Караконџула Написано Јануар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Јелина је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2016 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Зимско је доба, мада нема много снијега, ова је пригодна... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 27, 2016 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Јануар 29, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2016 Снежана and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2016 "Лили Марлен", на нашим просторима остаће упамћена као симбол њемачке окупације, а пјесма говори о љубави и, иронично - бесмислу ратовања! Рапсоди and Снежана је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 29, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2016 Рапсоди and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 29, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2016 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 29, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2016 Јелина and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 29, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2016 Караконџула and Јелина је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2016 Благица Бети Ђорђевић, "почиње љубав испочетка" и уживо изводи обраду Монтенове "Вратио сам се животе"... geronymo је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Јануар 30, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2016 Beti ovde spušta neke tonove, baš guši pesmu i ne da joj da poleti. Kemalova mi je verzija sto puta bolja (a omiljena mi je). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2016 Истина. Бети ову пјесму изводи сасвим другачије него је то радио Монтено, ова њена обрада је више у џез стилу /барем је ја тако чујем/. Јелина је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука