angst Написано Децембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2011 Ovo duhovnik? Ovo je bruka pravoslavlja. Treba mu najpre edukacija i kultura. A drugo, subotarima nije centrala u Zemunu, kao ni JS. Брука и срамота. Мислим да је Protagoras био ироничан када је рекао за Јоила да је велики духовник. Не знам зашто му не пише атеиста испод аватара... "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aletheia Написано Децембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2011 Ja bih se kladio da je to zamaskirani Miroljub Petrović. :o Christo et Ecclesiae Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2011 ajde da se kladimo, osmeko sam neke lepe stvarcice na ebay Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 Писало ми је, али се изгубило после редизајна сајта. А што се светог Јоила Кирилског тиче, овде је врло лепо рекао "то слободно испрашите, немојте га убити". Мени су долазили када ми је умро деда, и ако то није случајност, Јоилов савет би се показао као најбоље решење. Нека си жив и здрав, али један монах, а приде презвитер никако не би смео да се понаша онако како се Јоил понаша, те да прича оно што Јоил прича... али има их, на жалост, тако поред њега још неколицина „пролупалих” калуђера можда и горих од о. Јоила... "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2011 Danski igrani film o Jehovinim svedocima. Veoma verno prikazani problemi članova.Preporučio bih svakom da pogleda. Linkovi za skidanje filma i titlova ovde: http://jehovinisvedo...ni-svetovi.html hvala za linkove Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2011 sa ovog linka megaupload jako sporo skida evo brzog torenta za isti film ako nekom treba skida jako brzo http://www.kat.ph/to-verdener-dansk-drama-2008-t459646.html Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2011 Odgledao sam danski film dobar je mada pokazuje sve pogubnosti ucenje jehovinih svedoka ma da mislim da na neki nacin stavlja i sve ostale religije u isti kos nije napravljena razlika izmedju svedoka i ostalih tradiocionalnih religija tako da mu je to jedina mana vredi ga pogledati u svakom slucaju dobro je sve osim tog detalja. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2011 Jedina razlika je u tome što tradicionalne religije imaju dosta vernika, tako da ne moraju da primenjuju intenzivno ispiranje mozga kao što to rade Jehovini svedoci. nije to jedina razlika a ti si ateista pa to ne razumes i ne vidis to je druga stvar. Фарисеј је реаговао/ла на ово 1 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Децембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2011 nije to jedina razlika a ti si ateista pa to ne razumes i ne vidis to je druga stvar. Да, то би исто било када би рекли да су атеисти и комунисти једно исто. Ма, дај, сачувај Боже ... Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2011 Да, то би исто било када би рекли да су атеисти и комунисти једно исто. Ма, дај, сачувај Боже ... no comment Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Децембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2011 no comment Но цоммент Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Мирослав Радошевић Двадесет писама Јеховином сведоку цео текст у прилогу прикаченом уз поруку Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=t51AKoIYTTg&feature=related А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 Nicholas је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 http://www.vjera.net/ Типичне, псеудонаучне секташке приче. Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука