Данче* Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2015 Moja lepa mala, ljubav nije šala... Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 @@Караконџула, Sjajno sto si se setio Djordja! Ova je bila nasa omiljena porodicna, svi smo je zajedno pevali: Лидија Миленковић and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Наравно, Ђорђе Марјановић је једно од највећих имена домаћег шлагера, ако не и највеће! Данче* and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Караконџула, Лидија Миленковић and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Ova je bila nasa omiljena porodicna, svi smo je zajedno pevali: facenew22222222 Mi smo bili fifti-fifti. Tata i seka Djokisti, a mama i ja Mikisti Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 17, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 Мики у Солуну! https://www.youtube.com/watch?v=MXXKDQTof8Q Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 А сад је мјесец мај, бехара више нема... Јелина је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Јелина, Караконџула and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Данче* and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Караконџула and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Снежана, Јелина, Караконџула and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 28, 2015 Јелина and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 30, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2015 Јелина, Снежана, ivona and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука