Jump to content

Najveći dan u novijoj historiji a forumaši zabijaju glavu u pesak ko nojevi

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

Pisem kako pisem, moj iPhone pise tako I mrzi me da ispravljavam a posebno za tebe. Al si mi spustio, vau. Drugo, moj nacionalni identitet je 2.0 verzija od tvog. A to je zbog toga sto su me moji roditelji vaspitali da su Srbi najbolji na svetu, a ja kao dete sve Sam verovala Dok ih nisam upoznala. Tacno imam osobine drugih naroda Ali takodje najbolje od Naseg. Ima dobrog I losog kod nas kao I kod drugih naroda; s razlikom ja ipak stojim da se nas napacen narod vrti u krug I kao ker lovi svoj rep.

Аnd especially for me?

Није твој iPhone проблем, ни то што пишеш, нит сам ти ишта ту нарочито и "spustio". Нити грми, нит се земља тресе, проблем је што пишеш србски, "vau", а размишљаш амерички. И то се примети.

Patriotizam nije ideologija, to je stvar kućnog vaspitanja. To te nauči baba.

Можда ти и размишљање Моме Капора буде занимљиво, а за овај...

Ako hoces da znas odgovor naroda dizajniraj anketu, napravi socijalno istrazivanje, ja ti mogu pomoci jer Sam to studirala. Pa onda kad imas represantivni primerak I analiza utvrdi tvoju pretpostavku, onda I Samo onda mozes nesto da tvrdis sa sigurnoscu.  :)

JARKxZD.gif

... "represantivni primerak" чак имам и илустрацију, да не речем design Inspiration, што би се 'но казло, "к'о куче у лифту" gif animation.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Patriotizam nije ideologija, to je stvar kućnog vaspitanja. To te nauči baba.

ovo je glupost žešća,patriotizam je dublja stvar ličnosti, a ne vaspitanja ,no oni koji to nemaju kao sastavni dio svoje ličnosti pokušavaju da nazru šta je to i kakvog je oblika pa lupetaju...

to kao kad bi išao učiti nekog kako se voli....

Подели на овим сајтовима

Јел kordun, ти то опет губиш концентрацију?

zašto misliš da gubim koncentraciju, pojasni malo...

ja sam se osvrnuo na ovaj zaključak od tog mome kapora što si ti stavio zato što je to bez veze zaključak,ne odgovara istini...

zašto bi zbog toga gubio koncentaciju nije mi jasno

Подели на овим сајтовима

ovo je glupost žešća,patriotizam je dublja stvar ličnosti, a ne vaspitanja ,no oni koji to nemaju kao sastavni dio svoje ličnosti pokušavaju da nazru šta je to i kakvog je oblika pa lupetaju...

to kao kad bi išao učiti nekog kako se voli....

Kako se usudjujes da posumnjas da najveci srpski patriota moze da kaze zescu glupost?

Momo Kapor je je reper za srBski patriotizam. On je iz Sarajeva, on Srbe dobro poznaje.

A inace cenim da se Zub zayebavao.

Подели на овим сајтовима

Kako se usudjujes da posumnjas da najveci srpski patriota moze da kaze zescu glupost?

Momo Kapor je je reper za srBski patriotizam. On je iz Sarajeva, on Srbe dobro poznaje.

A inace cenim da se Zub zayebavao.

ne razumijem uopšte zašto misliš da meni treba neki usud da bi ja nešto rekao, ja baš nemam autoritete , posebno ne u sagledavanju stavri oko sebe, rekao sam da je to glupost, taman da je izjavio Njegoš opet bi bila za mene glupost....

Подели на овим сајтовима

zašto misliš da gubim koncentraciju, pojasni malo...

ja sam se osvrnuo na ovaj zaključak od tog mome kapora što si ti stavio zato što je to bez veze zaključak,ne odgovara istini...

zašto bi zbog toga gubio koncentaciju nije mi jasno

Добро, да узмемо да је случајно, зааанееесууу сее љууудиии итсл... Немој више тако да ми се "osvrćeš". И прошли пут си шибицарио, чуп'о из контекста, тер'о шес'-пет пута да ти објашњавам једно-исто...

Подели на овим сајтовима

Добро, да узмемо да је случајно, зааанееесууу сее љууудиии итсл... Немој више тако да ми се "osvrćeš". И прошли пут си шибицарио, чуп'о из контекста, тер'о шес'-пет пута да ти објашњавам једно-исто...

brate ne znam čemu postavljaš taj link tamo te niko nije shvatio osim tebe samog,niko ne kapira šta si htjeo da kažeš,ja i još neko smo te zamolili da pokušaš još koji put da objansiš ali te ja nisam kontao uopšte....

trubio si o nekoj mojoj kontradiktornosti o stanju u r. srpskoj i srbiji,ocuvanij ije patriotizam tamo nego u srbiji i ti kazes s atime da se slazes a kordun je kontradiktoran jer zivi u srbiji, to je bila neka poenta koja se dala razmrsiti tamo, samo sto ti ta konstrukcija bez veze, ako te baš interesuje javi se na PM pa ću ti reći moj lični slučaj zašto je to tako kako je.

a ovdje sada nemam pojma na šta ciljaš, al zaista, nećeš valjda poistovjetiti vaspitanje sa ličnošću, drugo ne znam na šta bi mogao ciljati ali zaista, kada nekog kritikuješ minimum nekog reda bi bilo da objasniš svoju kritiku

Подели на овим сајтовима

ne razumijem uopšte zašto misliš da meni treba neki usud da bi ja nešto rekao, ja baš nemam autoritete , posebno ne u sagledavanju stavri oko sebe, rekao sam da je to glupost, taman da je izjavio Njegoš opet bi bila za mene glupost....

Vidi se da nisi iz Srbije :)

Подели на овим сајтовима

Vidi se da nisi iz Srbije :)

justina nisam iz srbije, ali nije to ni bitno, ljudi se ne love za pojedinačne rjieči već za poente, čitao sam preključe kako si lovila nekog za to što je napisao iranski jezik i ti se se baš za to uhvatila, a sve ono ostalo ti nije bilo bitno i šta ja sad da mislim....

prevario sam se za riječ,umjeto usuđivanje napisao usud da bi tebe obradovao, jesi li zadovoljna? hoćeš još par komada ? samo javi...

Подели на овим сајтовима

...

Види kordun:

1.   елементарна логика;

2.   појмовно разликовање;

3.   чак и кад би ову скраћеницу PM доживео као personal message по природи сам изузетно некомуникативан;

4.   ако наставиш овако да ме цимаш нећу више никад ништа с тобом озбиљно да причам, има само да те ложим.

Подели на овим сајтовима

justina nisam iz srbije, ali nije to ni bitno, ljudi se ne love za pojedinačne rjieči već za poente, čitao sam preključe kako si lovila nekog za to što je napisao iranski jezik i ti se se baš za to uhvatila, a sve ono ostalo ti nije bilo bitno i šta ja sad da mislim....

prevario sam se za riječ,umjeto usuđivanje napisao usud da bi tebe obradovao, jesi li zadovoljna? hoćeš još par komada ? samo javi...

Varas se, uopste nisam reagovala na taj usud jer je iz recenice jasno sta mislis.

Mi  se uopste ne razumemo na ovom "patriotizmu". pa ja necu vise.

Подели на овим сајтовима

Види kordun:

1.   елементарна логика;

2.   појмовно разликовање;

3.   чак и кад би ову скраћеницу PM доживео као personal message по природи сам изузетно некомуникативан;

4.   ако наставиш овако да ме цимаш нећу више никад ништа с тобом озбиљно да причам, има само да те ложим.

brate na stranu tvoje nipodaštavanje i gordost u komunikaciji, ali što se prenošenja svojih misli na druge tiče nisam sreo većeg antitalenta od tebe, misliš da su drugi dužni da ti čitaju nedorečene misli... 

pominješ elementarnu logiku i pojmovno razlikovanje da nipodištavaš sagovornika, mnogo si drzak a i sam taj alat sa kojim nipodištavaš ti je glup, pošto pojmovno razlikovanje spada u tu elementarnu logiku,nema potrebe da ih razdvajaš...

loviš ljude za pojedinačne riječi i misliš da si šta ?

Подели на овим сајтовима

Важи...

trubio si o nekoj mojoj kontradiktornosti o stanju u r. srpskoj i srbiji,ocuvanij ije patriotizam tamo nego u srbiji

Може се рећи како су Србској доживели национално отрежњење, и то силом прилика, а остало би већ било грудвање терминима које се озбиљно граничи са шовинизмом.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...