Jump to content

Bivši ministar Saša Radulović

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Сигурно прелази цензус. Ако не верујеш мени, веруј Вучићу и његовим ботовима који су просто индикатор за те ствари. Сви Вучићеви медији претходних недеља провлаче ту причу како не треба да се гласа за Радуловића јер ће остати испод цензуса.

Ali baš ne bih hteo da moj glas ne bude protiv ovih (da se ne važi)...

Ne znam šta da radim. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Мис'им, то је неко моје тумачење, делом су се и упрпали мало јер су многи од њих део тог паразитског система и џабалебаре на државној грбачи.

Весна Пешић га је опљувала због писања у Информеру (Хеј, у Информеру!), па ти види колико су нервозни. :)

Vesna prica svaki dan drugu pricu.

Подели на овим сајтовима

@@feeble, Кад смо код клађења, баш ме занима кол'ке ће квоте сад да буду. Знам лика који је на прошлим изборима узео добре паре на то да ће Радуловић да оде изнад 1.5%.

Подели на овим сајтовима

@@feeble, Кад смо код клађења, баш ме занима кол'ке ће квоте сад да буду. Знам лика који је на прошлим изборима узео добре паре на то да ће Радуловић да оде изнад 1.5%.

Јао,јао,јао. Ево тих двоструких аршина.

СНС нема подршку , ал хеби га освојиће опет преко 40% како, немамо појма. А радуловић ће сигурно освојити 6% ( тако он каже) а то је сине огромна подршка.

хахахахаха

Подели на овим сајтовима

СНС нема подршку , ал хеби га освојиће опет преко 40% како, немамо појма.

Како како? Зар нисам једно 300 пута реко како?

А радуловић ће сигурно освојити 6% ( тако он каже) а то је сине огромна подршка.

Радуловић сигурно прелази цензус, мада уопште нећу да се убеђујем око тога, избори су ускоро па ћеш сам да видиш.

Друго, Радуловић би без проблема отишао на 15-20% да може да иде на ТВ онолико колико је Вучић могао под Тадићем. Такође, тих 6% је без и једног јединог бота, нико у покрету ничим није условљен на било какву активност, локални одбори сами бирају да ли ће, када и колико да спроводе неку акцију и сами се финансирају.

Подели на овим сајтовима

И? За кога гласам(о)?

Жељко?

(мрзи ме да се враћам назад и прегледам - ако со напис`о. Овај мој колега уби са Радулом)

:)))

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...