RYLAH Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 7 minutes ago, cloudking рече Jel demantuje PR SPC svaki Stojadinovicev klip na yt? Ne... zasto bi... Кад би Стојадиновић или неко други објавио нешто овако конкретно, очекивао бих да се СПЦ огласи. Нисам ни ја овде стављао умоболне наводе по којима се Радуловић коцка, пије, или малтретира ћерку, нити мислим да тиме и треба да се бавимо. Нисам качио ни кад су се између себе разрачунавали на Врачару, нит ме је то интересовало, нит ме и сад занима ко је од њих у праву, то су њихове интерне ствари. Али ово су сада конкретни подаци, које се не тичу само ДЈБ. 4 minutes ago, cloudking рече Osim toga, kolko sam ja razumeo, ovde se radi o unutrasnjem uredjenju DJB i o toma kako se oni biraju medju sobom... ako sam dobro shvatio, zasto bi to onda bilo pitanje od vaznosti ikome osim clanovima DJB? Зато што се човек лажно представља у јавности као лидер "Покрета" који нигде није регистрован, и зато што парама од стране грађана не располаже Удружење, нити група грађана која је изашла на изборе, већ "Покрет", који не постоји и који нигде није регистрован, чак ни у Статуту, а фактички руководи Удружењем. Ако је све ово истина, наравно. Знам да је утопија тражити од било које политичке организације, па и од ДЈБ, да парама људи располаже одговорно и транспарентно, таквих илузија апсолутно немам, али је макар минимум онога што може да нам се каже да видимо КОМЕ се уопште дају паре и ко тим парама располаже. СНС, ДС, СПС, Двери... За све зна и ко је изашао на изборе и коме се дају паре (како их троше би било илузорно да испитујемо). Ако је истина ово што овај пише у тексту, а пише врло конкретне и лако разумљиве ствари, онда је то стварно страшно. Да подсетим да још увек нисмо добили ни прави одговор на питање о пореском дугу (затамњени и исечени најбитнији подаци са листића, из којих се види дал је лагао ил јок), а ево га сад и ово. Сутра ће опет нешто треће да изађе, па ће и ово да се гурне под тепих. И то све од организације која се куне у транспарентност и поштење. Ignjatije, -Владимир- and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 20 minutes ago, RYLAH рече Ево, текст је био пре пар дана, да ли је Покрет, или Удружење, или штагод да је, одговорио на ово, макар издао неко званично саопштење, да одмах окачимо и то? Полако, сачекај мало. Наручили су документ који ће оповргнути тврдње из текста. За неколико дана ће да стигне уверење о оснивању покрета ”Доста је било” са скривеном кућном адресом оснивача покрета и скривеним датумом оснивања. RYLAH and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 5 minutes ago, RYLAH рече Кад би Стојадиновић или неко други објавио нешто овако конкретно, очекивао бих да се СПЦ огласи. Нисам ни ја овде стављао умоболне наводе по којима се Радуловић коцка, пије, или малтретира ћерку, нити мислим да тиме и треба да се бавимо. Нисам качио ни кад су се између себе разрачунавали на Врачару, нит ме је то интересовало, нит ме и сад занима ко је од њих у праву, то су њихове интерне ствари. Али ово су сада конкретни подаци, које се не тичу само ДЈБ. Зато што се човек лажно представља у јавности као лидер "Покрета" који нигде није регистрован, и зато што парама од стране грађана не располаже Удружење, нити група грађана која је изашла на изборе, већ "Покрет", који не постоји и који нигде није регистрован, чак ни у Статуту, а фактички руководи Удружењем. Ако је све ово истина, наравно. Знам да је утопија тражити од било које политичке организације, па и од ДЈБ, да парама људи располаже одговорно и транспарентно, таквих илузија апсолутно немам, али је макар минимум онога што може да нам се каже да видимо КОМЕ се уопште дају паре и ко тим парама располаже. СНС, ДС, СПС, Двери... За све зна и ко је изашао на изборе и коме се дају паре (како их троше би било илузорно да испитујемо). Ако је истина ово што овај пише у тексту, а пише врло конкретне и лако разумљиве ствари, онда је то стварно страшно. Да подсетим да још увек нисмо добили ни прави одговор на питање о пореском дугу (затамњени и исечени најбитнији подаци са листића, из којих се види дал је лагао ил јок), а ево га сад и ово. Сутра ће опет нешто треће да изађе, па ће и ово да се гурне под тепих. И то све од организације која се куне у транспарентност и поштење. Aj videcemo sta ce da kazu... meni je ovo malo verovatno jer mozda je radulovic stvarno zao, ali to da nije glup je svakako ocigledno i verujem da cak i ako ima nepostene namere da se dobro ogradio od toga da ga tek tako provali neki SNS bot пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 Изгледа да сам тотални Коштуница. Ја сам тек данас видео овај трансфер. А још помало и свирам, па је кринџ и већи... Avocado, Аурор and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 пре 8 минута, RYLAH рече Ја сам тек данас видео овај трансфер. А још помало и свирам, па је кринџ и већи... Sto si takiii? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 пре 24 минута, RYLAH рече Изгледа да сам тотални Коштуница А тек ја који изгледа нисам знао да су у априлу некакви избори... P. S. Кад је кренуо видео, по боји и интонацији гласа ми се учинило да говори Мирољуб Петровић. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 1 hour ago, RYLAH рече Изгледа да сам тотални Коштуница. Ја сам тек данас видео овај трансфер. А још помало и свирам, па је кринџ и већи... Добро сад, Радуле сасвим солидно пева и свира Сам перформанс јесте кич, почевши од плавуше у супермен мајици са зомбираним осмехом која шатро карикира Вучкове спојене руке, до тога да читају речи са папира. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 пре 1 минут, GeniusAtWork рече почевши од плавуше у супермен мајици са зомбираним осмехом која шатро карикира Вучкове спојене руке, до тога да читају речи са папира Можда ови што читају с папира шатро карикирају Тому. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 пре 2 часа, RYLAH рече Изгледа да сам тотални Коштуница. Ја сам тек данас видео овај трансфер. А још помало и свирам, па је кринџ и већи... Diletanti... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 пре 2 часа, Juanito рече Можда ови што читају с папира шатро карикирају Тому. Коментар сугерише да зна да чита. #претерујем Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 Idemoooooo Sale! Samo napred!!! Nego sta nego pada vlada!!! https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 пре 2 часа, GeniusAtWork рече Добро сад, Радуле сасвим солидно пева и свира Није да је то најбитније у целој причи, ал не слажемо се уопште Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 пре 3 часа, Juanito рече Можда ови што читају с папира шатро карикирају Тому. Ма јок, него кад су имали генералну пробу у скупштинској сали нису имали појма текст и још више се избламирали, па сад читали да не би опет зезнули ствар. А смејали смо се Дверима и напредњацима кад су раидли овакве ствари... Paradoksologija and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 Naravno da nije najbitnije kako peva i svira, mada je sasvim OK. Najbitnije je da pada ova korumpirana komunjarska vlada i tu se slazemo 100% uros and Аурор је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 пре 3 часа, florenntina рече Naravno da nije najbitnije kako peva i svira, mada je sasvim OK. Najbitnije je da pada ova korumpirana komunjarska vlada i tu se slazemo 100% Он је само још једна мимикрија тог система, само дилетантска, која треба да обесмисли сваку нормалну причу које се дохвати, тако да иако се слажемо у потреби коначне деконструкције тог система, нећемо се сложити да је решење у ДЈБ покрету јер су само још један путујући циркус. Да не помињем афере које се везују за Месију и сам покрет, које нису виделе расплет, нити ће изгледа, тако да не видим шта га разликује од било ког другог муљатора сем чињенице да нам баш није још увек скроз засео на грбачу па да се покаже у пуном светлу. Нажалост, још ћемо изгледа да се начекамо до те дуго прижељкиване смене система, макар док изумре југоносталгичарска генерација, или макар не постане потпуно небитан политички фактор. Paradoksologija, Justin Waters and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука