w.a.mozart Написано Јануар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 е ово ти је добро ) NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Потпуно је у реду да се Посланица емитује на телевизији, али нисам баш за читање пред крај Литургије. Тада је најбоље да се народу дели лепо одштампана, као што се код нас ради. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 ма има да стоје, ионако већина дође ту само за Божић па за Васкрс... нек се жртвују мало Ленка*, Origen, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Прошле године је наш Владика вратио човека испред Путира јер је гласно негодовао због дужине Литургије, читања и свега... Журило се човеку, положајник требао да му дође . Нека стоје, него шта, само немој се врпоље и наглас гунђају w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 ма има да стоје, ма него шта...док не попадају у несвест.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Незгодно је нама који сваке године слушамо исто JESSY, w.a.mozart and NemanjaVa је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 4, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Не знам шта да кажем, признајем понекада се успавам (кад је у питању поноћна Литургија) колико је "премала"... посланице зато и служе , да се јавно прочитају тако да сам за то да се на Божићним и Васнршњим прочитају ма колико ми се то хехехе допадало или не. Ипак, то су јединдтвени дани у току једне године. Пратећи остале Патријархе помесаних цркава, њихо ве су подоста краће и те како краће од наше и мислим ако би се наш Патријарх позабавио тиме, да посланица буде краћа, јасна, конкретна...као код осталих, верујем да би свима било лако да постоје још неких пет минута а не пола сата. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 понекада се успавам (кад је у питању поноћна Литургија) колико је "премала". :good2: w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Ја сам за то да се уведе Војска подвижништва чији би чланови имали задтак да током литургије лагано шетају међу верним народом и шапућу пароле типа - још само сат и 45 минута - попови су ове године додали још 92 молитве -пре 12 неће -ко изађе пре краја неко у породици ће му данас заглавити у тоалету -ко последњи изађе ћелава му кева -јеси видео да црква има видео надзор??? Ленка*, Благовесник, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 - још само сат и 45 минута - попови су ове године додали још 92 молитве -пре 12 неће -ко изађе пре краја неко у породици ће му данас заглавити у тоалету -ко последњи изађе ћелава му кева -јеси видео да црква има видео надзор??? ) Ленка* је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 - дош`о хор!!! Сад кад га отегну... Origen је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 4, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Замислите тек по другим епархијама где су им епископи писали посебне посланице плус Патријархова , па то је још додатних пола сата,тј. сат времена дуже од обичне Литугрије колико траје! Сад сам управо скинуо са ПДФ формата посланицу епископа Лукијана и овде сам поставио, погледајте колико је "премала" хехехе https://www.pouke.org/forum/topic/16927-%D0%B1%D0%BE%D0%B6%D0%B8%D1%9B%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B5-%D1%81%D0%BF%D1%86%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BA%D0%B52013%D0%B3/page-4#entry1013692 јадан тај народ, док они дођу кући ја сам се већ најео Срђан Шијакињић and NemanjaVa је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 И наравно, на храм поставити паролу (или билборд поред храма) Боље је не доћи у храм него доћи и отићи пре краја литургије Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 јадан тај народ, док они дођу кући ја сам се већ најео ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Замислите тек по другим епархијама где су им епископи писали посебне посланице плус Патријархова , јадан тај народ, док они дођу кући ја сам се већ најео Е, тешко мени, овога се нисам сетила! Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука