Jump to content

Najveći dan u novijoj historiji a forumaši zabijaju glavu u pesak ko nojevi

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

I sta si hteo ovim da kazes?

Nema potrebe da idem u Grcku, vidim koliko je omladina svuda religiozna, svejedno da li su

pravoslavci, katolici ili protestanti.

Ili ti je neko svesteno lice reklo da je u Srbiji omladina jako religiozna? :D

Ja licno zaista jedino Grcku registrujem kao strogo pravoslavnu jer je uvek patrijarh ili

neki vladike prisutan kada su neke vazne drzavne manifestacije, a koje nikakve veze

nemaju sa crkvom.

То имаш и у Русији и Србији..

А по томе се не огледа Хришћанство неке нације..

Ти си тако написала..

Грчка је уласком у ЕУ добила сет закона који су је духовно и економски убили...

Србија је у довољној мери религиозна..колико Црква мало ради...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Sanjaju verovatno o Slovenskom carstvu ili Ruskoj imepriji u koju bi i nas prigrlili ko najmilije dete :)

hahahahah

Prigrlili bi nas znaš kako? 

Ko što su prigrlili ove mučenike što su jedva uspeli da se izvuku preko naše ambasade, iz Sočija. Držali ih na hlebu i vodi, a nisu ih ni plaćali. 

Те раднике су на цедилу оставиле наше фирме, попут "Путеви Ужице". То су све људи који тамо раде без дозвола за рад...што се тиче Руса, они их сматрају за илегалне...шта њих брига. Њих треба да плаћају наше фирме, а не Руси, тако да не лупај..Радим тамо доста и знам шта се дешава.

Нико не сања о словенском царству, не лапрдај...желим слободну земљу коју нико не уцењује.

Пре бих се удружио са црним циганином него са тим политичким шљамом и лицимурима са запада.

За шта су људи који су против Еу? Па они су само против уласка у ЕУ по сваку цену, а то што ваш хипнотисани мозак то не може да свари, ствар је патологије и параноје. Ко није самном, тај је противе мене...манемој, заболе ме баш за све вас.

Не значи да сам за било коју унију ако сам против европске.

......................................

Djuro, bez obzira na neslaganje sa bilo kim, ipak moras da vladas recnikom. Ovako ne moze da se razgovara. Za sad imas usmenu opomenu.

Administracija

Подели на овим сајтовима

Rekoh ja da su srbi u duši Karađorđevićevci. 

Pamet Miloševu zaboraviše na avliji.  

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Нико не сања о словенском царству, не лапрдај...желим слободну земљу коју нико не уцењује.

facenew22222222

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ako si za EU onda automatski nisi za hriscanstvo, jer EU ima zvanicno anti-hriscanske stavove, na primjer programe u skoli. Ne brukaj se vise.

A , tako znaci?

Pa u EU je skolski sistem totalno razlicit, kakve bre antihriscanske programe?

Cela E/U je hriscanska , zasto bi imali antihriscanske programe?

Подели на овим сајтовима

Rekoh ja da su srbi u duši Karađorđevićevci. 

Pamet Miloševu zaboraviše na avliji.  

ma kog miloša ti pominješ, šta pričaš ? miloš je uradio ono u ratu i krvi do koljena bez ikakvih drugih mogućnosti, sad bi vi mudri mirnodopski obrenovići da mlatite naknadno miloševom pameti....

Подели на овим сајтовима

Пре бих се удружио са црним циганином него са тим политичким шљамом и лицимурима са запада.

За шта су људи који су против Еу? Па они су само против уласка у ЕУ по сваку цену, а то што ваш хипнотисани мозак то не може да свари, ствар је патологије и параноје. Ко није самном, тај је противе мене...манемој, заболе ме баш за све вас.

Pa zabole i nas za vas petoro :D

Nego, imas ti neke represalije sto javno kazes da si protiv ulaska u EU?

Nemas, jel tako? Pa sto se bunis? Zivis u demokratskom , slobodnom drustvu,

smes da pricas sta hoces, a ono sto zelis to moras sam sebi da ostvaris.

Подели на овим сајтовима

zaviri malo u te programe, možeš naći na netu...

Ajde bre Kordun, sta pricas bez veze?

Sada da studiram po netu kakvi su programi u engleskim, francuskim ili svedskim skolama?

Pa bolji su mnogo nego nasi jer su nasa deca i po znanju skoro pa poslednja u Evropi.

Подели на овим сајтовима

Kada drzava krene sa EU integracijama onda se automatski pocinje zamjena vrijednosti, znaci zamjena hriscanstva-pravoslavlja sa novim satanistickim vrijednostima kao homofilija, naromanija, hedonizam itd.

Cekaj, nama Srbima da protestanti nametnu hedonizam? :D

Pa jel ti znas uopste sta je to?

Подели на овим сајтовима

Ajde bre Kordun, sta pricas bez veze?

Sada da studiram po netu kakvi su programi u engleskim, francuskim ili svedskim skolama?

Pa bolji su mnogo nego nasi jer su nasa deca i po znanju skoro pa poslednja u Evropi.

Kod nas skola ne valja zato sto su citav skolski sistem unistili evropejci u zadnjih 13 godina, bilo je bolje sve za vrijeme Milosevica.

Подели на овим сајтовима

Da se malo vratimo na hrišćanstvo to jest na Hristosa..

Šta je ono što je Bog dao ljudima, i što ih razlikuje mimo drugih živih stvorova.. 

Volju. 

Ako neko hoće mimo ljudske volje, već kroji drugima po svojem aršinu, onda on nije hrišćanin. 

Naravno da je dobro imati stav i mišljenje, ali o drugačijem mišljenju i stavu govoriti sa prezirom i represalijama, to je .. staljinistički. Znači ne-hrišćanski. 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Рече Вучић нешто слично већ:

Vučić: Neophodna promena svesti

Познати мамлаз и лажов Вучић

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...