Ћириличар Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 3 hours ago, GeniusAtWork рече Saša Radulović: Moja istina o poreskom dugu od milion dolara Americi Зашто није одмах овако одговорио? Јест да се ништа опет не зна сигурно, али ово је далеко бољи јавни наступ од онаквог "хумористичког" јавног саопштења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 5 hours ago, Ћириличар рече Зашто није одмах овако одговорио? Јест да се ништа опет не зна сигурно, али ово је далеко бољи јавни наступ од онаквог "хумористичког" јавног саопштења. Ta glupost zapravo nije bila zvanicno saopstenje nego licni osvrt jedog od clanova... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 9 hours ago, GeniusAtWork рече Saša Radulović: Moja istina o poreskom dugu od milion dolara Americi Ствар може врло лако да се реши и отклоне све недоумице: Радуловић сигурно има неког ортака тамо где је радио. Пошаље том ортаку 10 долара преко Пеј Пела, тај ортак оде у локалну пореску управу и извади папир (који је код њих јавни документ, само што се плаћа) на ком пише да Саша не дугује ништа за порез. Отприлике оно што је урадио и новинар Дојче Велеа. Тешко да то Радуловић не зна, или не може да сазна, или не може макар да пошаље ортака до IRS да се распита шта би ту могло да се уради да се тај папир прибави. До тад, са једне стране имамо документ из пореске управе Сан Матеа, оверен печатом и потписом службеника, и документа на Westlaw и Search Quarry да је Раудловић осуђен због неплаћања пореза, а са друге стране имамо његово "нисам, мајке ми, све је то Вучић средио!". Ако већ не дугује за порез, не знам шта му све ово треба, што лепо не пошаље ортака да му узме потврду да не дугује ништа и онда наплати дебеле паре од ДВ-а зато што су га блатили? Иначе је лаж да га нису звали да чују и његову страну приче, звали су га неколико пута, није хтео да им се јави, а после је ултимативно захтевао да објаве онај "деманти" са њиховог сајта. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 3 hours ago, cloudking рече Ta glupost zapravo nije bila zvanicno saopstenje nego licni osvrt jedog od clanova... Na zvanicnoj stranici DJB-a. Mora se paziti na takve detalje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 Radulot v2.0, upgraded model RYLAH је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 1 hour ago, GeniusAtWork рече Radulot v2.0, upgraded model Ponestalo logike pa grecemo u grama naci napade na DJB? Uostalom ovo prvo je nepismenost a ovo drugo je typo... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 8 minutes ago, cloudking рече Ponestalo logike pa grecemo u grama naci napade na DJB? Ни приближно, материјала има колко оћеш, ово је само одмор Juanito, Justin Waters and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 19 minutes ago, cloudking рече Ponestalo logike pa grecemo u grama naci napade na DJB? Јок, него ми смешан неписмени бот који би да учи друге граматици А ако је то за тебе напад на ДЈБ, онда не знам шта да ти кажем... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 Политичке свађе на Фејсбуку. Зашто? о.О Додуше, најјаче су ми свађе у коментарима Индекса. На све стране само лете етикете србочетничке комуњаре и неонаци усташе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SomiKnight Написано Август 15, 2016 Пријави Подели Написано Август 15, 2016 https://en.wiktionary.org/wiki/proraditi Napisao lepo covek da proradi, dakle da pocne da radi na tome, da poradi bi znacilo da je vec radio pa da treba da dopuni znanje, ovako za pocetak, prvo da proradi pa onda da poradi. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 Џивџани су баш упорни. Писали су на Reddit форуму, на делу где се дају правни савети, о Радуловићевом дугу. Ево преписке: Линк https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 Blago tebi kad imas stomak da citas sve to. Ja sam procitala malo onu prvu njihovu objavu i zeludac mi se prevrnuo od primitivizma i provincijalizma kojim odise njihov stil izrazavanja. Na stranu to sto verovatno nisu u pravu kao i motiv zbog koga sve to rade, ali da ne prejudiciram, to ce se vec dokazati... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 3 hours ago, GeniusAtWork рече Џивџани су баш упорни. Писали су на Reddit форуму, на делу где се дају правни савети, о Радуловићевом дугу. Ево преписке: Линк Мало је сумњива та посвећеност, зар не? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 22 minutes ago, Ћириличар рече Мало је сумњива та посвећеност, зар не? A odakle su uopste ti ljudi? Nadam se da nisu ispali iz one afere index pa sad vracaju dug cika Mladji I btw. zna li iko kako se zavrsila ta afera? Jesu li ti "pravnici" dostupni javnosti ili su zauzeti pisanjem novih zakona i propisa za Vucicevu svetlu buducnost? Mozda Rylah naleti pa da nam objasni. On sve zna a i neutralan je. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 3 hours ago, florenntina рече A odakle su uopste ti ljudi? Nadam se da nisu ispali iz one afere index pa sad vracaju dug cika Mladji I btw. zna li iko kako se zavrsila ta afera? Jesu li ti "pravnici" dostupni javnosti ili su zauzeti pisanjem novih zakona i propisa za Vucicevu svetlu buducnost? Mozda Rylah naleti pa da nam objasni. On sve zna a i neutralan je. Откад смо успешно срушили Млађонија, а после њега и Радуловића, сад гледамо како да теби помрсимо конце, ни о чему другом не разимшљамо по цео дан, ја и цело тајно друштво за рестаурацију комунизма у Србији, јер је твоја проницљивост и твоје раскринкавање онога што бисмо да сакријемо превазишла и Илију Чворовића. Тренутно си негде на нивоу Мирољуба Петровића, ал претиш да и њега засениш. Ћириличар and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука