Рапсоди Написано Фебруар 17, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2016 Караконџула and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 17, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2016 Јелина, Караконџула and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2016 Добро подсјећање на Терезу, која је поприлично запостављена на овој теми, узевши у обзир њену популарност и тадашњу заступљеност на сцени! Suncokret54 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Ибрица пјева Крклецовој "Безименој"! Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Караконџула, Данче* and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Данче*, Suncokret54 and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Рапсоди, Данче* and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Караконџула, Suncokret54 and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Милан Кораћ са својим "Шинобусима" обрадио је мени омиљени "Чамац на Тиси" /и од тога је прошло готово десет година, тако да је и ово сад у неку руку "ретро-ретра"/. Данче* and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Караконџула, Данче* and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 21, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=B3Qo2eJXHMo Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 мирођија, Данче* and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука