Снежана Написано Мај 8, 2016 Пријави Подели Написано Мај 8, 2016 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2016 Идемо у Напуљ! Данче* and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 Данче* and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 АлександраВ, Данче*, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 Иако Амери немају развијену културу шлагера, можемо пронаћи неколико блиских примјера и у њиховој музици... "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 Данче* and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 Arsenija, Јелина and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 Јелина and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 31, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2016 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 30, 2016 Пријави Подели Написано Август 30, 2016 Еден добар Македонски шлагер.. Добро утро! Ненад Р., АлександраВ and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Август 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2016 54 minutes ago, Данче* рече Добро утро! Утро! Добар, заиста, у складу са именом. Ево нешто и од мене: Данче*, Светислав Павловић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 30, 2016 Пријави Подели Написано Август 30, 2016 Светислав Павловић and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 30, 2016 Пријави Подели Написано Август 30, 2016 Светислав Павловић and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Септембар 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Светислав Павловић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука