Караконџула Написано Фебруар 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2016 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 2, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=f_fPrCFDijs Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 2, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2016 Браво, Тодоре, на избору. Мени је "Украденовреме", један од омиљених youtube музичких канала. Ово ми је једна од омиљених пјесама, уопште. Како и у коментарима испод овог видео/аудио снимка пише, аутор пјесме је Драгутин Б Илић. Са своје 23 године, свјестан да је озбиљно оболио од туберкулозе, пише ову пјесму, бисер који нам свима оставља у аманет. Овдје је изводи Едо Љубић, који се иначе налази и на овој фотографији! https://www.youtube.com/watch?v=6AhKwGhOMug Јелина, Натан and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 geronymo је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 Једна интерпретација са албума "Хиљаде балона и пољубаца..." и 4 успјешнице са Санремског фестивала лаких нота из 1961. Ову обраду изводи Емир Алтић... "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Ових дана ми је актуелан Стјепан "Џими" Станић... "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 Јелина and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2016 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 17, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2016 Па можда није баш....баш шлагер Караконџула, Suncokret54 and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 17, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2016 Јелина, Караконџула and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 17, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2016 Караконџула, Рапсоди and Јелина је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 17, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2016 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 17, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2016 Караконџула and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2016 Па можда није баш....баш шлагер Наравно да јесте. Но, и без обзира на то, ова тема толерише и сва искакања из ове, шлагер области /пошто шлагер и није неки посебан жанр у музици, једноставно назив за хитове свога времена/. Будите слободни постављати и шлагерима блиске ствари, попут староградских пјесама, музике кабареа и томе слично, али нити једна друга врста музике неће бити "одбијена". И сам назив теме на прво мјесто ставља кафу, па тек онда шлагер. Уживајте! Јелина, Данче*, Suncokret54 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука