Jump to content

Bivši ministar Saša Radulović

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Па кажи онда конкретно шта знаш о Радуловићу, уместо што константно нападаш људе на овој теми, ни криве ни дужне. Шта је слагао, шта је урадио, шта није урадио? Реци и да завршимо с тим. Без пренемагања, само лепо испуцај све што знаш.

Recite vi prvo sta je uradio kada ga toliko hvalite .... Ali ako je moguce bez onog VHS  snimka na Youtube jer to sto neko moze da istrci 100 m za 15 sekundi ne znaci da moze da vodi monetarnu politiku...

Tako gledajuci Milosevic je nekada napravio puno boilji izbor sa Panicem, uspesnim farmaceutom ...

To sto je tim u kome je radio Radulovic napravio solidan siftware ne znaci nista za Narodnu Banku niti za finansije drzave ...

To lici na ono Radmilovicevo, "Ide drug clan 'ebo te, clan biblioteke ....".

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

100 m za 15 sekundi ne znaci da moze da vodi monetarnu politiku...

- Njegov uspeh u privatnom sektoru kaze da uspesno vodio vise preduzeca i timova. Na globalnoj sceni,

- Sopstvena kompanija koju je prodao Adobeu, za pristojnu sumu. Dakle odlichan poslovodja

- Savetnik vise kompanija (ekonomski) - dakle njegovi kvaliteti su prepoznati.

- Njegov tim koji ukljucuje jednog od najboljih profesora politicke ekonomije u Srbiji danas, (strucnog za makroekonomiju)

- Prepoznavanje njegovog kvaliteta i znacaja od strane "udruzenja malih i srednjih preduzeca". (neko ko zna sta Srbiji treba)

Da li ti je dosta ili imas josh neko glupo troll pitanje?

Ako nemas, zamolio bih te da se vratis svom trzistu (italijanskom) i da ne trolujes nas Srbe, posto ocigledno imas zelju da svi pocrkamo od gladi ovde.

Па кажи онда конкретно шта знаш о Радуловићу, уместо што константно нападаш људе на овој теми, ни криве ни дужне. Шта је слагао, шта је урадио, шта није урадио? Реци и да завршимо с тим. Без пренемагања, само лепо испуцај све што знаш.

Mislim da je jasno pokazao da ne zna nista, osim da lupeta i baljezga u prazno.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Recite vi prvo sta je uradio kada ga toliko hvalite .... Ali ako je moguce bez onog VHS  snimka na Youtube jer to sto neko moze da istrci 100 m za 15 sekundi ne znaci da moze da vodi monetarnu politiku...

Tako gledajuci Milosevic je nekada napravio puno boilji izbor sa Panicem, uspesnim farmaceutom ...

To sto je tim u kome je radio Radulovic napravio solidan siftware ne znaci nista za Narodnu Banku niti za finansije drzave ...

To lici na ono Radmilovicevo, "Ide drug clan 'ebo te, clan biblioteke ....".

Nemoj dalje da siris, dzabe je.A i nije logika da oni objasnjavaju zasto hvale.Jednostavno , bilo na TV.

Da mogu manjim slovima, ja bih i manjim dao sledeci link...da ne smetamo gospodi...

http://www.postar.rs/?p=9038

Ali ima logike zasto neki ljudi zele da kao odradi posao Radulovic.Nada o Balkanskom kapitalisti, gde su svi gazde, a radnika napenale ko Turci sto su raju.Ali kao sto opsti lopovluk u Slobino vreme nije svima doneo veliko bogatstvo , a krali su skoro svi, tako nece ni ovaj.

Mislim da slucajno dodje u poziciju da talasa Srbijom (ne kao vodja stranke, nego po liniji uzluga koje je odradio odredjenim licnostima iz vlasti i BIA, CIA).

Doduse svi smo mi nesvesno ili svesno odradili neku uslugu ili se zamerili.

Ja i dalje tvrdim kao tip sa foruma koji odradjuje reorganizaciju ali ne preko knjigovodstva i knjiga nego u funkcionisanju, da Radulovic radi kao dodvorica i buduci tajkun.Ako tako gledate, Miskovic je zasluzniji da mu date orden heroja rada.

Taj tip je stvarno dobro organizovao sve sto je politickim uticajem dovatio (Delta banka je duplo bolja od Inteze).

Ali valjda treba gledati i to kako se stigne do toga.

Ako cemo rigorozno da gledamo , sva ili skoro sva ali nek bude sva ekonomska elita danas je ili lopovska ili ratna ili sitnolopovska (kao morao sam)

Sad vam bacaju zvaku o kolketivnom uspehu....Pusti ti to, daj pojedinacni uspeh, a ne dok si krao nista kolektivno , a sad kolektivan uspeh...

Meni glupo da dzaba drzim lekcije sta je trzisno poslovanje a sta trziste, sta se sve moze i treba damping cenama, kad ionako alavost Balkana vodi preko nabedjenosti i trzista i glasaca.

Pa sta mislite kako se posluje na ovim prostorima?

Подели на овим сајтовима

Vrlo objektivan tekst, gde autor , i koristi kurr kao izvor informacija, a kurir je znamo svi, najkredibilnija novina u Srbiji. :)

Ja mislim da ti otvoris oci i manje citas sta pisu u kuriru.... pa onda da popricamo... :)

Pa sta mislite kako se posluje na ovim prostorima?

Partijski. 

Подели на овим сајтовима

Da ne bude da imam samo lose reci o Radulovicu.

Ja stvarno smatram dobrim sto je otisao uz Srbije i Bosne.Zatom sto je radio napolju i naucio da mulja i vodi firme, naglasak na vodi.

Smatram da treba da nastoji i da stvara i ovde firme koje ce da buse trziste i zakon koliko je dozvoljeno.

Ali nije baja lud.On je odmah video da ovde ne moze nista do velikih para ako nisi u politickim vodama, cak mu  namera nikad nije ni bila da pravi firme koje posluju, npr da sad on organizuje firmu , bar kao paravan, koja zaposljava 5 radnika software eng, cisto da malo zaradjuje i tu, uvek se isplati workforce outsourceing.Ali njemu to mala para, a previse briga.

Ok.I to je licno pravo izbora.

Licno pravo je i da se delegira kao stranka , da pokupi glasove i bude minisitar ili cak i prvi potpredsednik za 4 godine.Nije gori od Dacica, sigurno nije gori od Slobe (uporedjujem tu CIA liniju).

Ali to nema nikakve veze sa nebuloznim pricama da zna da organizuje privredu, da zna da iz ugla drzave oformi sistem koji ce da zaposljava vise ljudi i da izazove poboljsanje stanja radnika i prava radnika.

Tip zna da pravi pare, to je na zapadu video, zna da otima i cedi pare, to je ovde uvezbavao od povratka, na bilo koji nacin.

Koliko god para dali takvima da naprave nova radna mesta, oni ce naduvati malobrojnu elitu.

Isto kao sto koliko god povecali cenu krusaka Milovanovicu, on ce i dalje da obradjuje taj jedan svoj vocnjak u nastajanju (trenutno)  i nema ni govora da ce zaposljavati 20, 50 radnika.Dakle Radulovicu dobro dosao , cak i kao novi tajkun, vozi u granicnoj oblasti koliko ti zakon dozvoljava ili umes da izbegnes.

On covek samo racuna na boraniju koja ce u nadi (kao sto su u doba Slobe svi krali sakicama a on lopatama) da se obogati idealizovati sve oko njega.

Подели на овим сајтовима

Vrlo objektivan tekst, gde autor , i koristi kurr kao izvor informacija, izjavljuje kontradiktorne svari od pasusa do pasusa Nema sta, pravo istrazivacko novinarstvo, na nivou, zaista treba da otvorim oci i vsie citam sta mi pouzdane novine u Srbiji porucuju. 

Vidis zasto ja ne ulazim ozbiljno u razgovor sa ljudima koje procenima kao sto sam tebe procenio.

Zato sto tu ni avion parkiran ispred kuce nije nesto ocigledno , jer navikao covek na ono sto stane izmedju dva prsta kad ga gleda na nebu...

Подели на овим сајтовима

Vidis zasto ja ne ulazim ozbiljno u razgovor sa ljudima koje procenima kao sto sam tebe procenio.

Zato sto tu ni avion parkiran ispred kuce nije nesto ocigledno , jer navikao covek na ono sto stane izmedju dva prsta kad ga gleda na nebu...

Sumnjam da si ti sposoban da udjes u ozbiljan razgovor sa bilo kime, sa obzirom da koristis kurir kao izvor informacija.  :))

Mozda sa Crvenim Baronom, tu ste, slican kalibar.. i po znanju, i po logici. Pala je ljubav na prvi pogled, odma ste se prepoznali.

Dakle Radulovicu dobro dosao , cak i kao novi tajkun, vozi u granicnoj oblasti koliko ti zakon dozvoljava ili umes da izbegnes.

Ja samo ne znam 'de si ti izvukao i kako da Radulovic ima za cilj da bude novi tajkun? Citas misli, imas vizije buducnosti, osecas stvarnost? 

Tajkun je neko ko uz pomoc politickih veza dobije finasijsku korist (privatizuje preduzece) kako ce to radulovic da uradi kada je u sukobu sa vladajucom elitom?

Sve si ti to lepo smislio samo sto

1. Imas cinjenice u realnosti koje su suprotne tvojoj tvrdnji.... Radulovic nema politicke veze da bi postao tajkun.

2. Nemas nijednu cinjenicu koja bi svedocila u tvoju korist.

Dakle prijatelju.... ako imas neke informacije podeli sa nama, da ne podrzavamo prevaranta (ako je prevarant kako kazes) ... ako nemas.... nastavi da trabunjas.

Подели на овим сајтовима

Posto mi odajes utisak tipicno ispranog medijskog zavisnika to je za tebe argument samo ono sto je objavljeno u medijima nista ovako i logicno ili ocigledno.

To znaci da tebi treba iskljucivo takva hrana

http://www.kurir-info.rs/nesposoban-radulovic-priznao-da-je-los-stecajni-upravnik-clanak-1129061

Na CNN se ide kada i preko koga?

Aj batali retoricka pitanja i daj svoj prvi konkretan odgovor na ovoj temi

Tu jedinstvenu priliku imas u odgovaranju na pitanje koje si sam postavio a koje mene najiskrenije jakobzanima... Dakle:

Kada se ide na CNN i preko koga?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Aj batali retoricka pitanja i daj svoj prvi konkretan odgovor na ovoj temi

Tu jedinstvenu priliku imas u odgovaranju na pitanje koje si sam postavio a koje mene najiskrenije jakobzanima... Dakle:

Sta ima da daje konkretan odgovor kad ima Crvenog Barona koji ce da lajkuje i najvecu glupost bez smisla, sve dok sadrzi prozivku njegovog neistomisljenika? 

Подели на овим сајтовима

Маните га бре, видите да тролује... :)

Ali ja zelim da idem na CNN a covek ocigledno poseduje insajderske informacije  o tome kako se to postize... Valjda je tolki drugar da te informacije podeli.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...