JESSY Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 ...ја немам свој профил на фејсу и не желим да га имам.... ...зато ме интересује зашто ви идете на фејс?...шта је то што вам највише значи тамо...? Иоанна је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Ja imam nalog na fb. Koristim ga za komunikaciju sa mojm prijateljima, i to samo za one koji ne žive u istom gradu kao i ja..Takođe imam jakooo puno prijatelja na drugim kontinentima, i da se ne lažemo, jeftinije mi je da sa njima komuniciram preko fb-a, nego da ih zovem telefonom. Takođe lajkujem slike mojih prijatelja, podržavam neke njihove životne događaje....A i sama često objavim neke slike...itd.... Данче*, Лидија Миленковић, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Ja imam nalog na fb. Koristim ga za komunikaciju sa mojm prijateljima, i to samo za one koji ne žive u istom gradu kao i ja..Takođe imam jakooo puno prijatelja na drugim kontinentima, i da se ne lažemo, jeftinije mi je da sa njima komuniciram preko fb-a, nego da ih zovem telefonom. Takođe lajkujem slike mojih prijatelja, podržavam neke njihove životne događaje....A i sama često objavim neke slike...itd.... ja isto tako :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЈеленаЈ Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Takodje imam FB nalog. Ne koristim ga cesto. Jedino prilikom komunikacije sa prijateljima iz drugih gradova, postavljanja video zapisa,slika i sl. Vise volim komunikaciju telefonom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 E, da umalo da zaboravim...igram i igrice na fb, posebno skrivene predmete Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Imam nalog na fb jer sva moja rodbina,prijatelji iz detinjstva i skolski drugovi su u drugoj drzavi,tako da mi to dodje najeftinija komunikacija sa njima,zatim od prosle godine imam stranicu Pravoslavnu i eto to su dva razloga... JESSY, Саша од Москве, Jelena 76 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Одржавам контакт са људима са којима сам одрастао јер нас је живот расуо по целом свету... Без игрица, реклама, досадног и некорисног садржаја, све то гасим или игноришем. Пратим поједине стране које ме занимају. Мада сам све ређе или краће на фб. Иначе мислим да је овај форум неупоредиво кориснији и квалитетнији Саша од Москве, JESSY, Караконџула and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica80 Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Не знам шта људе привлачи на ФБ, јер ја немам профил. За дружење са пријатељима који нису у мом граду користим Скајп.Видим их , разговарам са њима. ФБ ми је као дијељење живота са широкими народним масама. Можда гријешим, јер не причам из властитог искуства. Имам неколико својих пријатеља који доста времена проводе на ФБ. Тужно ми је кад видим друштво у кафићу,-изаашли су заједно да се друже, а сви типкају по телефону. Занемарују пријатеље који су ту, зарад оних виртуелних. Као и у свему , и код кориштења ФБ , треба имати мјеру, мада мислим да са та мјера временом код неких људи изгубила ( наравно, не код свих). Али, ако овдје откријем вриједности ФБ, можда промијеним мишљење.:-) Slavko..., Number15648, Иоанна and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*Blue* Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Koristila sam face jer mi je bio zanimljiv, volela sam da gledam slike, zivotne dogadjaje, da se dopisujem sa rodbinom i kumovima koji zive u inostranstvu, moram da priznam da mi je oduzimao dosta vremena, jednostavno je zarazan. Nemam ga vec par meseci, najverovatnije ga necu vracati.. Kyrie Eleison Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Волим дружења на форумима тако да фб не привлачи. Иоанна је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Samo da odigram kultnu "Slagalicu", mada sam ranije provodio (čitaj: gubio) mnogo vremena na tom totalno beskorisnom sajtu. Иоанна and @RADA је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Имам пуно пријатеља и колега на њему, без њега тешко могу замислити комуникацију с њима. ФБ ми је главно средство информисања, наравно поред "Магазина ИН" и шоу Леје Киш. Мени је користан. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Kod mene u selu su svi prijatelji na fejsu, isto tako razmenjuju fotografije sa svadbi, krstenja zabava i sahrana, dok u realnom zivotu niko s nikim ne razgovara cak su vecina u otvorenoj zavadi. Dece nema napolju kad padne sneg da se igraju vec su sva na internetu i igricama. Mali necak mi kaze da sad skoro sva deca imaju jedan fejs profil za matorce a drugi nalog za drustvo, a i da dosta njih mladih bezi sa fejsa posto ih mi matori kaze spijuniramo. Ja sam imao nesto kratko i zatvorio sam nalog. feeble, *Blue*, NovoIme and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Ima dobrih i loših strana ali...ko kaže da idemo svi - privremeno deaktiviran, tj. nadam se trajno, ide mi na živce nekad sam znao satima bit online, užas, nikakva korist, razmenjujemo previše informacija i time se zapravo preopterećujemo treba živeti u miru... ipak....nije da ne razmišljam o nekoj drugoj DM NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 ...ја немам свој профил на фејсу и не желим да га имам.... ...зато ме интересује зашто ви идете на фејс?...шта је то што вам највише значи тамо...? На ФБ постоје и прави пријатељи ( кумови , родбина особе које познајеш и с којима се дружиш ) А не само виртуелно познанство и мноштво разних никова као на форуму А што ти немаш ФБ налог ? П.С. Гледај да ме опет пријавиш администрацији Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука