Jump to content

Разговори о сектама - опасност око нас

Оцени ову тему

marija

Препоручена порука

Ovo duhovnik? Ovo je bruka pravoslavlja. Treba mu najpre edukacija i kultura.

A drugo, subotarima nije centrala u Zemunu, kao ni JS.

Брука и срамота. Мислим да је Protagoras био ироничан када је рекао за Јоила да је велики духовник. Не знам зашто му не пише атеиста испод аватара...

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

ajde da se kladimo, osmeko sam neke lepe stvarcice na ebay :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Писало ми је, али се изгубило после редизајна сајта.

А што се светог Јоила Кирилског тиче, овде је врло лепо рекао "то слободно испрашите, немојте га убити". Мени су долазили када ми је умро деда, и ако то није случајност, Јоилов савет би се показао као најбоље решење.

Нека си жив и здрав, али један монах, а приде презвитер никако не би смео да се понаша онако како се Јоил понаша, те да прича оно што Јоил прича... али има их, на жалост, тако поред њега још неколицина „пролупалих” калуђера можда и горих од о. Јоила...

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

Danski igrani film o Jehovinim svedocima.

Veoma verno prikazani problemi članova.Preporučio bih svakom da pogleda.

Linkovi za skidanje filma i titlova ovde:

http://jehovinisvedo...ni-svetovi.html

ToVerdener.jpg

hvala za linkove :)

Подели на овим сајтовима

sa ovog linka megaupload jako sporo skida evo brzog torenta za isti film ako nekom treba skida jako brzo

http://www.kat.ph/to-verdener-dansk-drama-2008-t459646.html

Подели на овим сајтовима

Odgledao sam danski film dobar je mada pokazuje sve pogubnosti ucenje jehovinih svedoka ma da mislim da na neki nacin stavlja i sve ostale religije u isti kos nije napravljena razlika izmedju svedoka i ostalih tradiocionalnih religija tako da mu je to jedina mana vredi ga pogledati u svakom slucaju dobro je sve osim tog detalja.

Подели на овим сајтовима

Jedina razlika je u tome što tradicionalne religije imaju dosta vernika, tako da ne moraju da primenjuju intenzivno ispiranje mozga kao što to rade Jehovini svedoci.

nije to jedina razlika a ti si ateista pa to ne razumes i ne vidis to je druga stvar.

Подели на овим сајтовима

nije to jedina razlika a ti si ateista pa to ne razumes i ne vidis to je druga stvar.

Да, то би исто било када би рекли да су атеисти и комунисти једно исто. Ма, дај, сачувај Боже ...

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

Да, то би исто било када би рекли да су атеисти и комунисти једно исто. Ма, дај, сачувај Боже ...

no comment

Подели на овим сајтовима

no comment

Но цоммент

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

Мирослав Радошевић

Двадесет писама Јеховином сведоку

цео текст у прилогу прикаченом уз поруку

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...