Juanito Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Може то Гризли да ти среди са овима из ложе. Млађони and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Recite vi prvo sta je uradio kada ga toliko hvalite .... Ali ako je moguce bez onog VHS snimka na Youtube jer to sto neko moze da istrci 100 m za 15 sekundi ne znaci da moze da vodi monetarnu politiku... Tako gledajuci Milosevic je nekada napravio puno boilji izbor sa Panicem, uspesnim farmaceutom ... To sto je tim u kome je radio Radulovic napravio solidan siftware ne znaci nista za Narodnu Banku niti za finansije drzave ... To lici na ono Radmilovicevo, "Ide drug clan 'ebo te, clan biblioteke ....". Знаш онај податак да јавни сектор запошљава 700 000 људи ( а 15 година се није знао тај најобичнији податак )? То је урадио. Знаш када га је псовао директор Бора ( који је промијенио све могуће странке које су биле на власти ) када је министарство привреде кренуло са контролисањем јавних предузећа? Хеј, КРЕНУО ЈЕ СА КОНТРОЛОМ ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА! Па кривична пријава против УРС-ових лопова у СИЕПА који су приведени и оптужени? Увео је личне карте за скоро сва јавна предузећа. За 6 мјесеци, много је и све ово, брале. Више него што је Динкић урадио за године и године власти. Онда, што је изгледа показао да није рад да распродаје државну имовину тек тако ( чим га оптужују да је отјерао инвеститоре, који сигурно нису имали праведан уговор спреман ), нешто што би конзервативнијима овдје ваљда требало бити велики плус? Али залуду и ја проговорих. Не ваљају ови на власти који ништа не мијењају, не ваљају они који говоре о промјенама и праве заправо неке промјене. Не ваља нова власт, не ваља стара власт, не ваљају ови на власти, не ваљају они ван власти. Ваља ли ико? Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Знаш онај податак да јавни сектор запошљава 700 000 људи ( а 15 година се није знао тај најобичнији податак )? То је урадио. Није. Цифра од 780.000 фигурира већ пар година, ни он нема тачне податке, него маше том цифром. Сам је причао да није пописао све, него прича на основу процене. Хеј, КРЕНУО ЈЕ СА КОНТРОЛОМ ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА! Није. Псовали су га због "личних карти" предузећа. Контрола јавних предузећа не постоји, иако су се правили неки планови невезано за њега (који ће вероватно и да буду спроведени у овој новој влади, ал не што је сад неко много добар, него зато што више ни динар немамо за бацање). Па кривична пријава против УРС-ових лопова у СИЕПА који су приведени и оптужени? Свака част што ради свој посао, али то што обавља нешто што му је у опису радног места не може да му буде достигнуће. Више ми треба да се запитамо у каквом друштву живимо када не можемо да верујемо да неко испуњава оно што је законом обавезан да испуњава. Још један у низу демагога. Сети се Динкића или Ђелића када су дошли, све потпуно исто као Радуловић. Само што се овај преценио, па није остао довољно дуго да га сутра пљују управо сви ови што га данас дижу у небеса. Crveni Baron, Ћириличар, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Ja sam cuo da ce Radulovic da uvede zlatni stabdard pa ce da nam svane ... Nema nista od papira, on da valja ne bi se koristio u toaletu ... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Ja sam cuo da ce Radulovic da uvede zlatni stabdard pa ce da nam svane ... Ја сам чуо да ћемо сви златне ВЦ шоље да имамо, само да он дође на власт. Исплатиће и оних Динкићевих иљаду евра људима. Crveni Baron and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Ја сам чуо да ћемо сви златне ВЦ шоље да имамо, само да он дође на власт. Исплатиће и оних Динкићевих иљаду евра људима. Morace jako tanak sloj pozlate da se uradi ... nema previse zlata .. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Radulovic je kkasicna paljevina za Balkance. Dloveli ga kao on "strucnjak£ bio i na TV ... Pa smesnbo je samo reci da je neko kvalitetan jer se pojavio na nekoj tv stanici u interviju ... Ceca bi mogla da ga pregazi kao ekonomisrtu .. A ovi sto ga podrzavaju samo lepe link sa youtube ... Daj ljudi, uozbiljite se .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 DYNABLASTER, Crveni Baron, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Ђуро Станивук, DYNABLASTER, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Ali, da li primećujete nešto čudno u vezi sa poljem rada našeg inženjera? Gotovo neverovatno zvuči, ali po povratku u zemlju, naš ministar – inženjer elektrotehničkog fakulteta, svetski uspešan programer i softveraš, počinje da se bavi potpuno ekonomskim temama! Lukrativnim – mislim menadžerskim – mislim onima od kojih se u Srbiji zemlji najbolje živi! Ali nemojte samo zbog novca i njegove snalažljivosti odmah pokazati čistu zavist i ljubomoru prema našem inženjeru. Ne žurite toliko! Još niste sve ni čuli, a već vam se vrte milionske brojke u glavi. Polako! Treba imati na umu i trud našeg ministra. Naime, treba znati da se u međuvremenu naš ministar i dodatno školovao! Varate se ako ste mislili da je upisao neki oblik postdiplomskih studija na Elektrotehničkom ili nekom srodnom tehničkom fakultetu! Ne, nikako to! On je odslušao kurs i položio stručni ispit za obavljanje poslova stečajnog upravnika, i time uz već završeno visoko obrazovanje (a potreban uslov za upis kursa i polaganje stručnog ispita je diploma bilo kog fakulteta), i uz to je još potrebno samo da imate tri godine rada u struci sa tom istom diplomom fakulteta! Saša Radulović, inženjer elektrotehnike, nije sposoban da na tržištu Srbije živi od rada u svojoj struci! Šta biste pomislili za lekara koji bi radio kao licencirani stečajni upravnik? Znam! I ja bih! Pomislili biste: Bože, kakav li je on lekar, kada pored svog uloženog ogromnog truda i resursa (vreme, novac, rad) u sticanje svoje diplome, radi ovaj posao za koji mu je trebalo samo mesec – dva dana kursa, ili kao vozač kamiona, U Srbiji trenutno ima ukupno 459 licenciranih stečajnih upravnika. Kad pogledate u odnosu na broj inženjera elektrotehnike (desetine hiljada!), koji vam čine konkurenciju na slobodnom tržištu rada, ali i ideja, svakako je to više nego simboličan broj! Može se čak reći da zahvaljujući tako malom broju onih koji poseduju licencu stečajnog upravnika, oni nesumnjivo predstavljaju monopolsku grupu na tržištu Srbije Naš Saša Radulović, koji deklarativno priča o privatnom preduzetništvu, i hvali ga na sva usta, a mrzi sve što ima prefiks državno i javno, jer je navodno izvor celokupnog zla u našoj ekonomiji, kada je u pitanju njegov privatan interes, onda ga nalazi samo u radu sa državom! Od 459 licenciranih stečajnih upravnika, čak 264 su bili po obrazovanju diplomirani ekonomisti ili 57,5% od ukupnog broja licenciranih stečajnih upravnika! Sledeći po zastupljenosti među stečajnim upravnicima su bili naravno pravnici, kojih ima 90 ili 19,6%, što zajedno sa ekonomistima čini ukupno 77,1% licenciranih stečajnih upravnika! Kao što sam i očekivao, među stečajnim upravnicima najmanje ima onih koji su po obrazovanju sa prirodno-matematičkih ili biomedicinskih fakulteta, ukupno ih je bilo samo oko 60 ili 13% Inženjera elektrotehnike na ovom spisku ima samo dvojica ili 0,436% (od kojih je jedan naš ministar Saša Radulović!). Po tome bi se reklo da se naš dragi ministar, ljubitelj svemoćne konkurencije i slobodnog tržišta, sa uspehom rešio onog dela konkurencije, koji se odnosi na njegove kolege sa fakulteta! http://www.postar.rs/?p=9038 Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 :jtl2jq: Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Manolis, Grizzly Adams, Ћириличар and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Није. Цифра од 780.000 фигурира већ пар година, Ахам, океј онда. Свака част што ради свој посао, али то што обавља нешто што му је у опису радног места не може да му буде достигнуће. Више ми треба да се запитамо у каквом друштву живимо када не можемо да верујемо да неко испуњава оно што је законом обавезан да испуњава. Још један у низу демагога. Сети се Динкића или Ђелића када су дошли, све потпуно исто као Радуловић. Само што се овај преценио, па није остао довољно дуго да га сутра пљују управо сви ови што га данас дижу у небеса. Ово што ти подвукох. Зато је и "нешто" то што је радио свој посао. У корјену свега је тај проблем, не ради се оно што се треба радити, па заправо изгледа ка чудо да се нешто заправо и ради. И израда личних карти предузећа је неки облик њихове контроле ( контроле у ширем смислу, хајд ). Премлад сам иначе да се сјећам Динкића и Ђелића док су долазили на власт ( тад сам само пикао игрице ). Знам само да је Ђелић био суперстар попут Крстића и Радуловића, дошао из иностранства као стручњак, а Динкић, ако сам добро схватио, је у власт ушао јер је његова странка била у позицији у којој је СПС био на прошлим и претпрошлим изборима-имали су довољно гласова да одлучују кога ће да уцјењују ( пардон, преговарају ). Још један у низу демагога. Паразитски систем, паразитски систем, паразитски систем. Знам...његова мантра. Ал' та мантра је истина. управо сви ови што га данас дижу у небеса. Дижу га у небеса због тога што ( ће цитирам тебе ): Више ми треба да се запитамо у каквом друштву живимо када не можемо да верујемо да неко испуњава оно што је законом обавезан да испуњава. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Само што се овај преценио, па није остао довољно дуго да га сутра пљују управо сви ови што га данас дижу у небеса. Сад си ми заголицао машту. Шта би било кад би било... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука