RYLAH Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 I Radulovic je sinoc bio na ivici da poludi, kad ga ovaj URS-ovac isproziva. Mislio sam u jednom trenutku da ce napustiti emisiju. Cak ga je i Stojiljkovic nesto prozivao pa se smorio. Nije ocekivao da ga se kritikuje Па и ја бих се сморио да сам на његовом месту, да сам безгрешан и свезнајући. Одакле икоме право да критикује онаку величину? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Па и ја бих се сморио да сам на његовом месту, да сам безгрешан и свезнајући. Одакле икоме право да критикује онаку величину? Ih da ti nisi skocio da ga napadnes na mestu ne bi ostao... Znaci ti glavni problem u ovoj trojici vidis u radulovicu ali ne i u stranackom funkcioneru koji u 27 godian radi u upravnom odboru. Sjajan si na ovim temama, zaista. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Ko vam je taj Sasa? Onaj elektroinzenjer? Kakve veze ima taj sa ekonomijom? Pa dok se takvi budu bavili finansijama u Srbiji mozemo samo da tonemo ... Bolji ekonomista je bio onaj bravar iz Kumrovca ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Па и немају права да га критикују. Те ствари морају да се заслуже. Он човек има CV још мало па ко Бил Гејтс, а са ким разговара? Партијским послушницима. Аурор, Ћириличар and Млађони је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Ko vam je taj Sasa? Onaj elektroinzenjer? Kakve veze ima taj sa ekonomijom? Sledece: Од 1994. до 1996. био је запослен у Antares-EDS-Amdahl-у, у Торонту, као „руководилац развојног тима релационе базе података“.[3] Од 1996. до 1998. имао је више званичних функција у Интерпра медицинској мрежи (Interpra Medical Network), у почетку као потпредседник за развој, а потом и као један од чланова Управног одбора. Од 1997. до 2001. имао је функцију генералног директора у компанији која се бавила серверима за слике, TrueSpectre-у. Од 2002. до 2006. био је саветник више инвестиционих компанија. Саветник је Савета Европе, ОЕБС-а, амбасаде САД, ГИЗ-а, НАЛЕД-а, и Удружења малих и средњих предузећа E sad ti meni objasni kakve veze ovaj dinkicev elektrohenicar ima sa ekonomijom da bude u upravnom odboru vise preduzeca sa 27 god? A iza njega stoji neko ko je jako strucan za ekonomiju, dusan pavlovic, politicki ekonomista http://dostajebilo.rs/dusan-pavlovic/ I udruzenje malih i srednjih preduzeca, http://dostajebilo.rs/aleksandar-stevanovic/ oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Па и немају права да га критикују. Те ствари морају да се заслуже. Он човек има CV још мало па ко Бил Гејтс, а са ким разговара? Партијским послушницима. Pa kada se Bil Gates bude kandidovao za predsednika SAD mozermo da pricamo u tiom kontekstu i o Sasi ... Billy zna odlicno da mu menadzeri vode compay a ne on ... i da mu ekonomija , a narocito makroekonomija nisu ni struka ni jaca strana ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Па и немају права да га критикују. Те ствари морају да се заслуже. Он човек има CV још мало па ко Бил Гејтс, а са ким разговара? Партијским послушницима. Kakve veze taj Bil Gates ima sa ekonomijom? Taj nije ni pravni fakultet zavrsio..... doso do druge godine. Ko je uopste taj idiot? Pa kada se Bil Gates bude kandidovao za predsednika SAD mozermo da pricamo u tiom kontekstu i o Sasi ... Billy zna odlicno da mu menadzeri vode compay a ne on ... i da mu ekonomija , a narocito makroekonomija nisu ni struka ni jaca strana ... A reci ti meni jel i Dusan Pavlovic slabo poznaje makroekonomiju? Koji je prvi i glavni savetnik Radulovica, i svaki radulovicev potez prolazi kroz njega? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Да има биографију ко Бил Гејтс, чак и нешто приближно Бил Гејтсу, не би смели реч да му кажу. Да има биографију ко Бил Гејтс, имао би довољно достајнства да овакве не удостоји разговора. Како све то није случај, очиглоедно да га дебело идеализујеш. А што се тиче дијалога са партијским послушницима (о којима мислим толико лоше да ми је испод части и да их узмем као нешто што вреди коментарисати), сам је прихватио правила, уваљао се у блато са њима и, колико мени изгледа, ужива у томе, сем кад неко њему нешто каже, тад крене да кмечи. Зато нема права да се љути кад га неко критикује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Ма да, а овакви прасци као овај Чучавац треба да буду председници... Млађони and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Јесам ли то рекао? Или сам само рекао да је Радуловић прихватио правила овакве игре и да зато апсолутно нема право да кмечи и да глуми моралну громаду кад му се "политика" заснива на сталним нападима на све и свакога, али се зато љути кад неко помене његове недостатке? Ђуро Станивук and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Ма да, а овакви прасци као овај Чучавац треба да буду председници... Necemo kralja, hocemo Tita Narod se pita ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Јесам ли то рекао? Или сам само рекао да је Радуловић прихватио правила овакве игре и да зато апсолутно нема право да кмечи и да глуми моралну громаду кад му се "политика" заснива на сталним нападима на све и свакога, али се зато љути кад неко помене његове недостатке? Уопште ниси разумео о чему се ту ради... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Јесам ли то рекао? Или сам само рекао да је Радуловић прихватио правила овакве игре и да зато апсолутно нема право да кмечи и да глуми моралну громаду кад му се "политика" заснива на сталним нападима на све и свакога, али се зато љути кад неко помене његове недостатке? Njegova politika se zasniva na kritici loseg sistema. I na napadima na prave ljude. Dinkica, Vucica i ostalih baraba, i to pravim, racionalnim tvrdim argumentima a ne obichno demagogijom i lagarima. Kojima se sluze ostale stranke. I ti si nasao takvog coveka da kritikujes... e moj ti.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Мислим да си ти тај који не разуме. Имају реднеци добру изреку која гласи You screw withe bull, you get the horns. То је оно што чега сви политиканти морају да буду свесни а не да кукају и глуме неку увређеност. Иначе овакве идеализације имаш још и код радикала и Двери кад говоре о својим функционерима, које сви нападају баш зато што су најморалнији на целој политичкој сцени. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Опет ниси разумео. Уопште се не ради о томе колико је ко "моралан". ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука