Jump to content

Bivši ministar Saša Radulović

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

нам само да је Ђелић био суперстар попут Крстића и Радуловића, дошао из иностранства као стручњак, а Динкић, ако сам добро схватио, је у власт ушао јер је његова странка била у позицији у којој је СПС био на прошлим и претпрошлим изборима-имали су довољно гласова да одлучују кога ће да уцјењују ( пардон, преговарају ).

Обојица су ушли у власт, у тренуцима када су први пут улазили у власт, као суперстарови и независни "експерти", како се од тад зову стручњаци за неку област на српском. У почетку су их сви подржавали, чак и када су спроводили веома болне ствари, ал брзо се испоставило да се ради о обичним демагозима.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Паразитски систем, паразитски систем, паразитски систем. Знам...његова мантра. Ал' та мантра је истина.

Само Сале мора да се потруди да сваки пут објасни шта то тачно значи, јер многи не разумеју.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Само Сале мора да се потруди да сваки пут објасни шта то тачно значи, јер многи не разумеју.

Ево пар објашњења од ономад, па ми ти реци у чему се тачно све ово разликује од онога што Радуловић прича? Можемо само о причи да разговарамо, јер му је учинак таман колико и свима овима са линкова испод, а ово је ископано за два минута, по првим резултатима када се укуца "(име ) јавна управа"

http://www.kurir-info.rs/javna-uprava-mora-da-se-modernizuje-clanak-87684

http://www.rtv.rs/sr_lat/politika/javna-uprava-prezasicena-partijskim-kadrovima_423522.html

http://www.rtv.rs/sr_lat/politika/javna-uprava-prezasicena-partijskim-kadrovima_423522.html (овде обратити пажњу на дно текста, везано за обећање)

http://www.politika.rs/vesti/najnovije-vesti/Tadic-Treba-nam-efikasna-i-depolitizovana-javna-uprava.lt.html - мој фаворит, убедљиво

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Не видим никакву сличност...

Ево да ти објасним. Замисли кандидујемо се ја и Марјановић на изборима, па обојица одржимо говоре и кажемо исту реченицу "државну администрацију треба смањити". Како то онда треба протумачити? Да ли смо "рекли исто"?

У ствари, нисмо рекли ни слично. Марјановић је социјал-демократа и за њега "смањење државне администрације" значи смањити службеницима паузу за кафу. Ја сам либертаријанац и за мене "смањење државне администрације" значи отпушање 50% вишка, приватизацију свега живог, укључујући пензиони фонд, комунално, превоз, градске службе, а ако могу и образовање, здравство ... све живо.

И то је разлика као небо и земља.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Да сте сви демагози, ко што су сви ови који код нас фигурирају, заједно са Радуловићем, били бисте ми потпуно исти, за шта год да се номинално залажете, и исто би ми звучало све што причате. Један психолог о економији зна таман колико и један стечајни управник који је правоснажно кажњен јер је намештао послове фирми своје жене.

Греота је људе на нашој политичкој сцени гледати кроз призму било какве идеологије, још то код нас није заживело.

Подели на овим сајтовима

Један психолог о економији зна таман колико и један стечајни управник који је правоснажно кажњен јер је намештао послове фирми своје жене.

А зна ли, рецимо, Прокопијевић о економији пошто ту постоји значајно преклапање са Радуловићем? Аргумент против Радуловићеве личности нема значаја за тачност онога што су он, Павловић и екипа ставили на папир. Друго је питање да ли су они довољно способни и поштени да то све спроведу. Теби је проблем сам политички став, па нападаш оног који га проноси. Да је најгора гњида писала о твом погледу на свет, другу би песму певао. Доказ над доказима: аминујеш постове Црвеног Барона. Ееееееј, Црвеног Барона.

Подели на овим сајтовима

Доказ над доказима: аминујеш постове Црвеног Барона. Ееееееј, Црвеног Барона.

Pa pametan covek, trema li da aminuje tvoje kada se zalazes za zlatni standard?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Па ја не знам и не могу да гарантујем да ли би он ако добије власт одржао реч или постао исти као и сви остали.

Али до сада није био као и они. Прво, за разлику од практично свих осталих човек је радио прави посао у Немачкој, Канади, САД где знам како се ради и да фолирање не пролази ако немаш резултате. Друго, кад је дошао у Србију није се гурао у политику, као министар је очигледно заиста покушао да нешто промени итд. Да не препричавам сад.

Не спорим могућност да би премијер Радуловић био као и сви остали, али је практично једини међу њима за кога постоји могућност да не би био такав. За све остале већ знамо да су покварени.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Onaj drugi "genije" copy.pastuje ovde program Raduloviceve strankev i pita sta ima da se zameri njemu ..

A ne zna mucenik da u svakom programu, sve i jedne oartije imas opis blagostanja koje ceka Srbiju ... Kao da ih je pisao Isaak Asimov ,,,

Подели на овим сајтовима

Па ја не знам и не могу да гарантујем да ли би он ако добије власт одржао реч или постао исти као и сви остали.

Али до сада није био као и они. Прво, за разлику од практично свих осталих човек је радио прави посао у Немачкој, Канади, САД где знам како се ради и да фолирање не пролази ако немаш резултате. Друго, кад је дошао у Србију није се гурао у политику, као министар је очигледно заиста покушао да нешто промени итд. Да не препричавам сад.

Не спорим могућност да би премијер Радуловић био као и сви остали, али је практично једини међу њима за кога постоји могућност да не би био такав. За све остале већ знамо да су покварени.

Zmnas  sta cu ti reci.

Jedini koji danas moze nesto da promeni u Srbiji je Vucic. Ima i legalitet i jos bitnije, legitimitet .

Jedina sansa za Srbiju, koja bi sada bila spremna da istrpi stosta jer je jedinstvena, je da Vuciuc bude posten covek, nacionalista i da zbilja zeli dobro Srbiji te da izvede neke promene u narednih godinu -dve ...

A Radulovic i svi ostali ne bi mogli nista da urade ...pa mogu da pricaju sta god hoce ...nemaju legitimitet da udju u refiorme, nemaju podrsku u narodu. A Vucic je danas ima ...

Ostaje nam da se nadamo a sta ce biti od toga videcemo za godinu-dve ---

Подели на овим сајтовима

Onaj drugi "genije" copy.pastuje ovde program Raduloviceve strankev i pita sta ima da se zameri njemu ..

Taj drugi "genije" je profesor politicke ekonomije. 

:)))

Да сте сви демагози, ко што су сви ови који код нас фигурирају, заједно са Радуловићем, били бисте ми потпуно исти, за шта год да се номинално залажете, и исто би ми звучало све што причате. Један психолог о економији зна таман колико и један стечајни управник који је правоснажно кажњен јер је намештао послове фирми своје жене.

Греота је људе на нашој политичкој сцени гледати кроз призму било какве идеологије, још то код нас није заживело.

Iza radulovica stoji  profesor politicke ekonomije. On zna teorijski o ekonomiji, radulovic je dokazao da zna praktichno.

Kada ces ti stvarno da nam kazes, pravi razlog sto hejtujes radula? Posto argumentovano nemas nista 

Evo i dole cu da iskomentarisem josh par nebuloza koje si rekoa na radulov racun. Al nisu ni prve ni poslednje.... 

Inace.... glupi su ti ovi "ad autority" argumenti. Ovde se pojavilo vise ljudi koji se razuemeju u ekonomiju koji podrzavaju radula kao sto i oko njega postoji vise ljudi.

Tako da je tvoja prica da su ono sto on prica "ekonomske gluposti" je krajnji bezobrazluk koji veze sa mozgom nema. U najmanju ruku je razlika misljenja, sta je bitnije u ovoj zemlji, ali nikako da su njegove mere - ekonomski lose... kako ti nebulozno tvrdis. 

Sad idi lozi se na dveri, intelektualne licemere cavoskog i smilju.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Није. Псовали су га због "личних карти" предузећа. Контрола јавних предузећа не постоји, иако су се правили неки планови невезано за њега (који ће вероватно и да буду спроведени у овој новој влади, ал не што је сад неко много добар, него зато што више ни динар немамо за бацање).

Jeste da bi imao kontrolu javnih preduzeca moras imati lichne karte.

Свака част што ради свој посао, али то што обавља нешто што му је у опису радног места не може да му буде достигнуће. Више ми треба да се запитамо у каквом друштву живимо када не можемо да верујемо да неко испуњава оно што је законом обавезан да испуњава. 

U opisu radnog mesta mu je da razvija privredu u Srbiji, i to je vazan korak ka svemu tome.

Sto niko do sad nije te krivicne prijave podneo? Cije je to posao?

A u svom poslu je sprecen od Vucica, jer je reforma odredjenih zakona bila deo njegovog posla, sto su ga sprecili da uradi.

A bio je ministar pet meseci.

Подели на овим сајтовима

А зна ли, рецимо, Прокопијевић о економији пошто ту постоји значајно преклапање са Радуловићем? Аргумент против Радуловићеве личности нема значаја за тачност онога што су он, Павловић и екипа ставили на папир. Друго је питање да ли су они довољно способни и поштени да то све спроведу. Теби је проблем сам политички став, па нападаш оног који га проноси. Да је најгора гњида писала о твом погледу на свет, другу би песму певао. Доказ над доказима: аминујеш постове Црвеног Барона. Ееееееј, Црвеног Барона.

Pa i ja zato pitam, koji je rilanov PRAVI RAZLOG da proziva Radulovica. 

A Radulovic i svi ostali ne bi mogli nista da urade ...pa mogu da pricaju sta god hoce ...nemaju legitimitet da udju u refiorme, nemaju podrsku u narodu. A Vucic je danas ima ...

Al radulovic ima realan plan, vucic ima demagogiju. 

Zato treba izgraditi legitimitet ljudima kao sto je Radulovic, koji imaju realan i kvalitetan plan, a oduzeti ga barabama kao sto je Vucic.

Подели на овим сајтовима

Zato treba izgraditi legitimitet ljudima kao sto je Radulovic, koji imaju realan i kvalitetan plan, a oduzeti ga barabama kao sto je Vucic.

Barem jedne smo se resili ...

:))  :))  :))  :))  :))

Подели на овим сајтовима

Овде је евидентно да се одређена екипа ложи на Радулета много више него што се ико ложи на било које друге политичке опције а опет та иста екипа прозива неистомишљенике залуђеницима... :.mislise.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...