Crveni Baron Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Pa u ekonomiju se razume vise Milosavljevic nego taj elektricar ... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 што си поцепао свој пасус и извукао из контекста само тај део о Вучићу и Динкићу.... Zato sto je to sustina price. U prici izmedju partijskog pulena koji sa 27 godina radi u upravnom odboru, i Radulovica - Rilan biran da kritikuje Radulovica a ti da ga podrzavas i pricas da sam ja neobjektivan. A ja da sam ostrasceni decacic, ja bih bio u organizaciji radulovicevoj. To sta vi zamisljate o meni, i sta ja jesam... to su dve razlicite stvari. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Није, то је расправа два политиканта, једног посредника и једне водитељке која пали ватру да би јој се рекламе у емисији боље продавале. Један од та два политиканта има шансе да израсте у политичара, кад једном буде схватио шта му још све треба да би био политичар поред памети и приче која лепо звучи, док ће други цео живот да остане политикант јер нема потенцијала за било шта више од тога да тавори у муљу. Трагедија је у томе што овај тешко да ће да постане политичар јер жели да се бави само оним стварима у којима може да рачуна на туђу подршку, и онда ће опет да нас зајаше неки онакав политикант. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Па и немају права да га критикују. Те ствари морају да се заслуже.Он човек има CV још мало па ко Бил Гејтс, а са ким разговара? Партијским послушницима. Нема шта да будем "објективан" према Радуловићу јер је он у целој причи потпуно небитан. Битно је оно што човек говори и ради. Малопре је било битно што има ЦВ као Били Бој...и ти си острашћен.. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Малопре је било битно што има ЦВ као Били Бој...и ти си острашћен.. Upravo je zato bitan CV, jer govori i radi. IZgleda da vazi ovde ona "kada ne mozes da napadnes argument, napadni coveka" ili ti stara dobra - Ad hominem. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Zato sto je to sustina price. U prici izmedju partijskog pulena koji sa 27 godina radi u upravnom odboru, i Radulovica - Rilan biran da kritikuje Radulovica a ti da ga podrzavas i pricas da sam ja neobjektivan. A ja da sam ostrasceni decacic, ja bih bio u organizaciji radulovicevoj. To sta vi zamisljate o meni, i sta ja jesam... to su dve razlicite stvari. Ти се бавиш проценама које го.но мање смрди...о томе ти Рилах прича и зато је добио лајк од мене....све су то жешчи шабани ако мене питаш, не навијам ни за једног... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Upravo je zato bitan CV, jer govori i radi. IZgleda da vazi ovde ona "kada ne mozes da napadnes argument, napadni coveka" ili ti stara dobra - Ad hominem. Ја овде нисам причао о Радулету... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Ти се бавиш проценама које го.но мање смрди...о томе ти Рилах прича и зато је добио лајк од мене....све су то жешчи шабани ако мене питаш, не навијам ни за једног... Ja se bavim procenama ko vuce vise ka mojoj politickoj ideji, i ko ima blizu politiku idealnim sistemom koji ja zamisljam. A ne ko manje smrdi, svi ljudi smrde vise manje, posebno u politici, ako kopas dovoljno duboko svakom mozes da nadjes. I tebi i meni bi nasli nesto sutra dan. Meni da sam se tukao u mladosti i da sam bio dva tri puta privodjen naprimer i oko toga bi okrenuli takvu pricu vucic i takva ekipa da bi me urnisali. Iako sam moralna gromada za njih. Ја овде нисам причао о Радулету... Naravno da nisi, o njemu i nemas nesto konkretno da kazes, a i da imas.. sto bi se mucio. Lakse je napadati mene i zvonka. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Смарате. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Vi bi znaci stecajnog upravnika za predsednika ... Auh, duboko smo potonuli .. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Смарате. Jasta, toliko energije trositi na lika sa 2% podrske - stvarno je uzaludno. Crveni Baron, RYLAH and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Vi bi znaci stecajnog upravnika za predsednika ... Auh, duboko smo potonuli .. Jok, gresis, ja bih da vise ljudi cuje njegove argumente na racun ovih baraba. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Jok, gresis, ja bih da vise ljudi cuje njegove argumente na racun ovih baraba. Znas sta, te barabe ces da gledas naredne 4 godine ... bolje se pripremi za to .... Od ovog banderasa nema nista ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Малопре је било битно што има ЦВ као Били Бој...и ти си острашћен.. Не можеш мени да кажеш да сам "острашћен" јер сам ја о тим стварима писао годинама уназад на широко и дугачко, можда и пре Саше Радуловића. Вероватно ниси у току. Пре ће бити да је он мој следбеник него ја његов... Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Znas sta, te barabe ces da gledas naredne 4 godine ... bolje se pripremi za to .... hahah spreman sam, mada znajuci Srbiju nesto ne verujem da ce biti cetri.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука