RYLAH Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Заступам идеје, а не личности. И у тим идејама између нас уопште нема размимоилажења, у деведесет посто случајева. Значи, грозим се партијских гмазова, приватних факултетлија који продају неку памет, лопова што краду државне фондове, канцеларија у државним или јавним предузећима или установама где има више запослених него столица, бесмислених прописа који гуше пословање, корупције на сваком кораку... И у томе свему сам још радикалнији од Радуловића, вероватно и од тебе, јер то све гледам свакога дана, и сто пута сам о томе причао на форуму. И ако бисмо те ствари средили, онда бисмо могли да теоретишемо сто година дал је за нас бољи либерализам, кејнзијанизам, неолиберализам, либертаријанизам, социјални капитализам, и било би апсолутно свеједно, чисто теоретска ствар за пар залуђеника, јер би нам свима било много боље када бисмо ојачали институције и уредили државу. Али ми смета овај конкретан лик, јер је до скоро био део тог талога, и сад се шатро бори против свега тога. И то се бори тако што нађе нека велика леђа, и онда без резерве заступа неке ставове који би тотално уништили нашу економију када би се спровели тако како он предлаже да се спроведу. Значи, не интересује га милијарду ствари које је могао опуштено да реши, или чак није ни свестан тих ствари, само је гурао ММФ причу све време, јер је знао одакле му долази подршка. Не знам колико су тачне оне приче које су се причале све време, ал прича је ишла да се он скоро није ни појављивао на седницама Владе, а када су Вучића због тога критиковали, мењао је тему, ко да има неки страх да прича о Радуловићу. Није мени проблем уређена економија, ал ми јесу проблем разни демагози који нас својим брзим решењима и одговорима за све уништавају ево већ скоро петнаест година. Још један је превише. Crveni Baron and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Па ОК, онда су само проблем његове карактерне особине о којима не знам ништа па нема сврхе да о томе расправљам... У сваком случају, у том смислу не чини ми се ништа гори од осталих "кандидата". ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 У сваком случају, у том смислу не чини ми се ништа гори од осталих "кандидата". Не знам, мени вазда овакве месије изазивају гађење. Чак су и бивше месије сада у фазону да су правили грешке, падали, учили се, а овај вазда држи неки ореол праведника и поред свега што се о њему зна, то је оно што ми смета код њега тотално. ТО је оно због чега ми је још одбојнији од свих ових других, иако ни њих не миришем нешто претерано. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Па ОК, мени није "месија". Само сам се обрадовао што коначно има неко са ким се слажем у главним стварима. За остале не знам... Ћириличар, Млађони and Аурор је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Мислим да то није тачно, али уопште није битно... Погрешно си схватио да ту постоји неки "култ личности". Мени Радуловић ништа не значи, чак се са њим не слажем у неколико важних ствари. Али је једини са којим се слажем у главним стварима. Значи битне су идеје. Какве су његове карактерне особине и да ли ће одржати обећања не знам, чак сам о томе писао пре дан-два на истој овој теми. Заступам идеје, а не личности. Upravo, nikakav kult lichnosti ne postoji ovde. Postoji program, koji nam se svidja, postoji realna prica kao i kvalitetni ljudi koji sto je iza te price i plana. Није мени проблем уређена економија, ал ми јесу проблем разни демагози који нас својим брзим решењима и одговорима за све уништавају ево већ скоро петнаест година. Још један је превише. posle svega sto je aleksandar pisao, meni je diskutabilno da li je uopste kaznjen za korupciju. Posebno pored toga sto Rylan prica. Ja mislim da je rilan dinkicevac.. jer dinkicevu pricu prica.. iako krije to koga podrzava kao zmija noge.. ali ova ospednutost prozivanja radula... samo u g17+ je vidim.. i ta prica o korupciji od njih i dolazi: http://nasapatka.rs/index.php/component/categoryblock/dinkic-optuzio-radulovica-da-je-korupcija-u-privredi-potpuno-stala?Itemid=122 Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Rile, zar jos nisi shvatio da mozes da dubis i na trepavicama, dzabe... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Koje je to krivicno delo gde je kazna 100 000 dinara i javna opomena?! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Па за тако нешто би сигурно изгубио и лиценцу... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Па за тако нешто би сигурно изгубио и лиценцу... Pa ne znam, ja vidim da Rylana iritira radule, ali ja ne znam gde se to korupcija kaznjava sa 100 000 dinara. Doduse ti u Srbiji svakom mozes da kopas i da iskopas nesto prljavo. Ko ocekuje bezgresnog politicara.. bez mrlje... taj treba da preispita realnost. Ali kao sto rekoh, glasam za program ne za njega.. ako je on debelo korumpiran, videce neko drugi da ima traznje za takvim programom,ekonomskim, i izaci ce sa time... I na kraju.. sumnjam da bi Verica Brac, Dusan pavlovic, i udruzenje malih i srednjih preduzeca ukazali poverenje nekom debelo korumpiranom. Kako Rylan tvrdim. Do sad sve sto znamo da je osudjen za nesto sa kaznom od 100 000 dinara... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Ali kao sto rekoh, glasam za program ne za njega.. Pa to je pocetnicka greska. Djecace, pravilno je obrnuto. Evo ja mogu sad da ponudim najbolji program ikad, i kad sednem u fotelju da te opeljesim ko malog majmuna. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Pa to je pocetnicka greska. Djecace, pravilno je obrnuto. Zato sto imamo ljude koji razmisljaju kao ti, zato nam je tako. Jer glasaju za ljude a ne za programe. Kod coveka mozes da zamutis pricu... jel istina ili laz.. mozes da stavis sve pod znak pitanja.. i nikad ne znash pravu istinu. Sa druge strane.. program - ili ga ispunjava ili ga ne ispunjava.. .trece opcije nema. Zato treba (sto se ne radi u srbiji) glasati za programe. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Zato sto imamo ljude koji razmisljaju kao ti, zato nam je tako. Poredis babe i zabe. Ako nisi razumeo moj prethodni post, onda nema sta dalje da ti objasnjavam. Pokusacu sa jos jednom recju: laz Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Poredis babe i zabe. Ako nisi razumeo moj post, onda nema sta dalje da ti objasnjavam. Razumeo sam ja odlichno tvoj post, i ne poredim babe i zabe. Ti mislis da neko ko glasa za program, politicar ima da dodje i da "iskulira program" za koji smo glasali, to je moguce.. vrlo.. ali ono sto ti ne razumes da bi to u situaciji gde ljudi glasaju za programe bilo politicko samoubistvo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Da, vidim, sve neke samoubice od 99te na vlasti... mogli bi da udju u ginisovu knjigu rekorda Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 ,,joj nemoj Mile ništa politički, joj jer ćeš opet dobiti po leđa" hahaha ko shvatio, shvatio Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука