Jump to content

Zabranjena istorija srba

Dejan_kv

Препоручена порука

Ma ja momentalno citam neku erotiku, mogu da ti preporucim nesto na PM. :D

Covek, kao i ti ( ali je za tebe razumljivo jer si sa Harvarda) ima problem sa srpskim pa i ti i on tu i tamo

pisete nerazumljivo. Njemu advokat nije potreban, cuvaj svoje znanje za svoj posao.

Ja nemam problema sa srpskim, daj neki argument umesto uvreda: drugo mrzi me da ispravljam: Trece, hvala erotiku ne citam a I ne znam zasto bih jer je to neprirodna neliteratura, takodje ja Sam zena a ne covek...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 281
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ljudima koji su otisli u AU, USA ili Kanadu mnogo je jednostavnije ( mozda i teze, ne znam) nego nama koji smo u

Evropi, samo dva sata leta do Beograda, povratna karta 130 evra pa imas utisak kao i da

zivis u Srbiji i zato mislis i zelis nesto barem svojim glasom da promenis. Promena nece

biti jos dugo jer su na vlasti deca i unuci bivsih komunistai tu nema pomoci,

verovatno ce i praunuci biti sledeci premijeri i ministri. Uostalom covek koji bira mora da menja

svoju svest is avest, ali nema od koga da cuje i sazna sta i kako funkcionise pravna drzava i zakonodavstvo.

Mozda i ne zeli.

Ne moj da mi kazes sa Letis 2 sata da bi glasala?

Zivot ovde jeste bio borba za mene ovih 8 god. Ali u Srbiji bi I TA borba bila nemoguca

Подели на овим сајтовима

Ama batali se tih gluposti vise covece, pismen si valjda. Cuo si za pojmove "starosedelac" i "doseljenik" ? Nisi u stanju da shvatis te pojmove ili sta je u pitanju? Postoje starosedeoci i dosljaci. Imas starosedeoce od nekoliko decenija ili vekova i dosljake kod njih. Imas starosedeoce od nekoliko milenijuma i dosljake. 

Isto imas neke ljude koji su u evripi 20 000 goduna i druge koji su 5 000.

Razumem pojmove starosedelac i došljak samo korišćenje istih u smislu starosti haplogrupa na način na koji ih ti koristiš je idiotizam, iz razloga koje sam već objasnio.

Takođe i veoma bitno je to da su u pitanju GRUPE, i da ne možeš celu grupu "I" da posmatraš kao Srbe, jer kod Srba preteže varijanta I2a1b (M423) koja NIJE STARA 20.000 godina (tada je originalna "I" nastala), već oko 2.500 godina.

Takođe je veoma bitno da shvatiš da to što je neka mutacija nastala na Balkanu (ili na Bliskom istoku) NE ZNAČI da tu niko nije živeo pre nego što je mutacija tu nastala... naprotiv...

Srbi, 2/3 nasih predaka su na balkanu bili najmanje jos od neolita. Jel ti ovo jasno?

Ne zna se da li su bili na Balkanu sve vreme, jer su mogli biti bilo gde na područuju na kojem su živeli ljudi sa tom haplogrupom a to je skoro cela Evropa. Da li ti je to jasno? Ili da samo preokrenem u pitanje: na osnovu čega bi mogao da znaš da preci Dinaraca nisu živeli u Nemačkoj i doselili se na Dinaru pre 1500 godina?

Upravo 2/3 jer 42% su haplo tip I koji je nastao, mutirao na balkanu pre 20-25 000 godina i dodatnih 20% haplo tipa E koji je migrirao pre nekih 7-8000 godina na balkan. E vidis to su te 2/3 Srba , to jest nasih predaka.

E haplogrupa je nastala u Africi pre oko 30.000 godina... tvojom logikom, Srbi su i starosedeoci Afrike.

Varijanta E1b1b1a1b V13 je kod nas zastupljena sa oko 20%... verovatno je nastala na Balkanu pre 8000-10000 godina a možda i na Bliskom istoku... inače, najviše je ima među Albancima (oko 30-45%).

I mi smo upravo Srbi. I dinarci. I starosedeoci. I nasi pretci su bili ovde i pre Ilira i Grka i Tracana i Dacana i Latina i Rimljana i Slovena ... Bili su na Balkanu kada nikoga vise nije bilo u Evropi ...Osim Skandinavaca posto su i oni sa Balkana potekli ..

Srbi su Sloveni...

Zna se. Upravo na Balkanu. Evo pogledaj.

http://www.eupedia.c...ps_europe.shtml

Očigledno nisi pročitao Disclaimer te stranice.

Disclaimer

The information about the origin and ethnic association of haplogroups on this website should not be read as hard facts, but, as is often the case in science, as a model in constant evolution based on the present knowledge and understanding (of the authors). Whenever the advancement of genetics couldn't provide irrefutable answers, we have attempted to provide the most likely and logical hypothesis based on archeological, historical and linguistic evidence. This page is being updated regularly to keep up with recent studies giving additional insights or rectifying possibly erroneous theories. Feel free to add comments or share your opinion on the forum.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Razumem pojmove starosedelac i došljak samo korišćenje istih u smislu starosti haplogrupa na način na koji ih ti koristiš je idiotizam, iz razloga koje sam već objasnio.

Takođe i veoma bitno je to da su u pitanju GRUPE, i da ne možeš celu grupu "I" da posmatraš kao Srbe, jer kod Srba preteže varijanta I2a1b (M423) koja NIJE STARA 20.000 godina (tada je originalna "I" nastala), već oko 2.500 godina.

Takođe je veoma bitno da shvatiš da to što je neka mutacija nastala na Balkanu (ili na Bliskom istoku) NE ZNAČI da tu niko nije živeo pre nego što je mutacija tu nastala... naprotiv...

Ne zna se da li su bili na Balkanu sve vreme, jer su mogli biti bilo gde na područuju na kojem su živeli ljudi sa tom haplogrupom a to je skoro cela Evropa. Da li ti je to jasno? Ili da samo preokrenem u pitanje: na osnovu čega bi mogao da znaš da preci Dinaraca nisu živeli u Nemačkoj i doselili se na Dinaru pre 1500 godina?

E haplogrupa je nastala u Africi pre oko 30.000 godina... tvojom logikom, Srbi su i starosedeoci Afrike.

Varijanta E1b1b1a1b V13 je kod nas zastupljena sa oko 20%... verovatno je nastala na Balkanu pre 8000-10000 godina a možda i na Bliskom istoku... inače, najviše je ima među Albancima (oko 30-45%).

Srbi su Sloveni...

Disclaimer

The information about the origin and ethnic association of haplogroups on this website should not be read as hard facts, but, as is often the case in science, as a model in constant evolution based on the present knowledge and understanding (of the authors). Whenever the advancement of genetics couldn't provide irrefutable answers, we have attempted to provide the most likely and logical hypothesis based on archeological, historical and linguistic evidence. This page is being updated regularly to keep up with recent studies giving additional insights or rectifying possibly erroneous theories. Feel free to add comments or share your opinion on the forum.

A ti ne shavatas jednu prostu stvar. Ne zanima mene ime SRBI vec me u mom konkretnom zlucaju zanima BILBIJA i njegovi pretci i od kada su na balkanu. Tako da MOJI PRETCI nisu se naselili u 6 veku vec su ziveli na Balkanu zadnjih nekoliko hiljada godina ili desetina hiljada godina. A da li su se doselili sa teritorije nemacke pre koju hiljadu godina- Moguce je i to ali sve se to da utvrditi i utvrdice se upravo na osnovu DNK. Poenta je u tome da ja ne mogu biti nikako dodeljenik na Balkan a ni u evropu. Jezik kojim govorm je srpski slovenskog porekla  i mozda su ga moji pretci prihvatili u odredjenom trenutku ali time nisu postali DOSELJENICI vec su i dalje STAROSEDELACKO stanovnistvo kao recimo kako se kaze za Rumune. A moze biti i da su sloveni prihvatili jezik mojih redaka i da su tako nastali slovenski jezici. A moze biti i da je Srpski mesavina slovenskog i starosedelackog jezika ....varijanti ima koliko hoces. U svakom slucaju, moja kultura, i kultura i jezik moga nadoda , Srpskog, je STAROSEDALACKA kultura i jezik.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pa jesu li ovih 20% se naselili u 6 veku ili su bili vec ovde?

Plus onih 42%   haplo tipa I ( sve skupa 62 % ) .Nastao pre nekih 25 000 upravo na balkanu. Sto ce reci da je 0d 30-45 albanaca doseljenicko stanovnistvo ..

Подели на овим сајтовима

Disclaimer

Procitao sam i ovo i 

Whenever the advancement of genetics couldn't provide irrefutable answers, we have attempted to provide the most likely and logical hypothesis based on archeological, historical and linguistic evidence

I naravno, zato i kazem hvala amerima sto su desifrovali DNK pa cemo moci da naucno utvrdimo nase poreklo i trajanje na ovim prostorima.

Подели на овим сајтовима

Ima ih 27% medju albancima , 20 % medju Srbima, 21% medju grcima, 27% medju Crnogorcima ....

pa ti vidi ...

Подели на овим сајтовима

Srbi su Sloveni...

Srbi govore jezik koji pripada grupi slovenskih jezika kao sto francuzi govore jezik koji pripada grupi latinskih jezika ali francuzi nisu latini kao sto ni srbi nisu sloveni.

Подели на овим сајтовима

Srbi govore jezik koji pripada grupi slovenskih jezika kao sto francuzi govore jezik koji pripada grupi latinskih jezika ali francuzi nisu latini kao sto ni srbi nisu sloveni.

Kazes da te zanima samo poreklo tvoje linije, ali ti prvi to poreklo projektujes na citav narod... nismo valjda svi Bilbije? (ne daj boze...).

Otkud znas da samo tvoja familija nije starosedeoc a svi ostali srbi dosljaci? Mozda je  i tako bilo...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

A ti ne shavatas jednu prostu stvar. Ne zanima mene ime SRBI vec me u mom konkretnom zlucaju zanima BILBIJA i njegovi pretci i od kada su na balkanu. Tako da MOJI PRETCI nisu se naselili u 6 veku vec su ziveli na Balkanu zadnjih nekoliko hiljada godina ili desetina hiljada godina.

Radio si DNK analizu? Koju haplogrupu imaš?

Poenta je u tome da ja ne mogu biti nikako dodeljenik na Balkan a ni u evropu.

Ti ne možeš jer si ti svakako starosedelac na Balkanu a doseljenik u Italiji.

Jezik kojim govorm je srpski slovenskog porekla  i mozda su ga moji pretci prihvatili u odredjenom trenutku ali time nisu postali DOSELJENICI vec su i dalje STAROSEDELACKO stanovnistvo kao recimo kako se kaze za Rumune. A moze biti i da su sloveni prihvatili jezik mojih redaka i da su tako nastali slovenski jezici. A moze biti i da je Srpski mesavina slovenskog i starosedelackog jezika ....varijanti ima koliko hoces. U svakom slucaju, moja kultura, i kultura i jezik moga nadoda , Srpskog, je STAROSEDALACKA kultura i jezik.

Poslednja rečenica je svakako u kontradikciji sa onim što si do sada napisao... kultura i jezik tvog naroda nisu neolitski, već su nastali daleko kasnije...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Poslednja rečenica je svakako u kontradikciji sa onim što si do sada napisao... kultura i jezik tvog naroda nisu neolitski, već su nastali daleko kasnije...

OK. srpski jezik i kultura nisu neolitski ali nisu nastali ni u 6 veku vec su rezultat mesavine razlicitih kultura ali poenta je da dobar deo kulturnog, jezickog insvakok drugog nasledja srba vodi poreklo od starosedelavca balkana. I ne moze se reci da su se srbi naselili na balkan u 6. veku. Mize se reci da je slovensko naseljavanje izvrsilo u 6 veku veliki uticaj na starosedelacko stanovnistvo balkana koje prihvatilo slovenski jezik itd.

Ja licno nsam radio DNK test mada planiram, nije ni nesto skupo, oko 150 $. Ali sve jedno, dovoljan broj srba jeste radio i rezultati su poznati. 42% haplo tip I2, 20% E1Bib, to je 62% a ta populacija je od neolita na balkanu. I za njih i za narod koji ima toliko pripadnika STAROSEDELACA Balkana pre dolaska Slovena se ne moze reci da se naselio u 6. veku.

Подели на овим сајтовима

Kako to da razumem? Da li to ima veze sa cinjenicom da sam ja zena i to vrlo pametna, humana, obrazovana?

Da li je ovaj forum iskljucivo za muskarce?

Da li sam ja ovde nepozeljna zbog svog jezika koji bi mi ti, srBski, domacinski skratio?

A ako si zaljubljen u Albance i smatras njihov way of life savrsenim onda otvori svoj forum

ili idi na Kosovo, ali nemoj meni da diktiras nacin misljenja koji je primeran ulozi zene u

19 veku u Srbiji.

Разуми како хоћеш али би мање "пљувала" по Србима којима ни ја ни ти нисамо ни до колена.

Ово друго сад ћу рећи чисто са научне стране. Да ли је неко врло паметан, хуман или образован по свим законима логике може да процени само неко други а не он сам. Чисто да се не поткраде грешка. :)

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Kazes da te zanima samo poreklo tvoje linije, ali ti prvi to poreklo projektujes na citav narod... nismo valjda svi Bilbije? (ne daj boze...).

Otkud znas da samo tvoja familija nije starosedeoc a svi ostali srbi dosljaci? Mozda je  i tako bilo...

62% su starosedeoci ....barem od neolita ... a ostali su dolazili od neolita na ovamo ...pa i u 6. veku su dolazili ali ne mozemo zbog ovih iz 6. veka reci da su se savi naselili u 6. veku jer je obucna glupost.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...