Grizzly Adams Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 O cemu ti brale ti pricas Тешко питање... Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ključ Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Pazi foru, stecajna mafija a na teret drzave. Pazi foru 2, ciganska poslovna logika a cude se kad popucaju. Pazi foru 3, udruzenje preduzetnika koji su nastali u politicko ekonomskoj sinergiji podrzava Radulovica.... Pazi foru 4, stalno iscudjavanje a besplatno promovisanje jednog totalno neuklopljenog i loseg po sve koncepta.Ili da kazem politicara. Meni je jasan Milosavljevic, njemu je dosadno pa seljacki pod.ebava kao sto bi ispred prodavnice u selu. Verovatno samo njemu nije jasno ono sto mu ostali pricaju, a to se nece promeniti to i vi i ja i on znamo. Sto se tice ljudi , poslovno ili politicko iskustvo meni kazuje da treba sto dalje od Radulovica.Dobro nece doneti, samonabedjen je a to je opasna mana, mozda mali preview daje i Milosavljevic, i on je samonabedjen. Moje interno misljenje , opet na osnovu nekih detalja po kojima bih i u radu sudio, Taj isti Radulovic stvarno nema pojma osim da prati manual sa studija.Cisto radi poredjenja, dodje za upravnika studentskog doma, mlada uvlakacka vaska , naravno po politickoj liniji. Naravno totalno neiskusan, haoticne odluke, ali ionako nema veze, srbija moze sve da istrpi.Posle izvesnog vremena naravno odvaja sebi sobe i studentkinje, opet nista novo.Medjutim odjednom se ne stize da odradi i ono sto je ranije radjeno samo par sati dnevno. Ljudi nervozni , on se dernja, kako nisu dobri radnici, trazi od njih americki sistem (njegove reci, a pojma nemam da li je ikad bio u usa). Cini vam se poznato....E takav mentalitet traze i taj novi narod traze i ovi Vucicevi i Radulovicevi. A cini mi se i LSD partija i oni su o tom novom mentalitetu pricali. Zasto im treba taj novi mentalitet, zato sto ne umeju sami da organizuju od onog sto imaju.Doduse rec menadzer znaci ostvari po svaku cenu, a rec organizator organizuj onako kako treba.Tako da menadzer iscedi radnike, a organizator trazi budzet... U jednom malom gradu postave direktora komunalnog preduzeca za upravnika bolnice....Kao komunalac je imao 10 radnika bez osnovne skole. A u bolnici je imao 6 dvospratnih zgrada i sva odeljenja, stvarno ne znam broj zaposlenih, ali sigurno nije malo. I covek organizuje u svoj toj krizi i nemanju para, rad zdravstvenog centra. Imali su sve za operacije na vreme, svi lekari radili , nema guzve, ne ceka se ni za laboratoriju ni za preglede, smanjeno na 15 dana za snimanja. Lekari kukali da za taj rad treba vece pare, ali su radili. Posle mesec dana prestala kuknjava, jer se guzve smanjile, jer niko nije kilavio.Tada je mogao i da kilavi , tj da na tenane donosi dijagnoze i uzima anamneze. Tip je bio clan SPS, ali se pozali kolega iz SPS sto je otvorio privatnu laboratoriju i snimanje eho.i valjda i rengen. I posle nekih 6 meseci stigne "unapredjenje" prebace ga u BG da vodi neku suplju firmu, sa 10 zaposlenih , neki zavod (a ocekivali su ukidanje jer imali su veliki prostor odlican za gradjevinski). A taman poceli ljudi da dolaze iz velikih gradova na praksu , na specijalizaciju (nije ni to jeftino). To je menadzer ili ajd po vama organizator. Jos on i nije koristio tehnicke novotarije, jer je navikao na nepismene ljude, ali je znao da proceni gde skripi i tu resava problem. Ali to ne moze da potraje sa umovima kao sto ih vi imate, zato sto vam je bliza logika onog koji sara , laze i maze. Koji optuzuje, galami i traga za parama. P.S. Meni nije namera da pojasnim o cemu pricam ljudima kojima je to daleko, zato sto je to nemoguce u Srbiji. Samo povezujem da onaj ko razume ljude i zna da vodi posao , da upozna licno Radulovica , nece nimalo biti na njegovoj strani. Ili da pregleda knjige koje su ostale u preduzecima kojima je bio prinudni.Jel to objektivan dokument? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Sto se tice ljudi , poslovno ili politicko iskustvo meni kazuje da treba sto dalje od Radulovica.Dobro nece doneti, samonabedjen je Dok je Vucic s drue strane jedno tako skromno i krotko stvorenje da ti dodje da ga zagrlis i umotas u cebe da se ne smrzne... Dacic isto... I Chedica.... I Tadic takodje... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 P.S. Meni nije namera da pojasnim o cemu pricam ljudima kojima je to daleko, zato sto je to nemoguce u Srbiji. Samo povezujem da onaj ko razume ljude i zna da vodi posao , da upozna licno Radulovica , nece nimalo biti na njegovoj strani. Ili da pregleda knjige koje su ostale u preduzecima kojima je bio prinudni.Jel to objektivan dokument? A kad si ga ti to upoznao? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Da, samonabedjen je prava rec. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Meni je jasan Milosavljevic, njemu je dosadno pa seljacki pod.ebava kao sto bi ispred prodavnice u selu. Meni vise deluje da ti to radis.. jer si svasta rekao a nisa nisi napisao, nista o radulovicevom programu... sta konkretno zameras... pisao si o meni, o bolnici, o clanovima sps-a, o tome kako ti smatras da radulovic nema iskustva(sto sam ti odgovorio na prosloj temi, njegova biografija svedoci suprotno) Samo povezujem da onaj ko razume ljude i zna da vodi posao , da upozna licno Radulovica , nece nimalo biti na njegovoj strani. Verovatno ljudi iz unije malih i srednjih preduzeca ne razumeju, i ne znaju da vode posao. Posto su mu glavna podrska. .... http://dostajebilo.rs/aleksandar-stevanovic/ http://srb-smeasoc.org/srpski oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ključ Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Ne obara nista nego potvrdjuje.Ti stvarno mislis da ja pricam napamet. CV bildovanje je danas u trendu i to se masovno radi.Pa ne bih se ja razlikovao nimalo od tebe kad bi o ljudima pricao bez nekih vaznih stvarcica. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 .Pa ne bih se ja razlikovao nimalo od tebe kad bi o ljudima pricao bez nekih vaznih stvarcica. Razlikujes se ti od mene astronomski, vidim ja to sad. Prvo u tome sto nisi sposoban da odgovoris na argument, za pocetak. Sto se njegovog CV-a tice, nema sta da se "bilduje" kod toga da covek napravi kompaniju i proda je Adobeu. Na CNN-u ne gostuju neuspesni biznismeni. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ključ Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 A to naravno.Ono sto je tebi argument meni je demagoska igrarija.A ono sto bi meni bilo argument, dok bi stiglo da se tebi objasni , postalo bi gore nego demagogija, bilo bi vazduh....Tako da ne trudim se ja da od babe napravim devojku, nego viknem devojke dotrcite evo djindjuva i mindjusa skoro pa dzaba.Pa kad vidim da su sporije ja te osobe iskuliram...Niti su devojke iako se odazivaju na to, pa ni meni nije blam da se okrenem i odem ne postujuci njihovo ocekivanje da pogledaju nakit koji sam oglasio. I nema tu ljutnje i kud ode trgovac.Jeste devojke, niste....kraj.... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 A to naravno.Ono sto je tebi argument meni je demagoska igrarija.A ono sto bi meni bilo argument, dok bi stiglo da se tebi objasni , postalo bi gore nego demagogija, bilo bi vazduh....Tako da ne trudim se ja da od babe napravim devojku, nego viknem devojke dotrcite evo djindjuva i mindjusa skoro pa dzaba.Pa kad vidim da su sporije ja te osobe iskuliram...Niti su devojke iako se odazivaju na to, pa ni meni nije blam da se okrenem i odem ne postujuci njihovo ocekivanje da pogledaju nakit koji sam oglasio. I nema tu ljutnje i kud ode trgovac.Jeste devojke, niste....kraj.... Potrudi se ti da mi das konkretnu cinjenicu sta ne valja kod radulovica i tu cinjenicu da potvrdis nekim dokazom, pa se javi da nastavimo da pricamo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ključ Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Ja bi se drzao tog vocnjaka da sam na tvom mestu.Tu nisi uopste smesan.Doduse meni nisi smesan ni u svemu sto ovde pricas.Ja se pribojavam masovnosti takvog misljenja, a to vidjam svakodnevno, tu resenost iz malog prsta. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Ja bi se drzao tog vocnjaka da sam na tvom mestu.Tu nisi uopste smesan.Doduse meni nisi smesan ni u svemu sto ovde pricas.Ja se pribojavam masovnosti takvog misljenja, a to vidjam svakodnevno, tu resenost iz malog prsta. Ne dozvoljavam drugima da se drze mog vocnjaka na cijem god da su mestu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ključ Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Posto mi odajes utisak tipicno ispranog medijskog zavisnika to je za tebe argument samo ono sto je objavljeno u medijima nista ovako i logicno ili ocigledno. To znaci da tebi treba iskljucivo takva hrana http://www.kurir-info.rs/nesposoban-radulovic-priznao-da-je-los-stecajni-upravnik-clanak-1129061 To sto tebi nikad nece biti jasno sta tacno da gledas kod situacije ili coveka da bi video sustinu, to je poseban problem.Ko postaje stecajni upravnik?Kako se postaje stecajni upravnik? Na CNN se ide kada i preko koga? Za kada se servira Radulovic?Raji?Ili nekom drugom? P.S. Dacic, Cheda, Tadic, su valjda ocigledno prikazani do sada.Vucic jos nije ocigledan u svim uglovima narodu, a i ne moze zato sto je vise srbin nego ostali, tj dok ne isprazni ono zamrznuto.Ova pomama samonabedjenosti nije slucajna. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Ja bi se drzao tog vocnjaka da sam na tvom mestu.Tu nisi uopste smesan.Doduse meni nisi smesan ni u svemu sto ovde pricas.Ja se pribojavam masovnosti takvog misljenja, a to vidjam svakodnevno, tu resenost iz malog prsta. Odlicno! Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Ne obara nista nego potvrdjuje.Ti stvarno mislis da ja pricam napamet. Па кажи онда конкретно шта знаш о Радуловићу, уместо што константно нападаш људе на овој теми, ни криве ни дужне. Шта је слагао, шта је урадио, шта није урадио? Реци и да завршимо с тим. Без пренемагања, само лепо испуцај све што знаш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука