Милан Ракић Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 дакле, ако мислите да су Гуча и EXIT икона некакве ''прве'' и ''друге'' Србије, много грешите. 8086.gif Pontifex Emeritus and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 кад се у трансу бацам са стејџа у разуларену масу, пијани ортаци ме дочекују на рукама, много сам тежак па им испадам на земљу Будим се под шатором, Наоми из Немачке ми држи лед на глави :0102_laugh: Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 so.. what's your cup of tea Pa nisam za masovna okupljanja, vise za neke intimne varijante. Koncerti u pozoristima, sama pozorista, opusteni jazz barovi, pa i klubovi mi dodju ok. Negde gde ne moram da se ,,tiskam'' sa narodom. Volim komociju. Tako da mene nece biti ni na Egzitu, a ni u Guci. Iako nemam nesto protiv, mada mislim da je rec o velikoj razuzdanosti ljudi.. Срђан Ранђеловић, ines and Draga Petrovic-Nina је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 ja volim mnogo rock n roll , lijepo je sto je naš Exit izrastao u veliki festival, sam više nisam voljan da ga posjećujem zbog te alkohol i narko kulture koja je uzela maha, ljudi tamo dolaze da orgijaju a ne samo zbog muzike,to mi smeta... ipak mislim da je Exit jako daleko od Woodstock-a i recimo Rock in Rio festivala .... sudeći i po bendovima koji nastupaju a i po broju posjetilaca.... previše smo mi mala zemlja da bi imali jači festival, lijep aje ova nagrada,al je prenaduvana realno Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Pa nisam za masovna okupljanja, vise za neke intimne varijante. Koncerti u pozoristima, sama pozorista, opusteni jazz barovi, pa i klubovi mi dodju ok. Negde gde ne moram da se ,,tiskam'' sa narodom. Volim komociju. Tako da mene nece biti ni na Egzitu, a ni u Guci. Iako nemam nesto protiv, mada mislim da je rec o velikoj razuzdanosti ljudi.. e brate a kolektivni duh kad si jedno sa ostalih 100 000 ljudi, to trebaš da osjetiš Сунчица. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 На егзиту сам био само једном и то давно. Гостовала је једна од мојих омиљених група, а и имао сам карте за џабе. Код егзита ми се не свиђа што су 90% бендова неке гаражне групе, а ови их најаве као да су светске звезде. Не свиђају ми се ни странци који се понашају као стока. Добро, на толику количину људи, нормално је да буде и таквих. Има још пар ствари које ми се не свиђају, али добро. Draga Petrovic-Nina, kordun and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 На егзиту сам био само једном и то давно. Гостовала је једна од мојих омиљених група, а и имао сам карте за џабе. Код егзита ми се не свиђа што су 90% бендова неке гаражне групе, а ови их најаве као да су светске звезде. Не свиђају ми се ни странци који се понашају као стока. Добро, на толику количину људи, нормално је да буде и таквих. Има још пар ствари које ми се не свиђају, али добро. exit i jeste zasnovao svoju moć na garažnim bendovima, zato je i uspješan, jer mnogi ljubitelji muzike u tim garažni bendovima nađu zlatni rudnik.... exit ne bi imao nikakve šanse da se nije bazirao baš na tim garažnim bendovima i još našom srpskom rok scenom koja je ogromna za malu zemlju kakva smo mi....volio bi i ja da na exitu svira metallica,ozi ozborn, iron maiden, guns n roses i slični, al od tog nema ništa... Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 @@kordun, Слажем се, само што их ови најаве као да Мадона гостује, а оно неки за које ни њихове комшије нису чуле Никола Поповић and kordun је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Не знам како је ово изгласано, али оно кад је проглашен за најбољи фестивал југоисточне Европе или тако нешто, то је било интернет гласање. А зна се да смо по кликтању најјачи на свету. Умало да Ђавоља Варош тако добије награду, само зато што ревносно кликћемо. Мислим да и овде пише негде да је гласала публика , не знам на који начин, и извођачи. Иначе, само да кажем, да не испаднем тотални хејтер Био сам на Екситу (како га зову оснивачи) нулте године и још неколико пута док сам још био млад и волим тај фестивал и драго ми је да постоји. Али познаваоци кажу да је Сигет и даље бољи, по извођачима који долазе. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 e brate a kolektivni duh kad si jedno sa ostalih 100 000 ljudi, to trebaš da osjetiš ma jok, ja sam previse senzitivan da bih se uljuljkivao u mase, a verujem da je mocno Draga Petrovic-Nina је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Једина асоцијација која ми пада на памет када је у питању егзит јесте егзорцизам. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Draga Petrovic-Nina Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Meni cudno skroz,voleti exit ,a mrzeti rock i metal,isterivanje djavola i isterivanje sirine pravoslavlja sve same krajnosti,al to je valjda tako kod nas. the earth has music for those who listen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Кад смо већ код тога прва асоцијација на ширину Православља - широк пут. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Не знам како је ово изгласано, али оно кад је проглашен за најбољи фестивал југоисточне Европе или тако нешто, то је било интернет гласање. А зна се да смо по кликтању најјачи на свету. Умало да Ђавоља Варош тако добије награду, само зато што ревносно кликћемо. Мислим да и овде пише негде да је гласала публика , не знам на који начин, и извођачи. Иначе, само да кажем, да не испаднем тотални хејтер Био сам на Екситу (како га зову оснивачи) нулте године и још неколико пута док сам још био млад и волим тај фестивал и драго ми је да постоји. Али познаваоци кажу да је Сигет и даље бољи, по извођачима који долазе. Exit (Literary Serbian: Егзит, Egzit) (also known as State of Exit) is award winning summer music festival which is held at the Petrovaradin Fortress in a city of Novi Sad, Vojvodina, Serbia. It was officialy proclaimed as the 'Best Major European festival' at EU Festival Award which was held in Groningen in January 2014. EU Festival Award is considered as one of the most prestigue festival award in the world, and for 2014 ceremony 620,000 people voted choosing between 360 festivals from 34 countries.[1] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Exit (Literary Serbian: Егзит, Egzit) (also known as State of Exit) is award winning summer music festival which is held at the Petrovaradin Fortress in a city of Novi Sad, Vojvodina, Serbia. Зна ли неко зашто су одлучили да покваре и овај (иначе сјајан фестивал) тиме што ће га од ове године "поцијепати" на двије сасвим различите локације ??? Сунчица. је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука