Караконџула Написано Март 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2016 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Март 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2016 Натан, Рапсоди and Anika је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Март 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2016 Једна тамбурашка композиција из филма који баш, баш волим. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Март 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Браво, Драги, само "удри" са изворним, њемачким шлагерима. У њихову сцену нисам уопште упућен /мада за Јиргенса, случајно знам/, углавном пратим наше и италијанске, са понешто француских шансоњера, али шлагерска тема би морала имати и њемачке извођаче у својим оквирима. Далија је права femme fatale. Ево, од мене, једна пригодна: Рапсоди and Dragi је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Март 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Чола је "Добро јутро, чаршијо, на све чет'ри стране" тип, па гдје прође - прође. Dragi је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2016 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2016 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2016 Dragi је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2016 Натан је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Снежана and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 16, 2016 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2016 Запустих ову тему, поприлично! Морам да се "поправим". Вечерас - Колинда! "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 8, 2016 Пријави Подели Написано Мај 8, 2016 Караконџула and Јелина је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука