Andre Williams Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Ja sam par puta na Sajmu knjiga bio na štandu te grupe, i neću da kažem da sam se ožderavao, ali sam baš fino zalegao na kolačiće. I opet bih Imaju interesantan ukus i neku blagu slatkoću. Može dosta i da se pojede, jer nisu "teški". Išli bi veoma lepo uz neko slatko vino ili uz zeleni čaj. Uz zeleni čaj bi bili idealni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Ovo izgleda nije izmisljotina, jer sam upravo to sanjao, kao na foru sve fino sa decom, i vode ih negde... http://www.kurir-info.rs/opasno-pedofilska-sekta-vrbuje-decu-za-seks-clanak-886037 a pre koju nedelju je isto bio taj clanak u novine Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Ovo izgleda nije izmisljotina, jer sam upravo to sanjao, kao na foru sve fino sa decom, i vode ih negde... http://www.kurir-info.rs/opasno-pedofilska-sekta-vrbuje-decu-za-seks-clanak-886037 a pre koju nedelju je isto bio taj clanak u novine Pitanje je koliko je istina što pišu tabloidi poput Kurira i ostalih novina. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Pa kazem ti, sanjah to malopre, cak je jedan decak bio cokoladne boje... tako da pre sam misljenja da nije izmisljotina i ja bih sproveo ozbiljnu istragu jer su maske u pitanju. Desava mi se u poslednje vreme da nekad naslutim sta ce biti po novinama i to mi je jedan od kriterijuma pri procenjivanju stvarnosti. To su te misaone mreze sto veli Otac Tadej. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Moželi mi neko reći opširnije iz svog viđenja kakva je ovo sekta? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 некада хришћани ни под претњом мучења нису хтели да једу од идолских жртава, радије су бирали смрт него да окусе било шта од идола... а данас, једу и још се хвале тиме. Господе помилуј. Ко год да једе од таквих ствари треба да се исповеди и да добије епитимију због своје глупости Orthophill, Gandalf Sivi and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Супер. Значи одем на вечеру код пријатеља индуса и тиме сам принео жртву неком тамо божанству. А за то време нико од вас душебрижника да каже било шта о овом корову доле. Напротив, чак га и заливате. Свесно или несвесно, не знам, и искрено ме баш брига. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 I u čemu je problem što ljudi držali performans svoje religije/sekte šta got da jeiskren da budem mnogo veći problem su ovi što bi da proteravaju i biju, nego li tamo neka sekta. A što se kolača tiče, ne znam verovatno ne bi uzeo, ali ne zato što je prinošenju "bogovima", jeo sam i na slavama slavski kolač koji je spremljen u čast "svecima" i "Bogu", neko onako nisu mi sigurni baš 100% šta su sve sipali u to. A što se uopšteno sektaša priče volim da popričam sa njima, par puta sam pričao i pravio se da me zanima onako klimam glavom sve odobravam i onda onaj troll momenat kad im kažeš da si ateista i da misliš da su sve to gluposi. Proćaskao sam par puta sa sektašima uvek me lepo zabave. Баба and Јаков. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Serafim Rouz je na jednom mestu govorio o transcendentalnoj meditaciji, pa veli da ta meditacija samo po sebi kao tehnika i nije loša međutim zvrčka je u tom prinošenju žrtve idolima prilikom inicijacije. Upravo je to ono čega se hrišćanin odriče na krštenju. Jedno je poštovati druge ljude i njihove običaje a drugo je učestvovati u njihovim kultovima( svesno ili nesvesno) . Zavet koji hrišćanin sklapa sa Bogom na krštenju upravo je sasvim nešto suprotno ovome. To i jeste razlog zašto je Partibrejkers ( inače čini mi se sveštenik) rekao ono što je rekao, jer je sveštenik i njegova je dužnost da upozori na tako nešto, a ovaj Juan Valdez odmah traži razlog da optuži za licemerje , međutim upravo je to-ta optužba licemerje. Naravno da ne treba opravdavati ksenofobiju i debilizam pojedinih FB članova, ali to ne znači da je Partibrejkers išta pogrešno rekao. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 11, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 С А О П Ш Т Е Њ Е поводом похода секте Харе Кришна на Нови Сад Православна Епархија бачка најоштрије осуђује јучерашњи поход секте Харе Кришна на Нови Сад и његове грађане. Харе Кришна је секта која је позната по свом деструктивном деловању и тиме представља озбиљну претњу како појединцу тако и целокупном друштву. Посебно је индикативно то што је ова агресија организована на дан почетка међународног музичког фестивала Exit како би се слика Новог Сада као града Харе Кришне послала у свет. Зато Епархија бачка позива градске оце да обавесте јавност о томе зашто су и са којим моралним правом допустили да речена секта изведе свој поход на Нови Сад и зашто нису учинили ништа у циљу заштите Новосађана и културно-историјског наслеђа Новог Сада. У богочуваном граду Новом Саду, о Петровдану 2013. године Из Канцеларије Епископа бачког Нови Сад, 11.07.2013 - Информативна служба Епархије бачке Лидија Миленковић, Драган Мирило and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Ja sam par puta na Sajmu knjiga bio na štandu te grupe, i neću da kažem da sam se ožderavao, ali sam baš fino zalegao na kolačiće. I opet bih Imaju interesantan ukus i neku blagu slatkoću. Može dosta i da se pojede, jer nisu "teški". Išli bi veoma lepo uz neko slatko vino ili uz zeleni čaj. Uz zeleni čaj bi bili idealni. Hrane Kriska 0110_hahaha Jel to ono "come to the darkside, we have cookies"? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Pokušao sam da napišem nešto povodom ovog saopštenja i da kažžem šta mislim, ali jednostavno nisam uspeo, par puta sam pisao i brisao. Jednostavno ne mogu da objasnim rečima šta mislim o saopštenju. Nekako kao "WTF", ali ne klasično WTF nešto kao između "WTF?" i "Why?" DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 nema ti ni sta da mislis kad se ne razumes, u toku je bitka za duse, i napad je sa svih strana i nivoa, stanje je alarmantno Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 bolje bi bilo da se poprica sa tim hara kiri kikiriki puter na leb ljudima da se ne prejedaju, verujem da imamo ljudi na terenu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 bolje bi bilo da se poprica sa tim hara kiri kikiriki puter na leb ljudima da se ne prejedaju, verujem da imamo ljudi na terenu Šta vredi sa njima pričati kada su u zabludi te sekte? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука