sve je to u redu, dok ti ne subencionises celu privredu. Po meni ni to nije dobro, ali je bolje nego subencionisati kompletnu privredu kako se kod nas radi. A lichno mislim sto se poljoprivrede tice da je bolje da ukinu akcize na dizel poljoprivrednicima, i da poreze na zrnevlje psenice, djubrivo i ostalo. Jer je zbog cena svega toga poljoprivredni proizvod skup. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука