Јаков. Написано Јануар 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Budalaštine. Iznosim svoje mišljenje. Da je trolovanje, ne bih ni učestvovao u temi. No da se vratimo Srbiji. Srbija je jedna od najgorih zemalja na svetu, koja može da se poredi sa južnoameričkim iz 70-tih i 80-tih godina prošlog veka. Srbija je jedna od najsiromašnijih zemalja na svetu, koja može da se poredi sa afričkim iz 70-tih i 80-tih godina prošlog veka. Srbija je večiti gubitnik u ratovima, koja je lošom politikom gubila sve ono što je krvlju sticala. Srbija je jedna od najkriminalnijih zemalja na svetu, koja može da se poredi sa Čikagom 30-tih godina prošlog veka. Zamenite reč Srbija sa rečju srbi. Sad vidite ovo.. Evropska Unija je jedna od najboljih zajednica na svetu, koja bi eventualno mogla da se poredi sa Novim Rimom (Vizantijom). Evropska Unija je jedna od najbogatijih zajednica na svetu, koja bi mogla da se poredi sa Arapskim sultanatima i emiratima. Evropska Unija je pobednik u svim ratovima, jer nijedan rat nije vodila. Evropska Unija se uspešno bori protiv kriminala. Zašto srbi (samim tim i Srbija) da ne budu tamo gde je bolje. Izaći iz blata je lako. Jer ti je neko već pružio ruku. Ne vidim da su rusi nešto pružili drugo sem štapa. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Ma daj bre, od kad si tako senzibilan? nije senzibilan nego paranoican... to je glavna odlika svih patriJota пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Ja sam za ulazak u EU samo zbog ovakvih stvari koje nam postavljaju kao uslov. četvrtak 23.01.2014 | 15:21 Uslov je i pozadina ubistva Đinđića Izvor: Beta Brisel -- Četiri poslanika Evropskog parlamenta traže da EK u pregovore o članstvu sa Srbijom kao uslov unese rasvetljavanje političke pozadine ubistva Zorana Đinđića. Oni predlažu da se to unese u poglavlje Pravosuđe i temeljna prava. Pismo generalnom direktoru Direktorata za proširenje u Evropskoj komisiji Kristijanu Danijelsonu uputili su izvestilac za Srbiju u EP poslanik liberala Jelko Kacin, poslanik Evropske narodne partije Arno Danžan, kao i poslanici socijalista i zelenih, Marija Elena Kopa i Marije Kornelisen. Četvorica poslanika glavnih političkih grupa u EP su to zatražili naglašavajući da se vladavina prava u Srbiji neće moći učvrstiti bez rasvetljavanja zločina režima Slobodana Miloševića i potpune istrage ubistva Đinđića, "čiji su izvršioci iza rešetaka, a podstrekači i dalje na slobodi". "Štaviše", predočili su oni, "nedavne spekulacije da bi bivši šef Miloševićeve tajne policije mogao biti pušten iz zatvora ako sarađuje s tužilaštvom, samo su dodatni uzrok našoj zabrinutosti da bi posebni interesi skovani pod Miloševićevim režimom mogli biti dovoljno žilavi da zaustave ili uspore i oslabe reforme sadašnje vlade" u Srbiji. Oni su podvukli da su pregovori EU sa Srbijom od istorijske važnosti i da zato reforme za istinsku vladavinu prava imaju značaj za ceo region, koji "i dalje trpi posledice ratova iz '90-ih i u teškoj je ekonomskoj i finansijskoj krizi". Oni su istakli da predlažu da se pregovori sa Srbijom o poglavljima 23 i 24 u potpunosti otelotvore "tako što će se kao bitno važno, u pregovarački okvir sa Srbijom uneti stav o zločinima Miloševićevog režima i njegovih tajnih službi". I kako su podvukli, "stav EU konkretno mora biti da se zahtevaju rezultati u tim slučajevima, a to su politička pozadina ubistva Đinđića, ubistva novinara i ostalo, i da se traži da rešavanja tih slučajeva budu prelazni ili uslovi za okončanje pregovora o poglavlju 23". "Mi smatramo da bi ove mere imale dalekosežne posledice za otklanjanje opasnih nedostataka u obaveštajnom sistemu Srbije, koji je zadržao veze s organizovanim kriminalom", obrazlažu svoj zahtev četvorica poslanika EP. To bi, podvlače oni, "bio i konačni test za nezavisnost i delotvornost srpskog pravosudja". "Ukratko, mi snažno verujemo da se vladavina prava u Srbiji neće moći učvrstiti sve dok ne bude u potpunosti i celovito istražena politička pozadina ubistva premijera Zorana Đinđića", stavljaju do znanja Kacin, Danžan, Kopa i Kornelisen. Poslanici EP su zaključili da iako je "srpsko pravosuđe uspelo da izvršioce Đinđićevog ubistva stavi u zatvor, oni koji su ih podstakli da počine taj tragični čin su i dalje na slobodi". Takođe su izrazili spremnost za sastanak sa Danijelsonom kako bi sa njim "razmenili mišljenja o ovom važnom pitanju i najboljem načinu da se s tim u vezi postupi". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 nije senzibilan nego paranoican... to je glavna odlika svih patriJota A ti samo gledas gdje ces nanjuskati koju paru, nije vas briga za cast..To je glavna odlika svih izdajnika. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 A ti samo gledas gdje ces nanjuskati koju paru, nije vas briga za cast..To je glavna odlika svih izdajnika. On paru, ja kosmicku pravdu za rasvetljenje ubistva Djindjica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Testosterona vise norme......... Izvini, a da li sam ja ovde tema i moji hormoni? Na ovoj ozbiljnoj temi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 On paru, ja kosmicku pravdu za rasvetljenje ubistva Djindjica. Ja sam za pravdu rasvetljenja ubistva preko 2000 nevinih civila i gradjana Srbije. obi-wan and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Izvini, a da li sam ja ovde tema i moji hormoni? Na ovoj ozbiljnoj temi? Zasto mislis da se to odnosi na tebe? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 nije senzibilan nego paranoican... to je glavna odlika svih patriJota prvo si trebao pročitati kojim povodom sm se ja pobunio pa ona davati svoje sudove o tome,ovako si skroz promašio sa komentarom,radilo se o trolovanju.... ali kad si već pomenuo patriote u pogrdnom kontekstu, što ovoj našoj cjenjenoj administraciji nije nikakv problem, onda se moram nadovezati, tačno je da se mi patriote razlikujemo od vas računovođa u mnogo čemu al se ne bi složio sa paranojom, ne kontaš ti uopšte u čemu je stvar, nemaš to u sebi, to je jasno kao kristal Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Pa vidi, ti si uzela Svedsku kao primer, a nije tacno ni to sto si napisala jer je donet novi zakon, a koji kaze: Religiöse Elemente an schwedischen Schulen wieder erlaubtvon Karsten » 16. Dezember 2013 13:08 Bei Abschluss- und Weihnachtsfeiern in schwedischen Schulen sollen künftig doch wieder religiöse Elemente erlaubt sein. Die bürgerliche Regierung hat einen neuen Gesetzesvorschlag auf den Weg gebracht, mit dem Schüler wieder christliche Psalmen singen und auch Pfarrer aus dem Weihnachtsevangelium vorlesen dürfen. Seit einer Änderung der Schulrichtlinien Ende letzten Jahres waren solche christlichen Elemente bei Weihnachtsabschlussfeiern untersagt. Die schwedische Tradition, solche Schulfeiern in Kirchen abzuhalten, war doch weiterhin gestattet unter der Vorgabe, das „gemeinschaftliche Zusammenkommen“ in den Vordergrund zu rücken...(Quelle: Radio Schweden) Weiterlesen: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2108&artikel=5734715 Viele weitere Nachrichten aus Schweden: http://www.schwedenstube.de/category/schweden-nachrichten Znaci da se samo godinu dana nije slavio Bozic u svedskim skolama. U Francuskoj je religija strogo dovojena od drzave jos poodavno. U Nemackoj je predmet religija uvek postojao i postoji u skolama, naravno deca ateista ili drugih konfesija nisu obavezna da prate nastavu. Nego, imas ti o temi nesto da kazes, ili sada treba pojedinacno da guglamo za svaku drzavu u EU da bi ti dokazali da pojma nemas. Дакле, све линкове које си поставила за читање (посебно, sverigesradio.se) ниси сам/а добро прочитала. Значи, само је речи о покретању новог законодавног предлога (у будућности). Шта год писала предмет се не зове „Хришћанство“ него "Религиозно знање" или religiöskunskap - онако како сам написала. Значи појма немаш шта значи religiöskunskap! Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 A ti samo gledas gdje ces nanjuskati koju paru, nije vas briga za cast..To je glavna odlika svih izdajnika. Hehe... Jel ti krivo? Kinta kaplje sa svih strana, kad jednom krenes da izdajes zemlju po forumima... Ove ekonomske mere Vuciceve ne mogu ni da me ogrebu kolko sam placen sa zapada :-D Ps. Hvala sto potvrdjujes ono sto sam napisao o paranoji ;-) RYLAH је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Дакле, све линкове које си поставила за читање ниси сам/а прочитала. Значи, само је речи о покретању новог законодавног предлога. Шта год писала предмет се не зове „Хришћанство“ него "Религиозно знање" или religiöskunskap Ja sam samo u dve reci napisala da nov zakon predvidja da se ponovo slavi Bozic u skolama. Nego, pusti bre skole po Svedskoj i UKI, zar nije ovo divna vest da nas uslovljavaju rasvetljavanjuem ubistva Djindjica? Kao da su mene pitali Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Ja sam samo u dve reci napisala da nov zakon predvidja da se ponovo slavi Bozic u skolama. Nego, pusti bre skole po Svedskoj i UKI, zar nije ovo divna vest da nas uslovljavaju rasvetljavanjuem ubistva Djindjica? Kao da su mene pitali Написала си jer je donet novi zakon, ниси написала да се предвиђа. Да ли разликујеш те две ствари? Мени се повраћа! Пг је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Hehe... Jel ti krivo? Kinta kaplje sa svih strana, kad jednom krenes da izdajes zemlju po forumima... Ove ekonomske mere Vuciceve ne mogu ni da me ogrebu kolko sam placen sa zapada :-D Ps. Hvala sto potvrdjujes ono sto sam napisao o paranoji ;-) Krivo? Nije mi krivo nego mi vas zao.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Ja ovde uopste ne vidim nekakvo trolovanje. Ne vidis ti ovde stosta. Ali nova si, to je razumljivo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука