Jump to content

Milica80

Члан
  • Број садржаја

    16
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Profile Information

  • Пол :
    Женско
  • Локација :
    Бања Лука

Скорашњи посетиоци профила

1721 посетилаца

Milica80's Achievements

Тек дошaо/ла

Тек дошaо/ла (1/9)

33

Форумска репутација

  1. Мир Божији, Христос се роди !

  2. Последња вееееееелика , данашња, захвалност је захвалност на сигурним и прецизним рукама једног хирурга које су оперисале мени много драго и важно биће !
  3. Свако ко нешто изгуби , ако га проналазач није контактирао, обратиће се полицији, па ми је логично ( а једино је то и легално ) да се пронађено однесе у полицијску станицу . Не знам зашто би било боље рјешење да се однесе у цркву и да као прилог нешто што је туђе. :.mislise.
  4. Оно што је најнеоходније, оно је и најјефтиније. Луксуз је скуп, умереност је јефтина. Болест је скупља од здравља. Неслога је скупља од слоге. Парница је скупља од братољубља. Рат је скупљи од мира. Револуција је скупља од разума и милости. Грех више стаје него врлина. Вера је јефтинија од науке, од културе, од политике, али силнија, животворнија, конструктивнија, позитивнија. Владика Н. Велимировић

  5. Према наслову теме помислила сам да се ради о некој доброј Борки ( јер раније нисам никад ни чула за ову жену) , али кад сам прочитала шта ова жена ради, згрозила сам се. Одавно нисам ништа ружније чула. Јасно ми је да нико од вјерника неће отићи код ње, нити код некога њој сличној, али ми је истински жао људи који иду тамо. Тешко, тешко људима! Вјероватно их мука натјера, али не знају у какву нову муку иду. Њима нека Бог опрости, јер они јадни и не знају шта чине, али она сигурно зна, и само се питам какво ли је црно и камено срце код те жене. О овоме треба писати што више и причати људима, па ако се макар један човјек спаси да не оде тамо, није узалудно.
  6. Do časnog krsta prve doplivale i dvije djevojke.http://www.nezavisne.com/novosti/drustvo/Do-casnog-krsta-prve-doplivale-i-dvije-djevojke-227080.html

  7. Film “Talas” (Die Welle) nemačkog reditelja Denisa Ganzela iz 2008. godine . Govori o mogućnosti manipulacije i zloupotrebe masom u savremenom društvu. Vrijedi pogledati.
  8. Нова година- Душко Радовић Биће то година лепа као слика.Процветаће багрем и липа. Родиће поново трешње, шљиве и грожђе. Небо ће бити плаво и велико.Сунце ће нам бити лепо и топло. Неко ће написати нову песму. Неко ће се први пут заљубити. Нове мајке носиће у рукама нову децу.То ће бити добра година.

    1. zoran.k.
    2. Milica80

      Milica80

      ... Али и врло реално.

      Битно је не губити наду.:-)

  9. .... Или средња грађевинска или геодетска школа.
  10. Не требаш одустајати од факултета.Боље је да завршиш факс и после 10 година, него никад. Не кажем да се и са ССС не може пронаћи посао, али вјерујем да је много теже. Увијек се руководим тиме да треба дати све од себе.Да ли ћеш уложити труд и учити, зависи од тебе. Оно што је изван твоје моћи, на шта не можеш утицати, препусти Богу. Из личног искуства ти могу рећи да сам одмах након завршеног факса пронашла посао, а након пар година и додатног усавршавања, други посао који сам жељела. Нисам имала везе, нисам плаћала послове, звучи невјероватно али је тако.Једноставно се поклопили.Свако је прича за себе, зато немој дозволити да те обесхрабре људи у окружењу. Ја сам имала у плану резервно занимање, па сам тако себе видјела као фризерку ако не завршим факс. Средња фармацеутска школа је можда добар избор.Колико знам, све апотеке( којих има све више и више) запошљавају фармацеутске техничаре.
  11. Бакшиш увијек оставим. Некако ми је ситничарење кад људи узму од кусура сваку пару. Мада, што се мене тиче, ја мало идем и у другу крајност, никад не обраћам посебну пажњу на остатак новца који ми врате, па се људи врло лако могу и сами послужити. Ваљда полазим од претпоствке да су људи поштени док се не докаже супротно.:-)
  12. Ако бих се заиста нашла у таквој ситуацији, мислим да бих изашла. Услови терористе не могу одлучити да ли се ја одричем Христа . Излазак из цркве овом случају, био би заиста само то,- излазак из објекта док су њему људи који нису ту дошли са добром, него злом намјером. Умријети ради Христа за мене има дубље и веће значење од празних ријечи и театралности. Човјек се одриче Христа у срцу, па су се Христа, у конкретној ситуацији, могли одрећи и они који су остали у цркви. Не осуђујте , ако због овога мислите да ми је вјера слаба.:-(
  13. http://kakosepise.com/dobrodosli Може да послужи код језичких недоумица, а једноставно за кориштење.
  14. Шта будете радили сутра, на Божић, радићете током цијеле године.:-) Тако кажу у мом крају, па ја сам у дилеми да ли је боље да сутра мало чачкам по форуму или не!?:-)

    1. Show previous comments  5 more
    2. Milica80

      Milica80

      Ма не, ја сам дјевојка од акције, ето ме већ од јула у активно чланство и коментаре.:)

    3. Gordana .

      Gordana .

      Ја ћу радити у манастиру и постати тетка, ако Бог да. Срећно вам бадње вече!

    4. zoran.k.
×
×
  • Креирај ново...