Караконџула Написано Септембар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 Ања Ђорђевић у РТСовом "Студију 6" представља свој албум "Шлагери са шлагом"! Модерни шлагер... "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Септембар 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 Светислав Павловић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Септембар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Октобар 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Отишла је и Љупка Димитровска... Почивај у миру! Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Октобар 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Рапсоди and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Октобар 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Данче* and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 5 minutes ago, Караконџула рече Отишла је и Љупка Димитровска... Почивај у миру! Јаооо, хвала ти што ме подсети ове дивне песме коју сам волела као клинка....... И волела сам Љупку, толико је била љупка / право име за њу / Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Октобар 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Октобар 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Tavita је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 Neša_ је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 Neša_ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2018 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2018 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука